loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları
Tarih: 07.11.2016 - 08:48
Kategori: Astroloji

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına kova burcuna misafir olmaya başlayacak. Peki bu burcunuzu nasıl etkileyecek?

Koç

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına kova burcuna misafir olmaya başlayacak. Yay burcundan da gelen desteklerle üzerinizdeki negatifliği kısa süre içinde atarak yarım kalan projelerinize odaklanacak ve kısa süre içinde tamamlayarak maddi kazançlar elde edeceksiniz. Arkadaşlarınızla daha fazla beraber olmanın yanı sıra onların sayesinde şanslarda elde edebilirsiniz. Bu süreçte sizi zorlayan tek konu ise yetişkin ve evli çocuklarınız var ise onların eşlerinin agresif davranışları olabilir. Akıllı ve tarafsız davranarak arabuluculuğa soyunabilirsiniz. Genel olarak adaletten yana biri olmanıza rağmen söz konusu sevdikleriniz olunca tarafsızlığınızı kaybedebiliyorsunuz. Sinirinize teslim olduğunuzda ise sizi durdurmanın imkanı yok. Fakat bu kez gezegenler sizden yana ve hırsınız gözünüzü kör etmeyecek. Aksine çocuklarınızın eşleri ile tamamen dostane davranışlar içinde olarak aranızdaki sevgiyi pekiştirebilirsiniz.

Boğa

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına kova burcuna misafir olmaya başlayacak. Öncelikle uzun bir süre sağlığınıza dikkat etmeli ve gereken önlemleri zamanında almalısınız. Aksi takdirde basit bir sağlık sorununuz dahi sizi yatağa düşürebilir ve işlerinizde bu yüzden askıya alınabilir. İşlerinizde bazı aksiliklerle de uğraşmanız gerekecek ve yaşadığınız tatsızlıklar sizi bir hayli sinirli ve umutsuz hale getireceğe benziyor. Yaşadığınız sıkıntılar sizi patlamaya hazır bir bomba haline getirebilir. Patlamanız da aile fertlerinizden erkeklere olabilir, tatsız konuşmalar ve geçmişe dair suçlamalarla ilişkinizi gerginleştirebilirsiniz. Ardından büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Aileniz sizin en kıymetli hazineniz olduğu halde bazen onları çok üzebiliyorsunuz. O nedenle sabırlı olmalı ve yakınlarınızla ters düşmemeye çalışmalısınız. Aksi takdirde bugüne kadar sizi hoş gören ve dargın olmayan yakınlarınız büyük kırgınlıkla içinde size darılabilirler.

İkizler

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına kova burcuna misafir olmaya başlayacak. Jüpiter, Uranüs gezegeninden sonra mars gezegeni de Satürn gezegeninin olumsuz etkilerini azaltmak için muhteşem faydalarla yardımınıza koşacak. Kendi dertlerinize kolaylıkla derman bulurken başkalarına da yol gösterici ve ellerinden tutan olacaksınız. Yurt dışı bağlantılar, yolculuklar gündeme gelecek. Bu yolculuklardan maddi, manevi şanslar elde edeceksiniz. Aşkı arayan yalnız ikizler burcu üyeleri bu hayalleri ile uzun yollarda karşılaşabilirler. Başkaları kaybedecek ve siz kazanacaksınız. Terfiler, ün sahibi olma ve adınızın duyulması gündemde olacak. Yaptığınız işe sevginizi katacak, emeğinizle birleştirecek ve hak ettiğiniz başarılara imza atacaksınız. Uzun yıllardan bu yana hiç bu kadar gezegen desteği almadınız. Yaklaşık 12 yıl önce elde etmeye çalıştığınız ama elinizden kayıp, giden şanslar yeniden gündeme gelecek.

Yengeç

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına kova burcuna misafir olmaya başlayacak. Sizin için nerde ise her koldan saldırının olduğu zamanlardı. Kiminle savaşacağınızı şaşırmış, yakınlarınızdan ve en çokta eşinizden düşmanlıklar görmüştünüz. Şimdi mars olumsuz açılarını üstünüzden çekerek bir parça da olsa nefes almanıza yardımcı olacak. Akrep burcundaki gezegenlerde yalnızlara aşk müjdesi verdiği gibi bebek sahibi olmak isteyenlere de şanslar hazırlıyor. Çocuklarınızla alakalı güzel haberler alacak ve mutlu olacaksınız. Eşiniz zalim tavırlarından uzaklaşacak, daha fazla uzlaşmacı olacak, romantik anlar planlayacak. Her şey düzeliyor dediğiniz anda ise eşinize ait bazı gizli sırları öğrenebilir, aşırı masraflarından kaynaklanan borçları duyunca hem kendi hislerinizi hem de onun size olan duygularını sorgulamaya başlarsınız. Yaptığınız tüm sorgulamada duygularınızdan daha fazla mantığınızı kullanacak ve bu sayede doğru sonuca ulaşacaksınız.

Aslan 

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına kova burcuna misafir olmaya başlayacak. Akrep burcundaki gezegen etkinliği bir süredir içsel sıkıntılara, tatsız haberlere neden oluyordu şimdi üstüne bir de marsın zıt burcunuzdan göndereceği açılar olunca her konuda gardınızı almanız gerekiyor. Bir süredir eşinizi ihmal ettiniz. Onun duygularını görmezden geldiniz. Mal, mülk ve aile konularına odaklandınız onu kendi haline bıraktınız. Sizinle konuşmak ve size ulaşmak istediği anlarda da iletişime geçmediniz ve ertelediniz. Şimdi ise roller değişiyor. Partneriniz adeta kızgın ve yaralı bir kaplana dönüşerek hatalarınızı birer, birer yüzünüze söyleyerek canınızı yakmak isteyecektir. Dikkatli olun, eğer üstüne gider ve geri adım atamazsanız onu kaybedebilirsiniz. Öncelikle onun sizin için ne ifade ettiğini kendinize sormalı ve vereceğiniz cevabın doğrultusunda davranışlarınızı ona göre ayarlamalısınız.

Başak

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına kova burcuna misafir olmaya başlayacak. Sağlık olarak hassas bir sürece adım atacaksınız. İhmal ettiğiniz sağlık sorunlarınız artarak yeniden nüksedebilir. Siz sağlığına düşkün ve önlem alan biri olmanıza rağmen son zamanlarda kendinize dikkat etmediniz. Sizin dışınızda gelişen ve başkalarını üzen sorunlarla ilgilenmekten sağlığınızda dahil önemli her konuyu ihmal ettiniz. Şimdi ise toparlanmak ve hayatınız için önem arz eden konulara odaklanmak zorundasınız. İşinizde bu süreçte ihmale gelmez. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız aşırı sinirli ve uzlaşmacı olmayacaklar. Ortada hiçbir neden yokken adeta bir bardak suda kıyametler koparabilirler. Siz onlara ulaşmaya ve yardımcı olmaya çalışacaksınız ama laftan anlamayacaklar. Agresif tavırları yüzünden işlerinden olabilirler. Akrabalarınızla da özellikle bir mal konusunda ters düşüşler yaşamanız olasıdır.

Terazi

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına kova burcuna misafir olmaya başlayacak. Mars gezegeni, Uranüs ve pluton gezegeni ile birlikte yaklaşık 2 aydır hayatınızı karıştırdı. Uysal halinizden eser kalmamıştı, herkes ile kavga edecek durumdaydınız ve çözüm üretmekte de zorlanıyordunuz. Mars kova burcu geçişi ile imdadınıza yetişecek. Özellikle erkeklerden fayda ve bereket göreceğiniz bir süreç sizi bekliyor. Sağlığınız hızla iyileşecek, sorun teşkil eden konularda fırsatlar siz kapıları çalmadan ayağınıza gelecek. Eşinizle uyum ve beraberliğinizdeki mutluluk yeniden gülümsemenize sebep olacak. Aşk arayan ve yalnızlıktan bunalan teraziler ise kendilerini büyük ve tutkulu bir aşkın içinde olabilir. Duygusal dengenizde gelgitler olmasına neden olan aşk yine de size iyi gelecek. Çocukları olan teraziler ise bu süreçte çocuklarına karşı her zamankinden daha uysal ve sevecen davranmalılar. Çünkü çocuklarınız biraz isyankar ve asi davranışlar içinde olabilirler.

Akrep

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına kova burcuna misafir olmaya başlayacak. Burcunuz bir süredir gezegen geçişlerine eşlik ediyor. Hayatınız rutin olmaktan çıktı ve bir hayli hareketli zamanlar geçirdiniz. Kendinizi iyi hissetmeye başladınız ve gücünüzü topladınız. Fakat mars transiti sizi bir hayli sinirli hale getirecek. Ailenizde hastalıklar, anlaşmazlıklar gündeme gelecek ve sizin her şeye el atmanız gerekecek. Büyük bir istekle onların yardımına koşarken içiniz başka diliniz başka söyleyecek ve kırıcı olacaksınız. Bu denli aile kavramına düşkün biri olmanıza rağmen sivri diliniz yüzünden kendinizi yeterince ifade edemiyorsunuz. Ailenin sert ve korkulan üyesi olmak yerine sevilen ve uysal bireyi olmak aslında elinizde ama siz zor olanı seçiyorsunuz. Evinize kapanmak ve yalnız kalmak isteyeceksiniz. Fakat evinizde de bir takım aksilikler ve eşyaların bozulması ile canınız epey sıkılacak.

Yay

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına kova burcuna misafir olmaya başlayacak. Burcunuzda bulunan Satürn 2015 yılından bu yana sizi bir hayli zorladı fakat artık diğer gezegenler size olumlu destekler verdiği için Satürn gezegeninin kısıtlama ve engelleri de azalacak. Hayatınızdaki erkeklerden güzel haberler alacaksınız. Aile bireyleriniz her anlamda destek olacak ve kardeşlerinizin hayatındaki güzel gelişmelere tanık olacaksınız. Kısa yollar ve yolculuklar sayesinde stres atacak ve dinlenme fırsatları da yakalayacaksınız. Yalnız yaylar aşka yelken açabilir. Aşkı uzun yolculuklarda bulabilirsiniz. Hem sevmenin hem sevilmenin tadını çıkaracaksınız. Karşılaşacağınız partneriniz de sizin gibi özgürlük düşkünü ve zarif biri olacak. Beraber eğlenecek ve yaşamın güzelliklerini hep birlikte hayatınıza taşıyacaksınız. Bu hafta canınızı sıkacak tek olay arabanızla alakalı yaşayacağınız problemler olacaktır.

Oğlak

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına kova burcuna misafir olmaya başlayacak. Burcunuzda pluton gezegeni ile kavuşum yaparak Uranüs ve Jüpiter gezegenine olumsuz açılar gönderen mars bir süredir hayatınızdaki her şeyin alt, üst olmasına neden oldu. Dost görünümlü düşmanlar, kayıp giden sevgililer, azalan maddiyat canınızı acıttı. Genel olarak sessiz yapıda olmanıza rağmen siz de susmadınız ve diliniz adeta bir kılıç gibi keskinleşerek etrafınızı yere serdi. Tam olarak olmasa da biraz nefes alacaksınız. Maddi anlamda istemsiz bol harcamalar zamanı başlıyor. Gelirinizin her zamanki gibi geleceğini düşünerek kısıtlama yoluna gitmezsiniz. Oysa siz oldukça tutumlu birisiniz. Fakat unutulan borçlar, ekstra masraflar nedeni ile tüm hafta nereye yetişeceğinizi şaşıracaksınız. Dolayısı ile mutsuz hissiniz artacak. Kenarda paranız olmadığı zaman kendinizi aşırı şekilde mutsuz ve umutsuz hissediyor sürekli olarak kara senaryolar üretebiliyorsunuz. Harcadığınız kadar geleceğini bilin ve rahatlayın.

Kova

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına burcunuzda misafir olmaya başlayacak. Çabuk sinirlenen ve patlamaya hazır bir bomba gibi olmanıza rağmen diğer taraftan da aşırı iş bitirici olacaksınız. Bu süreçte mesleki hayatta büyük rekabetler görülebilir. Kendinizi ispat etmek ve rakiplerinizi geride bırakmak için kıran, kırana bir mücadelenin içinde olabilirsiniz. Diliniz sert ve kararlı olacaksınız. Düşmanınızın zayıf taraflarını tespit edecek ve oradan vurmaya çalışacaksınız. Genel olarak oldukça uzlaşıcı ve uysal birisiniz. Fakat son aylarda sabrınız taştı, her şeyi içinizde biriktirdiniz ve artık tüm birikenleri dışarı dökme zamanı geldi. Sizi zorlayan ve üzen her konu içinizde biriktiği takdirde sağlığınız zarar görüyor. Artık bu bilinçle hak edene hak ettiği gibi davranacaksınız. Yakınlarınızdan boşanmak üzere olan bir çiftin arasına girmek ve barışı sağlamak isteyeceksiniz ama iki tarafta bir anda yaptığınız iyilikleri unutarak size karşı saldırıya geçebilir. Siz de yumuşak kürkünüzü üstünüzden atıp adeta bir taşa dönüşecek ve onlardan uzaklaşacaksınız.

Balık

9 Kasım itibarı ile transit mars gezegeni 2 aylığına kova burcuna misafir olmaya başlayacak. İçsel sıkıntılarınız artabilir, kendinizi oldukça mutsuz ve yalnız hissedebilirsiniz. Her şeyin üzerinize geldiğini hissetmekle beraber aslında yalnızlığınızı kendinizin yarattığını da anlayamazsınız. Sırlarınız ortaya saçılabilir. Geçmiş yıllarda elinizden tutan size bir hayli destek olan birini yeni tanıdığınız birine şikayet edebilirsiniz. O kişide sözlerinizi eski dostunuza ileterek aranızı bozabilir. Kime ne anlatacağınızı, kimlere sır vermeniz gerektiğini bir türlü öğrenemiyorsunuz. Kısa süre içinde dost oluyor ve tanımadan herkese güveniyorsunuz. Bu nedenle yediğiniz kazıkların büyük bir kısmı aslında kendi hatalarınızdan kaynaklanıyor. Mars transiti bazı maddi kayıplara da neden olabilir. Unutkanlık veya hırsızlık nedeni ile para kaybı yaşayabilirsiniz. Birkaç ay boyunca para veya değerli eşyalarınızı güvenli bir yerde saklamalı, üzerinizde fazla para taşımamalısınız. 

Demet Hoşman - Cumhuriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları