loading
close
SON DAKİKALAR

Gürpınarlılar kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirildi

Gürpınarlılar kentsel dönüşüm hakkında bilgilendirildi
Tarih: 27.09.2016 - 18:05
Kategori: Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü yetkilileri, gelecekte yaşanacak kentsel dönüşüm ile ilgili Gürpınar Mahallesi sakinlerini bilgilendirdi.

Beylikdüzü Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü yetkilileri, gelecekte yaşanacak kentsel dönüşüm ile ilgili Gürpınar Mahallesi sakinlerini bilgilendirdi. Gürpınar Mahallesi’nde bulunan Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde yapılan toplantıda, deprem başta olmak üzere tüm afetlere karşı güvenli ve nitelikli yaşam alanları oluşturmak için belediye tarafından yapılan planlama çalışmaları vatandaşa aktarıldı.

Beylikdüzü’nün yaşam kalitesi ve standartları yüksek bir ilçe olması için alanında uzman kişilerle çalışan Beylikdüzü Belediyesi, planlama ve kentsel dönüşüm çalışmalarını Gürpınar Mahallesi sakinleri ile paylaştı. İlçede, deprem başta olmak üzere tüm afetlere karşı güvenli ve nitelikli yaşam alanları oluşturmak için, Gürpınar Mahallesi “Siteler” bölgesine yönelik belediye tarafından yapılan planlama ve kentsel dönüşüm çalışmalarının mahalle sakinlerine aktarıldığı toplantı Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya, ilgili başkan yardımcıları, birim müdürleri, teknik personel ve mahalle muhtarları da katıldı.

Vatandaş Sordu Uzmanlar Yanıtladı

Bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapan yetkililer, kentsel dönüşüm ile ilgili yapılan ve Beylikdüzü Belediyesi’nin Ekim ayı Meclisi'nde oy çokluğu ile kararı alınmış olan plan değişikliği teklifi hakkında bilgileri katılımcılarla paylaştı. Sürecin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde de takip edileceğinin belirtildiği toplantıda vatandaşlardan gelen sorular yanıtlandı, talep ve öneriler dinlendi. Konu ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler, plan değişikliği süreci ve kentsel dönüşüm ile ilgili diğer tüm konular hakkında talep edenlerin Plan ve Proje Müdürlüğü’ne danışabileceği belirtildi.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları