loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları
Tarih: 26.09.2016 - 17:10
Kategori: Astroloji

Transit Güneş ve Jüpiter gezegeni terazi burcunda birbirlerine kavuşuyorlar. Yaklaşık olarak yılda bir kez farklı burçlarda gerçekleşen bu açı oldukça memnuniyet verici haberler ve değişimlere neden olabilir. Sizin burcunuz bu hafta size ne söylüyor...

Transit Güneş ve Jüpiter gezegeni terazi burcunda birbirlerine kavuşuyorlar. Yaklaşık olarak yılda bir kez farklı burçlarda gerçekleşen bu açı oldukça memnuniyet verici haberler ve değişimlere neden olabilir. Sizin burcunuz bu hafta size ne söylüyor...

Koç Burcu

İş, kariyer ve sorumluluk alanınızda daha aktif olabilirsiniz

Haftaya başlarken yaratıcılığınızı ve kişiliğinizin renkli yönlerini ortaya koyabileceğiniz bir ortam var. Ayrıca ikili ilişkiler ve evlilik gibi konularda da güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Ayrıca bu haftadan itibaren hayatınızın kontrolünü daha fazla elinize alabilirsiniz. 27’sinde güçlü olduğu Oğlak burcuna ilerleyen Mars daha kararlı, planlı ve stratejik davranmanızı kolaylaştırarak hayata bakışınızı, yaklaşımınızı daha disiplinli hale getirebilir. İş ve sorumluluklarınızla ilgili alanlarda daha sabırlı ve yapıcı olabilirsiniz. 1 Ekim'de ise karşıt burcunuz Terazi'de bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ayla birlikte ikili ilişkilerinizde, evliliğinizde veya beraberliğinizde yeni bir başlangıç yapabilir, yeni bir adım atabilir, yeni bir döneme geçebilirsiniz.

Boğa Burcu

Çalışma ortamınızda, gündelik yaşamınızda yeni başlangıçlar olabilir

Haftanın gündeminde genel olarak ikili ilişkiler var. Evlilik, ortaklık konuları sizi her zamankinden fazla meşgul ederken, denge ve uyumu yakalamak adına bir mücadele vermeniz gerekebilir. Beklenti, heves ve isteklerinizle ortak amaçlarınız, istekleriniz arasındaki dengeyi kurabilmek önceliğiniz haline gelebilir. Ayın 27'sinde Mars'ın Oğlak burcuna ilerlemesiye birlikte iş hayatınız ve sorumluluklarınız öne çıkıyor. Özellikle yurt dışı ve yabancılarla ilgili işleriniz artarken seyahatler gündeminize gelebilir. 1 Ekim'de ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ay, yeni başlangıçlar için sizi motive ederken bu başlangıçları gündelik yaşamınızda, iş ortamınızda gerçekleştirebilir ve yaşayabilirsiniz. Yardım ve hizmet odaklı bir yaklaşım benimseyebilirsiniz.

İkizler Burcu 

Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar var

Hafta özellikle ilişkiler adına oldukça etkili ve belirleyici olabilecek enerjiler getiriyor. Dikkat etmeniz gereken nokta ise evliliğinizde veya beraberliğinizde aşırı yıpratıcı olabilecek koşullardan kaçınmak olmalı. Haftanın ilk iki günü iletişimle ilgili konularda, görüşmelerde kişiliğinizi, özgüveninizi daha çok ortaya koyabilirsiniz. Ardından eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. 27’sinde Oğlak burcuna ilerleyen Mars iş ve para konularında insiyatifi ele almanızı sağlayabilir. Özellikle ortak kazançlar, kazanımlar, alım, satım ve paylaşım gibi konularda daha planlı, kararlı ve yapıcı bir tutum içinde olabilirsiniz. 1 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen yeni ay ise aşk hayatınızda yeni başlangıçları ve yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili yeni ve önemli adımlar atabilirsiniz.

Yengeç Burcu

Yeni bir ev, yerleşim, taşınma söz konusu olabilir

Sonbahar Güneş’i Terazi burcunda ve ışığını, sıcaklığını azalttığı bir alanda. Bireyselliği ve egolarımızı temsil eden Güneş solgun bir hal alırken ilişkiler adına atabileceğimiz adımlar için alan tanıyor aslında. Bu dönemde ikili ilişkiler, evilik ve beraberlikler adına yapabileceğimiz, düşünüp planlayabileceğimiz çok şey olabilir. Mars'ın 27'sinde Oğlak burcuna ilerlemesiyle birlikte bunu reel ve somut anlamda gerçekleştirmek üzere iyice kontrolü ve insiyatifi ele alabilirsiniz. Mücadele ve savaş alanınız ilişkiler olurken, evlilik, ortaklık gibi konularda daha fazla tartışma, sürtüşme içinde olabilir, kendinizi ilişkilerden uzaklaştırabilirsiniz. Ancak bunların hepsi uzun vadede sağlam ve yapıcı bir inşaya dönüşebilir. 1 Ekim’deki yeni ayla birlikte bu yeni inşanızın ilk adımlarını atmak ve başlangıçlarını yapmak üzere harekete geçebilirsiniz. Yeni bir ev veya yeni bir aile düzeni söz konusu olabilir.

Aslan Burcu

Gündelik koşullarınızı değiştirmeye çalışacaksınız

Haftaya başlarken özgüveniniz tam ve yerinde ve başkaları tarafından da görülür ve hissedilebilir olacak. Hayatınızın odağına ise ilişkileri ve ilişkilerde iletişim yoluyla atabileceğiniz adımları ve katedebileceğiniz yolları koyabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizde iletişimle ilgili atacağınız bu adımların etkisini olumlu şekilde görebilirsiniz. Mars'ın ayın 27'sinde Oğlak burcuna ilerlemesiyle birlikte gündelik hayatınızı, çalışma ortamınızı ve koşullarınızı somut, yapıcı, kalıcı ve planlı şekilde değiştirecek şekilde insiyatifi elinize alabilirsiniz. Ancak bunu yaparken sağlığınıza da aynı ölçüde dikkat etmelisinz. 1 Ekim'de ise Terazi burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ayla birlikte eğitim alanında yeni bir adım atabilir, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Yeni bir iş arkadaşınız, komşunuz olabilir, kısa bir yolculuk gündeminize gelebilir.

Başak Burcu

Aşk için mücadeleye hazırsınız

Haftaya giriş yaparken kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar söz konusu, kişiliğinizi, sizi siz yapan özellikleri, özgüveninizi bastırmamaya çalışmalısınız, zira sahip olduklarınız ve yeteneklerinizle parlayabileceğiniz ve öne çıkabileceğiniz bir dönemdesiniz. Hafta ortasına doğru Ay burcunuza ilerlediğinde kendinizi daha fazla ortaya koyma ve ilişkilerinizde söz sahibi olma fırsatınız olacak. Ayın 27’sinde ise Mars Oğlak burcuna, güçlü olduğu bir alana ilerliyor. Yukarıda da sözünü ettiğimiz bastırdığınız kişiliğinizin canlı ve renkli yönlerini daha fazla göstermek, yaratıcılığınızı sergilemek adına yapıcı, gerçekçi ve somut bir mücadele içine girebilirsiniz. Tutkularınız, heyecanınız için savaşmaya hazırsınız ve bu sizi aşk hayatınızda da daha mücadeleci olmaya itebilir. 1 Ekim’deki yeni ay ise para ve iş konularında yeni başlangıçlara işaret ediyor.

Terazi Burcu

Tüm çabanız aileniz, yuvanız için

Bu dönemin en avantajlı ve şanslı burçlarının başında geliyorsunuz. Güneş burcunuzu parlatırken hareketli koşullar altındasınız, girişimci, korkusuz, cesur yönlerinizi gösterme imkanınız var. Jüpiter ile birlikte son dönemde eksilen özgüveninizi size depolamak üzere hazır bekliyor olacaklar. Özellikle bu ayın 25 ve 26'sında doğanlar daha da şanslı durumdalar. Gerek iş gerekse aşk hayatlarında güzel gelişme ve fırsatlarla karşılaşabilirler. Mars'ın Oğlak burcuna ilerlemesi ev ve aileye ilişkin konularda yapıcı ve istikrarlı bir mücadeleye ve kararlılığa dikkat çekiyor. Savaşçı Mars'ı ruhunuzda hissedeceksiniz adeta ve sizi istediklerinizi alma yönünde büyük bir azme itebilir. 1 Ekim'de ise bu kararlılıkla birlikte burcunuzdaki yeni aya hazırsınız. Yeni ayla birlikte yaşamınızda, iş hayatınızda, birlikteliğinizde yeni başlangıçlara hazır olabilirsiniz.

Akrep Burcu 

Kararlı ve emin adımlarla ilerlemeye hazırsınız

Haftaya başlarken iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda özgüvenli ve kendinden emin bir duruş ve kararlılık içinde olabilirsiniz. Ruhunuzda taşıdığınız engin, sınırsız iyilik, bilgelik ve iyimserliği dışarıya da yansıtabilirsiniz. Özellikle iş arkadaşlarınız gibi dışarıda çevrenizde yer alanlar bu cömertliğinizden yararlanabilir. Burcunuzun da yöneticisi olan Mars'ın 27'sinde Oğlak burcuna ilerlemesiyle birlikte yakın çevreniz, iş arkadaşlarınız, komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili konularda daha aktif, girişken ve mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz. Bu mücadele yönünüz Mars'ın güçlü olduğu Oğlak'ta daha yapıcı, somut ve uzun vadede kazançlı bir görünüm alabilir. Ancak iletişimde sert tutum ve sözlerden kaçınmalısınız. 1 Ekim’deki yeni ay ruhunuzda daha fazla huzur ve sakinlik yaratabilecek gelişmeleri beraberinde getirebilir, tüm evrenle kurduğunuz ilişki yeni bir kademeye atlayabilir.

Yay Burcu 

Yeni arkadaşlarınız olabilir

Hafta başında özellikle fikirleriniz, inançlarınız, düşüncelerinizle ilgili oldukça iddialı bir tutum içinde olabilirsiniz, bildiklerinizi, öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşmak ve sosyal çevrenize aktarmak her zamankinden önemli hale gelebilir, yeniliğe, farklılığa ve sıradışılığa fazlasıyla açık olabilirsiniz. Hareketli ve aktif bir gündeminiz olabilir. Ayın 27'sinde Mars'ın güçlü olduğu Oğlak burcuna ilerlemesiyle birlikte iş ve para konularında daha girgin, aktif ve girişken olabilirsiniz. Sahip olduklarınızı, yeteneklerinizi geliştirmek adına bir mücadeleye girişebilirsiniz ancak bu mücadelede kararlı, yapıcı, istikrarlı tutumunuz sizi zaman içinde başarılı kılacak. 1 Ekim'de Terazi burcunda meydana gelen yeni ay sosyal hayatınıza vurgu yapıyor. Yeni arkadaşlar, yeni bir sosyal çevre edinebilirsiniz, arkadaşlarınızla ortak işlerle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu 

Daha hırslı ve mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz

İş hayatınız ve/veya sorumluluk alanlarınız başta olmak üzere daha aktif, hareketli olacağınız, olmak zorunda kalacağınız bir haftaya ilerliyorsunuz. Hafta başında özellikle iş ve parayla ilgili konularda özgüvenli bir tutum içinde olabilirsiniz ancak aşırı özgüvenin getirebileceği sorunlara karşı da dikkatli olmanız gerekiyor. En basitinden psikolojik ve duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Mars'ın burcunuza ilerlemesi ise aslında zor gibi görünen ancak faydalı bir gelişme. Uzun süredir üzerinize çöken ataleti Mars sayesinde atabilirsiniz. Yaşama karşı daha dinamik ve girişken bir tutum içinde olabilirsiniz. İçinde biriktirdiklerinizi hayata geçirmeniz adına bir fırsat olabilir bu geçiş. 1 Ekim'de ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana geliyor, sorumluluklarınız, hedeflerinizle ilgili yeni adımlar atabilir, yeni planlar yapabilir, kariyerinizde yeni başlangıçlar görebilirsiniz.

Kova Burcu

Kişisel gelişim hedeflerinizi zorlayabilirsiniz

Haftaya başlarken özellikle ilişkiler konusunda kendinizi oldukça deneyimli, bilgili görebilir, bildiklerinizle başkalarını aydınlatmak, onlara öğüt vermek isteyebilir, bunda da son derece iyi niyetli olabilirsiniz ancak tek taraflı olmadığınızdan ve gerçekçi, objektif yönlerinizi koruduğunuzdan emin olmalısınız. Kendinizi geliştirmek, daha fazlasını öğrenmek, bilginizin ufkunu daha da genişletmek konusunda oldukça istekli, hevesli olabilirsiniz. Mars’ın Oğlak burcuna ilerlemesiyle birlikte spiritüel, ruhsal, mistik konularda çalışma ve uğraşlarınız artabilir, bu dönemde maneviyata daha fazla yatırım yapabilirsiniz. Gücünüzü ve enerjinizi başkaları için bir şeyler yaparak ve bunun mücadelesinde olarak harcayabilirsiniz. 1 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşen yeni ay mücadeleci yönlerinizi daha da tetikleyebilir.

Balık Burcu

Canlı ve aktif bir sosyal hayatınız olabilir

Gündelik yaşantınız ve çalışma ortamınızla ilgili iş ve uğraşlar haftaya girerken sizi meşgul edecek gibi görünüyor. Ancak hafta başında size kendinizi psikolojik anlamda iyi hissettirecek gelişmeler de var. Çabalarınızın ve verdiğiniz mücadelenin karşılığını görebileceksiniz. Ayın 27'sinde Mars'ın güçlü olduğu Oğlak burcuna ilerlemesiyle birlikte sosyal konularda, arkadaşlık ilişkilerinizde ve sosyal çevrenizde oldukça aktif olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak işlere, çalışmalara imzanızı atabilirsiniz. Ancak aranızda çıkabilecek çatışma durumlarına ve tartışmalara da dikkat etmelisiniz. 1 Ekim’de ise Terazi burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ayla birlikte eşiniz, sevgilinizle yapacağınız ortak bir harcama veya yatırım gündeme gelebilir, birlikte alım satım yapabilirsiniz, işiniz ve ortağınızla ilgili yeni gelişme ve başlangıçlar söz konusu olabilir.

Pınar Atmaca

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları