loading
close
SON DAKİKALAR

Genelkurmay' dan açıklama

Genelkurmay' dan açıklama
Tarih: 30.07.2015 - 16:11
Kategori: Gündem

Şırnak Görmeç'te askerlere ateş açıldı. Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, silahlı saldırıda 1 subay, 1 erbaş ve 1 erin şehit olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle;

''Kara Kuvvetleri 6'ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na (Şırnak/Akçay) ait Görmeç ve Seslice Üs Bölgelerine izinden dönen personeli götürmek üzere planlanan konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen unsurlarımıza, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından yapılan saldırı neticesinde 1 subay, 1 erbaş ve 1 er olmak üzere 3 kahraman personelimiz şehit olmuştur.

Olay bölgesine İHA, silahlı helikopterler ve komando unsurları sevk edilmiş, 1 terörist silahı ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir.

Teröristlere yönelik operasyon devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.''

Üsteğmen Tanrıverdi'nin Malatya kent merkezinde oturan ailesine ve er Kaan Kandemir'in Denizli'nin Çivril İlçesi'nde oturan ailesine öğle saatlerinde askeri yetkililer haber verdi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları