loading
close
SON DAKİKALAR

Gökhan Töre'ye silahlı saldırı!

Gökhan Töre'ye silahlı saldırı!
Tarih: 21.04.2014 - 11:12
Kategori: Spor

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre, sabaha karşı eğlenmek için gittiği Esentepe'deki bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğradı.

Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe , Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan derbi maçta 1-1 berabere kaldı.

Fernandes'e saldıran holigan, passoligle derbiye girdi!


Hürriyet Gazetesi'nden Çetin Aydın ve İsmail Er'in haberine göre; siyah-beyazlı oyuncu Gökhan Töre, karşılaşma sonrası eğlenmek için gittiği gece kulübünde sırtından vuruldu. Hemen hastaneye kaldırılan Gökhan Töre ameliyata alındı.

Silahlı saldırı sırasında yıldız futbolcu dışında 5 kişinin daha yaralandığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA

"Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.

Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır."

Caner'den derbiye damga vuran hareket

OLAYIN NEDENİ: KISKANÇLIK KURŞUNU

Görgü tanıkların ifadesine göre, barda eğlenirken bir bayanın erkek arkadaşına "Şu kızıl kafalı adam beni kesiyor. Ben rahatsız oldum" demesi üzerine kadının erkek arkadaşı silahını çekerek ateş etmeye çalıştı. Bar içinde yaşanan kovalamaca sonucunda sırtından yaralanan Gökhan Töre hastaneye kaldırıldı.

AHMET KAVALCI: VURAN ŞAHIS TESPİT EDİLDİ

Beşiktaş Futbol Komitesi'nden Ahmet Kavalcı "Gökhan Töre talihsiz bir olay yaşadı. Emniyet görevlisi arkadaşlarımız olayı araştırıyorlar. Gökhan Töre'yi vuran şahıs tespit edildi" yorumunu yaptı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları