loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'dan sosyal medya atağı

Erdoğan'dan sosyal medya atağı
Tarih: 25.07.2014 - 17:02
Kategori: Gündem

RTE Seçim Koordinasyon Merkezi Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, Erdoğan'ın seçim kampanyasında bir ilke daha imza atıldığı belirtildi...

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın destekçileri, mitinglerinde çekilen ve "www.seninleyizerdogan.com" adresinde erişime açılan dev panoramik fotoğraflarda kendilerini etiketleyerek, desteklerini tüm dünyaya gösteriyor.

RTE Seçim Koordinasyon Merkezi Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, Erdoğan'ın seçim kampanyasında bir ilke daha imza atıldığı belirtildi.

Türkiye 'de ilk defa miting meydanlarında çekilen panoromik fotoğraflar sayesinde; mitinge katılan vatandaşların bu dev fotoğrafta kendilerini etiketleyerek, Erdoğan'a desteklerini tüm dünyaya gösterebilecekleri ifade edilen açıklamada, vatandaşların panoramik fotoğrafa "www.seninleyizerdogan.com" internet sitesinden ulaşabileceği kaydedildi.

Sitenin açıldığı andan itibaren, 4 saat içinde, 16 bin 681 kişi tarafından ziyaret edildiği belirtilen açıklamada, bu süre içinde 52 bin 816 sayfa görüntülendiği, 1 gün içerisinde miting meydaninda bulunan bin 248 kişinin kendisini etiketlediği ifade edildi.

Masaüstü bilgisayar, mobil ve tabletten giriş yapılabilen site için miting esnasından dev panoramik fotoğrafın çekildiği ve mitinge katılanların bu fotoğrafta kendilerini bularak etiketleyip, Erdoğan'a desteklerini tüm dünyaya gösterdikleri anlatılan açıklamada, sosyal medyanın ve teknolojik tüm tekniklerin etkin kullanıldığı seçim kampanyasında, seçim mitinglerinin de "www.rte.com.tr" internet adresinden canlı olarak izlenebildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca vatandaşların, Erdoğan'ın seçim çalışmalarını "www.rte.com.tr" internet adresinden de takip edebilecekleri bildirildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları