loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları
Tarih: 22.06.2015 - 08:33
Kategori: Astroloji

22 Haziran-28 Haziran haftası bizi neler bekliyor

KOÇ

Bu hafta burcunuzun yöneticisi Mars Yengeç’e geçiyor. Geçmeden önce Salı günü özellikle yol, yolculuk, iletişim, haberleşme konularında sıkıntı yaratabilir, kardeşlerle ve komşularınızla tartışmamaya özen göstermelisiniz. Son derecesinde gerileyen Satürn ise bir başka sıkıntı konusu, iş ve maddi konularla ilgili oluşabilecek stres durumları özellikle hafta başında kaygı verici olabilir. Mars ve Güneş’in Yengeç burcunda ilerlemesiyle ev ve aile yaşamınız önem kazanıyor. Evinizle ilgili tadilat işlerine girişebilirsiniz. Ailenize yeni katılan üyeler olabilir. Çocuk ve annelikle ilgili olaylar öne çıkıyor, ailenizde hamilelik, doğum olabilir. Yemeklerle ve sofralarla bol bol uğraşabilirsiniz. Duygusallık, merhamet, koruma ve şefkat duyguları öne çıkıyor. Merkür ve Neptün’ün kare açısı altında duygu ve düşüncelerinizde karmaşa ve bocalama içinde olabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günü önemli kararlardan uzak durun, yolculuk yapıyorsanız biraz daha dikkat edin, dalgınlık ve ihmallere karşı tedbirli olmalısınız.

BOĞA

Haftanın hemen başında Güneş Yengeç burcuna ilerliyor ve sizin yolculuklar, iletişim ve haberleşme ile ilgili alanınızı harekete geçiriyor. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. İş görüşmeleri, ticari anlaşmalar, pazarlıklar devreye girebilir. İletişim ve haberleşme konuları hız kazanıyor. Yanı sıra ev ve ailenize ilişkin konular gündeminize geliyor. Arka planda hep ailenizle ilgili meşgaleler yer alıyor. Mars’ın son derecelerinde seyredeceği Salı günü maddi konular açısından yıpratıcı koşullar yaratabilir. Görüşme ve pazarlıklar biraz daha sıkıntılı seyredebilir. Bununla birlikte Merkür Neptün karesi kafa karıştırıcı, bulandırıcı olabilir. Zihniniz, aklınız karışabilir, objektif düşünmekte zorlanabilirsiniz. Bir çeşit gözlerin kapanması, uyku hali söz konusu olabilir, yolculuk yapıyorsanız özellikle dikkat etmelisiniz. Hemen ardından Mars da Yengeç’e geçtiğinde hareket ve hız kazanabilirsiniz. İletişim, özellikle birebir ilişki ve görüşmeler, haberleşme artabilir, bol telefon görüşmesi, e-postalar, yazışmalar gündeminize gelebilir. 29 derecede gerileyen Satürn’den dolayı zorlayıcı ilişkilere, sıkı itiraz, muhalefet ve hatta düşmanlığa dikkat etmelisiniz. Eşiniz veya ortağınızın yoğun ve yorucu iş temposu ve yükümlülükleri sizi de etkileyebilir.

İKİZLER

Güneş’in hafta başında Yengeç burcuna geçmesiyle maddi konular önem kazanıyor. Eğer bir anneyseniz bir yanda ev ve aile konuları diğer yanda yaşam gailesi ve maddiyatla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sizin için bu dönem aileniz için para kazanma ve harcama dönemi şeklinde ilerliyor. Burcunuzdaki Mars’ın son derecesi harekete geçmenizle ilgili sıkıntılar yaratabilir, iletişim, haberleşme sorunlarına neden olabilir, özellikle ikili ilişkilerinizi etkileyebilir. 29 derecede gerileyen Satürn iş ortamınızla ilgili sorunlara ve çözmeniz gereken problemlere işaret ediyor. Günlük yaşamınızı yeniden düzenlemeniz gerekirken, bu kolay bir süreç olmayabilir. Bu hafta sizin için bir diğer önemli konu da burcunuzun yöneticisi Merkür’ün Neptün ile kare açısı. Kah yorgunluktan kah zihninizin doluluğundan ya da iş yaşamınızdaki karmaşa ve bulanık durumlardan dolayı aklınız karışabilir, net düşünmekte zorlanabilir, bir çeşit uyku ve uyuşukluk haline geçebilirsiniz. Attığınız adımlar, yaptığınız girişimler yerini bulmayabilir. Hemen ardından Yengeç burcuna ilerleyen Mars da girişimleri, atılımları sular altında, kaygan ve hedefsiz kılıyor. Buna karşılık ev ve aile yaşamıyla ilgili uğraşlarınız artıyor, ev işleri, yemekler, sofralar, aile bireyleriniz, çocuklar, anneler ve akrabalarla dolu bir dönem başlıyor. Maddi konularda, harcamalarınızda özellikle dikkatli olmanız gerekecek.

YENGEÇ

Güneş bu hafta burcunuza geçerek sizi desteklemeye başlıyor. Bu dönemde çevrenizden, ilişkilerinizden, baba ve erkek figürlerinden destek görebilirsiniz. Atılım ve hedeflerinizde daha kararlı, daha cesur ve iddialı bir tutum takınabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Gücünüzü ve enerjinizi toparlayabilir, yeni yaşınızı umut ve heyecanla karşılayabilirsiniz. Yaşamınızın kontrol ve dümenini elinize alırken daha korkusuz ve kendinden emin olabilirsiniz. Hafta başında son derecelerinde ilerleyen Mars beklenmedik olaylardan veya ihmal, dalgınlık ve unutkanlığa bağlı sorunlar yaratabilir. Pazartesi ve Salı günleri biraz daha dikkatli olmaya çalışmalısınız. Aynı anda Merkür ve Neptün karesi bu durumun üzerine adeta tuz biber ekiyor, gözlerinizin daha kapalı, zihninizin bir nevi uyku halinde olmasına neden oluyor. Özellikle anlaşmalarda, iletişimde ve yolculuklarda dikkatli olmalısınız. Hemen ardından Mars da Yengeç burcuna ilerliyor. Kişisel girişimleriniz adına yeni bir dönem başlıyor. Kendinizle ilgili, görünümüzde, çevre şartlarınızda, iş ve uğraşlarınızda harekete geçebilirsiniz. Kontrolü ve gücü elinize alabilirsiniz. İlişkilerinizde aktif ve lider bir rol üstlenebilirsiniz. Özellikle sizden beklenmeyecek ani, öfkeli, agresif tepkiler verebilirsiniz. Bu süreçte duygusal açıdan yıpranmamaya dikkat etmelisiniz. Zira Mars Yengeç burcunda pek de tekin ve rahat değildir, Mars’ın hızlı, ani, tepkisel, dürtüsel yaklaşımı, duygusal, derin, dolambaçlı ve hassas Yengeç burcunda sorunlara neden olabilir. Atılımlar, girişimler derin sularda boğulabilir, beklenmedik yönlere çekilebilir.

ASLAN

Son dönemlerin en şanslı burçlarından olan Aslan için bu hafta biraz daha içe dönük ve retro bir görünüm sergiliyor. Önce burcunuzun yöneticisi Güneş hemen hafta başında Yengeç’e geçiyor. Onu yine Yengeç’e ilerleyen Mars izliyor. Sosyal yaşama, arkadaş ve dost ortamlarına biraz ara verip içinize, evinize ve ailenize çekilebilirsiniz. Bu geçiş öncesinde Salı günü Mars’ın 29 derecesi sosyal anlamda, arkadaşlık ilişkilerinizde pürüzler yaratabilir, iletişimde, haberleşmede ve yolculuklarda sorun çıkarabilir, dikkatli olmalısınız. Ardından kendinizi suların dinginliğine bırakabilirsiniz. Olaylara daha fazla ruhsal, ilahi, spiritüel yönlerden bakabilirsiniz. Evrensel, insanlığı kucaklayan bir bakış açısı geliştirebilir. Yemek, besleme, beslenme, bakım, şefkat, koruma duygularınız harekete geçiyor. Hem spiritüel konularda hem de başta aileniz olmak üzere başkalarıyla ilgilenmekonusunda harekete geçebilirsiniz. Olayların akışına, gidişatına da kendinizi kaptırabilirsiniz. Elinizde olmayan, beklenmedik durumlar karşısında daha fazla seyirci olabilirsiniz, zaten isteseniz de attığınız adımlar, vereceğiniz mücadele yerini bulmayabilir, derin sularda ayak izleriniz kaybolabilir. Aile ve evinizle ilgili sorumluluk ve yükümlülükleriniz artıyor. Çocuklar, anneler, aile bireyleri, kardeşleriniz, babanız daha fazla gündeminize oturacak. Haftanın ilk günlerinde Merkür ve Neptün karesi zihninizi adeta uyuşturabilir, önemli kararlarınızı veya girişimlerinizi Çarşamba sonrasına bırakmalısınız.

BAŞAK

Haftanın ilk günlerinde Ay’ın ışığı üzerinizde olduğu için haftanın şanslı burçlarından biri de sizsiniz. Daha girişken, görünür, fark edilir, söz sahibi, cesur ve iddialı olabilirsiniz. Ancak burcunuzun yöneticisi Merkür’ün hafta başında Neptün ile bir kare açısı meydana geliyor. Özellikle iş konularında ve ilişkilerinizde gözü kapalı, hayal dünyasında, uyku halinde olabilirsiniz, bu durum zihninizi karıştırabilir, dalgınlığa, ihmallere neden olabilir. Önemli kararlar vermeniz gerekiyorsa bunu haftanın sonlarına bırakmalısınız. Mars’ın yine hafta başında 29 derece açısı iş yaşamınızda bazı pürüzlere, iletişim ve haberleşme konularında strese, bir türlü gelmeyen veya geç gelen haberlere neden olabilir, sıkıntı yaratabilir. Ancak hemen ardından Yengeç burcuna geçmesiyle ve Güneş’in de yine Yengeç burcunda ilerlemeye başlamasıyla sosyal yaşamınız canlanıyor. Arkadaşlıklar, dostluklar, sosyal ortamlar, davetler, organizasyonlar hız kazanıyor, organizasyon gücünüz artıyor, sosyal kuruluşlarda veya sosyal amaçlar için çalışmaya başlayabilirsiniz. Ev, aile ve kardeşlerin önemi artarken, yemekler, sofralar dikkat çekici olabilir. Her ne olursa olsun bu Yengeç geçişi umutlarınızı, geleceğe yönelik iyi niyet ve arzularınızı perçinleyerek, daha özgür, akılcı ve yenilikçi düşünmenizi sağlayacak, geleceğe umutla bakabileceksiniz.

TERAZİ

Bir süredir uzak yollarla, uzaktan haberler, haberleşme, iletişim, seyahat, yurt dışı konularla ilgili yaşadığınız sıkıntılar hafta ortasına doğru çözülüyor. Ancak Pazartesi ve Salı oldukça zorlayabilir. Üstüne Merkür ve Neptün’ün kare açısıyla iyice kafanızı karıştırıp, zihninizi zorlayabilir. Bu arada önemli karar ve girişimleri hafta ortasından sonraya bırakmalısınız. Güneş’in Yengeç burcuna ve ardından da Mars’ın bu burca geçmesiyle iş yaşamınız ve kariyerinize yönelik alanda uğraş ve aktiviteler başlıyor. İş yaşamınızla ilgili gelişmeler yaşamaya başlayabilirsiniz. Enerjinizi kariyerinize ve kariyer hedeflerinize odaklayabilirsiniz. Ancak Mars’ın Yengeç burcunda çok da verimli ve iyi çalışmadığını belirtmek gerek. Yapacağınız atılım ve girişimlerin ağır ve yavaş ilerlemesine, yerini hemen bulmamasına, sularda boğulmasına çok da aldırış etmemeye çalışın. Satürn’ün de 29 derecede gerilemeye başlamasıyla iş konuları sizi epeyce uğraştırabilir. Maddi açıdan da daha fazla sorumluluk içerisinde olabilir daha fazla hesap kitap yapmak durumunda kalabilirsiniz. Arka planda ise ev ve aile ile ilgili konular yer alıyor, çocuklar, anneniz, ev yaşamınız, evle ilgili yapmak istediğiniz değişiklik ve tadilatlar yaşamınızda daha fazla yer edebilir, aile fertlerinizle ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

AKREP

Yorucu olabilecek bir haftaya hazır olmalısınız. Hafta başında burcunuzun yöneticisi olan Mars 29 derecede ilerlerken sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. İşle ilgili, ortak paylaşım ve yatırımlarla ilgili, parayla ilgili stres yaratabilir. Merkür ve Neptün’ün kare açısı zihninizi bulandırırken, açık, net ve objektif düşünmenizi zorlaştırabilir. Önemli işlerinizi hafta sonuna doğru bırakmanız yerinde olabilir. Satürn’ün burcunuza geri dönüşü ve 29 derece işle ilgili sorumluluk ve yükümlüklere işaret ediyor. Bu hafta halletmeniz gereken pek çok iş olabilir. Bunlara mukabil, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Artık kalben ve ruhen seyahate, uzun yolculuklara hazırsınız. Ardından Mars’ın da Yengeç burcuna geçmesiyle yurt dışı, seyahat, uzaklar konusunda harekete geçebilirsiniz. Enerjinizi uzaklaşmak, yeni yerler görmek, ufkunuzu genişletmek, fikir ve düşüncelerinizi yaymak yönünde kullanabilirsiniz. Suların bolca olduğu yerlere yolculuk yapabilirsiniz, deniz yolculukları söz konusu olabilir. Yönetici gezegeniniz olan Mars’ın Yengeç’te ilerlemesi sizi biraz yavaşlatacak, zira Mars Yengeç’te düşük konumdadır ve her zamanki ateşini, dinamikliğini, girgin, savaşçı, tepkisel ve dürtüsel özelliklerini kaybeder. Dolayısıyla girişimleriniz doğrudan yerini bulmayabilir, beklediğiniz etkiyi yaratmayabilir, attığınız adımlar sularda kaybolabilir. Bu yüzden de yavaşlamak ve tatil için uygun bir zaman olabilir.

YAY

Güneş hafta başında Yengeç burcunda ilerlemeye başlıyor. Ev ve aile konuları gündeminize gelirken, yeme, içme, hem maddi hem de manevi yönden beslenme konuları yaşamınızda çok daha fazla yer tutabilir. Ayrıca ortak paylaşımlar, gelirler, giderler, miras konularında gelişme ve ilerlemeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü Mars’ın da Yengeç burcuna girmesiyle bu alanda uğraşlarınız artarken, sizi meşgul edecek birçok sorun ve olay ortaya çıkabilir. Mars Yengeç burcunda düşük konumdadır, bu nedenle girişimlerinizden veya kararlarınızda hemen sonuç almayı beklememelisiniz, yaptığınız atılımlar ağır ilerleyebilir, beklediğiniz etkiyi yaratmayabilir. Zira Mars’ın ateşi Yengeç gibi yoğun ve derin bir su burcunda söner, sönümlenir. Bu hafta Merkür ve Neptün’ün açısı zihinsel bir kafa karışıklığı, objektif olamama veya aklını toparlayamama durumu yaratıyor. Önemli kararlarınızı hafta sonuna doğru bırakmalısınız. Haftanın ilk günleri Mars ve Satürn’ün 29 dereceleri özellikle ilişkiler anlamında, iletişim ve haberleşme açısından zorlayıcı olabilir. Hafta başında yeni girişimlerde bulunmaktan ziyade elinizdeki işleri toparlamaya çalışmalısınız.

OĞLAK

Haftanın sizin için şüphesiz en önemli olayı hemen hafta başında Güneş’in karşıt burcunuz Yengeç’e geçmesi. Birkaç gün ardından ise Mars da Yengeç burcuna ilerliyor. İlişkiler, ortaklıklar, birebir yakın dostluklar yaşamınızda her zamankinden daha fazla yer tutabilir. Evlilik, ortaklık kararları alabilirsiniz. Yuva kurmak, ev düzenlemek, tadilat, boya, badana işleriyle uğraşabilirsiniz. Eşli ve ortaklı hareket etmek isteyebilirsiniz. Yalnız olmak yerine en yakınınıza bağlı ve bağımlı olmak durumunda kalabilirsiniz. Ev ve ailenize ilişkin sorumluluklarınız artarken beraberinde birçok iş ve yükümlülük de geliyor. Mars’ın Yengeç burcunda olması karşı taraftan da oldukça iddialı, rekabetçi, baskın, agresif tavırlar, davranışlar görmenize neden olabilir. Örneğin karşınızdaki kişi birden çok agresif duruma gelebilir. Ancak Mars’ın Yengeç burcunda düşük durumda olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Başka bir deyişle yapılan hamle ve girişimler pek de etkili olmayabilir, yerini bulmayabilir. Zira Mars’ın ateşi su burcu Yengeç’te oldukça söner, zayıflar. Bu hafta dikkat etmeniz bir diğer görünüm de Merkür ve Neptün’ün kare açısı. Anlaşmalarınızda, görüşmelerinizde özellikle daha dikkatli davranmanız gerekebilir, zira bu açı doğru düşünmenizi engelleyebilir, zihinsel bir karışıklığa neden olabilir, bocalayabilirsiniz.

KOVA

Hafta başında Mars’ın son dereceleri özellikle iletişim ve yolculuklarda problemlere neden olabilir. Haftanın ilk günleri pek de rahat geçmeyebilir. Merkür ve Neptün’ün kare açısı dolayısıyla sevgi, aşk konularında ve maddi paylaşımlarla ilgili kafanız epey bir dağılabilir. Objektif düşünmekte ve zihninizi toparlayabilmekte zorlanabilirsiniz. Bu günlerde karar almaktan kaçınmalısınız. Yine hafta başında Güneş Yengeç burcuna ilerliyor. Birkaç gün sonra da Mars bu burca geçiyor. Ev ve ailenize yönelik günlük koşuşturmalarınız, temponuz, uğraşlarınız artıyor. Sağlık konularıyla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilir. Tıp, şifa, alternatif ilaçlar, tedavilerle ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde ayrıca düzen sağlamanız gereken, titizlik ve detay isteyen konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Hesap kitap işleriyle uğraşabilirsiniz. Mars Yengeç burcundayken yediklerinize ve içtiklerinize biraz daha dikkat etmelisiniz. Beslenme ve diyet sizin için daha önemli hale gelebilir. Ayrıca ailenizle, annenizle daha fazla ilgilenmeniz, çocuklarınız varsa onların günlük iş ve ihtiyaçlarına koşuşturmanız söz konusu olabilir. Evle ilgili işler, temizlik, tamirat için de uygun bir dönem olabilir.

BALIK

Haftanın önemli gelişmeleri Güneş’in Yengeç burcuna ilerlemesi ve hemen ardından da Mars’ın aynı burca ilerlemesi. Sizin için sevgi ve aşk ön plana çıkıyor. Sevgilinizle birlikte olmak, duygularınızı daha fazla paylaşmak isteyebilirsiniz. Romantizm sizin için sevgi, aşk ve şefkat anlamına da geliyor ve bu duyguları bu dönemde çok daha derinden hissedebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı her zamankinden daha merhametli, şefkatli, koruyucu bir rol üstlenebilirsiniz. Ev ve ailenizle daha fazla ilgilenmek ve uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Satürn’ün Akrep burcuna gerilemesi sizi özellikle iş ve kariyer anlamında epey bir rahatlatmış olmalı, ancak 29 derecesi yine de sorumluluklarınız adına sizi yormaya devam edebilir. Hafta başında Mars’ın da son derecesinde ilerlemesi özellikle iletişim, haberleşme ve yolculuklar konusunda bazı pürüzlere neden olabilir. Ayrıca bu hafta Neptün ve Merkür’ün kare açısı altında kendinizi fiziken ve ruhen toparlamakta güçlük çekebilirsiniz. Aklınız her zamankinden daha kolay dağılabilir, düşüncelerinizi toparlamak zorlaşabilir. Önemli kararlarınızı hafta sonuna doğru bırakmaya çalışmalısınız.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları