loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları
Tarih: 03.08.2015 - 14:26
Kategori: Astroloji

Boğalar başarıya, İkizler aşka koşuyor...

KOÇ

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Dilini terbiye etmeden önce yüreğini terbiye et; Çünkü söz yürekten gelir, dilden çıkar. Hz.Mevlana

Bu hafta üzerinizden yüreğinizden büyük bir yük kalkabilir ve kendinizi kuş gibi özgür hafif rahatlamış hissedebilirsiniz. Geçmiş tamamen dünde kalırken size olgunlukları bırakıyor şimdi bu olgunluğu iş hayatınıza başarı ile yansıtabilir, maddi olarak kazançlı çıkacağınız iş birlikleri ile yükselişe geçebilirsiniz. Özel yaşamınızda da kendinizi keskin bir virajın yol ayrımında gibi hissedebilir tamam ya da devam sorusunun cevabını vermekte zorlanabilirsiniz.

BOĞA

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Beni yarı yolda bıraktığını sanıp, O yolda koşarken nefes nefese kalanlar. Yolun sonunda sizi bekliyorum. M.Twain

Hafta boyunca işinizle ilgili yeni ve zorlu sorumluluklar alabilir telaşa düşmediğiniz takdirde başarı merdivenlerini 10 ar 10 ar çıkmaya başlayabilirsiniz. Bu hafta özel yaşamınızda da güçlü etkiler söz konusu. Krizleri çözüme kavuşturacak aşkla yeniden uyandıracaksınız. Bekar ve ilişkisi devam eden boğalar küçük krizleri büyütmeyin.

İKİZLER

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Eğer güven vαrsα bir kαlpte; O kαlpte sevgi de bulunur, Dürüstlük de ! Balzac

Gökyüzü hafta boyunca sakinliğinizi korumanızı olayları akıllıca davrandığınız sürece doğru şekilde yöneteceğinize işaret ediyor. Kariyer ve eğitim hayatınızda çabalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. İş hayatınızda ise güçlü insanlarla zamanı doğru değerlendirerek büyük girişimleri başarı ile gerçekleştirebileceksiniz Çarşamba gününden itibaren tanıyacağınız insanlar iş ve özel yaşamınızda şans getirecek sizlere. Özellikle aşk hayatınızda kimse yoksa bilin ki kalbiniz gerçek sahibini bulacak.

YENGEÇ

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sen onun hayatında bir seçenek isen, Onun senin hayatında bir öncelik olmasına müsade etme! P.Auster

İşinizle ilgili özellikle finansal konularda belirsizliklerin sona ermesi ile düştüğünüz yerden ayağa kalkabileceksiniz. İnançlarınızın zayıfladığı her konuda yaşanacak gelişmeler haftaya damgasını vuracak. Özel yaşamınızda ise evliliğinde krizler yaşayan yengeçler hafta boyunca dikkatli olmalı, kararlar almadan önce yaşanan güzel günleri de hatırlamanızda fayda var. Bekar yengeçler sizlerde gel geç ilişkilerden uzak durmalısınız.

ASLAN

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Kaybetmekten korkma; bir şeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, Vazgeçtiğinde yenilirsin. Che Guevera 

Haftaya güçlü dinamik bir başlangıç yapabilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda sıkıntılarınızı çözüme kavuşturmak için duygusal yaklaşımlardan uzak durmalı ve daha profesyonel düşünerek hareket etmelisiniz. Finansal gelirlerinizi sürekli hale getirmek için sosyal ilişkilerinize önem vermeli, istemeyi bilmelisiniz! Evli aslanlar eşinizle onun yakınları yüzünden şiddetli tartışmalar yaşayabilir ilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayarak yola devam ya da tamam kararı alabilirsiniz.

BAŞAK

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Hiçbir şeyden asla vazgeçme çünkü vazgeçenler yalnızca kaybedenlerdir. A.Lincoln

Gökyüzü hafta boyunca iş eğitim ve ikili ilişkilerinizde kontrollü davranmanız sapla samanı karıştırmamanız için uyarıyor sizleri. Kimseye gereğinden fazla güvenmemeniz gerektiğinin farkındalığını kazanacaksınız. İş hayatınızda bir yaşanan gerginlikler kısa süreli krizler daha büyük ve güçlü fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir. Hızlı düşünün tereddütte kalmadan hareket edin ve kazanın. Aşk hayatınızda ise duygusal gelişmelerle keyifli gelişmeler yaşayacağınız bir haftadasınız.

TERAZİ

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sevmediklerinize sabretmedikçe, Sevdiklerinize kavuşamazsınız. Hz.Muhammed

Bu hafta iş hayatınızda yaşanacak önemli gelişmelerle emek verdiğiniz işlerin mükâfatını alacak ve yeni bir statü kazanacaksınız. Kendi işinizi kurmak istiyorsanız ya riske girin ve kazançlı çıkmayı umun ya da geride kalıp bir fırsat kaçırın tercih sizin. Bu dönemde yanıtlamanız gereken soru, hangi insanlara güvendiğiniz ve hangi sözlerin yerine getirileceğidir. Hafta sonunda aşk hayatınızda ise cesur davranmanız gereken bir haftadasınız. Sevdiğiniz kişiyi anlamaya çalışmalı, sorunları aşmak için mücadele etmelisiniz.

AKREP

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Yapabileceğini düşünen yapabilir, Yapamayacağını düşünen yapamaz. Bu değişmez ve tartışılmaz bir kuraldır. Picasso

Hafta boyunca hangi alanda bilgi sahibi olmak istiyorsanız o alana yönlenerek bilgi sahibi olabileceksiniz bu sayede iş ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Özel hayatınızda ise aile ile olan ilişkilerinizi güçlendirmek elinizde yeter ki bir adım atın. Aşk hayatınızda bir beraberlik içindeyseniz yeni bir arayış hevesi bir anlık öfke ile sonrasında büyük pişmanlık duyacağınız bir ilişki deneyimleyebilir ve varolan ilişkinizin kötü bir şekilde bitmesine sebep olabilirsiniz.

YAY

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Temiz bir kalp, Zehirli dillerin bozduğunu düzeltir. Homeros 

Hafta boyunca finansal konularda ayrıntılara önem vermeli ve başkalarının parlak fikirleri sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Siz kendi doğrularınızla ilerleyin. Bu hafta boyunca gerek özel hayatınız gerekse iş hayatınızda ilişkilerinizi güçlendirebilir bunun getirdiği faydalarla maddi manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin arkadaşlıkları ve işle ilgili konularda geri planda kalmamalı gördüğünüz yanlışı uygun bir dille ifade ederek engel olmaya çalışmalısınız.

OĞLAK

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Dünü unutmalı, Bugünü yaşamalısınız. Keza dün ile bugün arasında bir kavga çıkarsa; yarını kaybedersiniz! Balzac 

Bu hafta işinizle ilgili her konuda dürüst olmalı yapabileceklerinizi net bir şekilde ortaya koyarak kimsenin size engeller çıkarmasına fırsat vermemelisiniz. Sağlığınızla ilgili konularda ise endişe duymamalı öfke kuruntu ve kaygılarınızı kontrol altına almalısınız strese bağlı sağlık sorunları yaşamamak için yapmanız gereken bu . Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize haksızlık ettiyseniz özür dilemeli ve kırıcı davranışlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Sonrasında pişman olmak istemiyorsanız şayet.

KOVA

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Aldırmadan gidemiyorsa, aldırmadan kalmayı bilmeli insan. Çünkü henüz icat edilmedi; Anlamayana anlamayı öğretecek bir lisan. Neruda

Hafta boyunca İş hayatınızda birlikte çalıştığınız insanların görüşlerine önem vermeli ve yeni fikir ve önerilerin içinde yer almaktan çekinmemelisiniz. Aşk ve sosyal ilişkilerinizde değer verdiğiniz sevdiğiniz kişilerin olumlu ve sevgi dolu yaklaşımları ile ilişkilerinizi güçlendireceksiniz Bu hafta sempatikliğiniz ve çekici tavırlarınızda karşınızda kim olursa olsun iyi ve olumlu ilişkiler kurar ve kendiniz için olumlu şartlar yaratabilirsiniz her konuda.

BALIK

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Geleceği merak etme, nasıl olsa gelecek. Ama geçecek olanı iyi düşün, çünkü aklından silinmeyecek ! Balzac 

Haftaya iş hayatınızda pozitif etkilerle başlayabilir birlikte çalıştığınız insanlarında motive olmalarını sağlayarak ve uğraş verdiğiniz konularda onlarında desteğini alabilirsiniz. Yenilikler, taşların yerli yerine oturmaya başlamasını sağlayacak ve siz yaratıcı yönlerinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. Özel yaşamınız da eşinizle süregelen sorunlarda ortak değerlerde buluşabileceğiniz bir haftadasınız. İlişkinizdeki samimiyet sürpriz bir tatille daha keyifli bir hal alabilir. Birlikteliği olmayan balıklar sizler arkadaşınız olan biriyle özel bir ilişkiye adım atabilirsiniz.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları