loading
close
SON DAKİKALAR

Elazığ ve Sivas'tan acı haber: İki şehit

Elazığ ve Sivas'tan acı haber: İki şehit
Tarih: 26.06.2017 - 13:23
Kategori: Gündem

Elazığ Karakoçan ilçesi ile Bingöl il sınırı arasında teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Sivas Yıldızeli ilçesi yakınlarında ise göreve giden askerleri taşıyan aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 6 asker de yaral

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi ile Bingöl il sınırı arasındaki kırsal alanda operasyon yürüten güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Karakoçan İlçesi'ne bağlı Yeşilbelen Köyü ile Bingöl il sınırı arasında operasyon yürüten güvenlik güçleri, dün gece pusu kuran teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, açılan ilk ateşle birlikte 2 asker yaralandı. Yaralı 2 asker, daha yakın olan Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılardan durumu ağır olan 1 asker, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı diğer askerin tedavisi ise devam ediyor.

Çatışmanın olduğu Yeşilbelen Köyü kırsal kesimire takviye birlikler gönderildi.

SİVAS'TA ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ

Sivas Yıldızeli ilçesi yakınlarında göreve giden askerleri taşıyan aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı.

DHA



ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları