loading
close
SON DAKİKALAR

Gaye Usluer'den AKUT ziyareti

Gaye Usluer'den AKUT ziyareti
Tarih: 23.02.2017 - 16:04
Kategori: Gündem

AKUT Eskişehir Şubesini ziyaret eden CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, 'Kritik günlerden geçiyoruz, ülkemizin de kurtarılmaya ihtiyacı olabilir' dedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti. Ekip lideri Mete Kızıl ve ekip arkadaşları ile bir araya gelen Milletvekili Usluer, AKUT’un hem Eskişehir hem de Türkiye için çok değerli olduğunu dile getirerek, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor, bu süreçte hep birlikte ülkenin gelecek aydınlık günleri için çalışacağız. Ülke de kurtarılmaya muhtaç bir hale geldi. Sizlerin ülkemize katkıları çok büyük, kutsal bir işi gönüllü olarak yapıyorsunuz. Takdiri hak ediyorsunuz” dedi.

Ziyaret esnasında AKUT’un sıkıntılarını da dinleyen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, AKUT’un yerleşke sorunu hakkında ekip lideri Mete Kızıl’dan bilgi aldı. Kızıl, kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalıştıklarını ifade ederken, Milletvekili Usluer ise yerleşke konusunda Valilikle görüşeceğini ve bu konuda elinden geleni yapacağını belirtti. 

Vişne Haber Ajansı


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları