loading
close
SON DAKİKALAR

Epilepsi hastası çocuğa Mayıs 2018'e randevu verildi

Epilepsi hastası çocuğa Mayıs 2018'e randevu verildi
Tarih: 13.10.2017 - 10:19
Kategori: Gündem

Kastamonu'ndan İstanbul'a, epilepsi, kas gevşekliği, görme kaybı nedeniyle sevk edilen 4 yaşındaki bir çocuğa, Mayıs 2018 tarihine randevu verildi.

Kastamonu'ndan hastalığına çözüm bulunamadığı gerekçesiyle İstanbul'a sevk edilen 4 yaşındaki epilepsi, kas gevşekliği, görme kaybı hastalıklarını taşıyan Nazlı Kocandağ'a, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mayıs 2018 tarihine randevu verdi. Fatih'te bulunan Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde yapılan çeşitli işlemlerin ardından, sevk edildiği İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, anestezi doktoru, 17 Mayıs 2018'e, MR çekimi için de 23 Mayıs 2018 tarihine randevu verildiği öğrenildi.

'TORUNUM GİTTİKÇE ERİYOR'

Torununun gün geçtikçe eridiğini, görme kaybının ilerlediğini söyleyen Hüseyin Karakuş, Kastamonu'ndan İstanbul'a çözüm için geldiklerini fakat burada durumun daha da kötü olacağını söyledi. Karakuş, "Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde beyin ameliyatı çekildi ve beynine pil takılacağı söylendi. Ama çocuğa anestezi ve MR çekimi için 2018 Mayıs ayına randevu veriliyor. Çocuk gittikçe kilo kaybediyor, emekleyemiyor, görmüyor, konuşamıyor. Herkesten yardım bekliyorum" dedi.

'HASTANE BANA İSTEDİĞİN YERE ŞİKAYET ET DEDİ'

Doktorlara ve hastane yetkililerine, randevu süresinin çok uzun olduğunu defalarca söylediğini belirten Karakuş, yetkililerden aldığı cevabın ise, "İstediğin yere şikayet et" olduğunu söyledi. "Bu çocuk öldü mü kaldı mı kimsenin haberi olmayacak. Çok çaresizim, çocuğum yeşil kartlı olmasına rağmen tüm bakım parasını ben karşılıyorum. Tek hayalim torunumun yürümesini, sağlığına kavuşmasını istemektir. Annesi çocuğunun durumuna dayanamadı ve Karabük'te psikolojik tedaviye alındı" dedi.

Evrensel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları