loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları
Tarih: 27.07.2015 - 10:00
Kategori: Astroloji

Yıldızlardan haftaya genel bakış...

KOÇ

Bu süreçte elinize aldığınız her tür konuyu derinlemesine incelersiniz. Hiçbir şeyi yüzeysel olarak yapmazsınız. Her işi yoğun inceleme isteğiniz başarıyı getirebilir. Sözleriniz karşınızdaki kişilere göre değişim gösterir fakat genelde sert ve kararlı konuşursunuz. Geçmiş yıllardan bu yana var olan bazı sevgi ve cinsellikle ilgili sorunlarınız bu süreçte olumlu şekilde düzene girmeye başlar. Hissettiklerinizi yaşama geçirebilir ve duygusal doyumu daha derinden hissedersiniz. Evliliği ve ilişkisi sorunlu olan koçlar için tamir zamanıdır. Duygusal anlamda olumlu yönde yeniden var olabilme çabalarınız karşılıksız kalmaz. Bu süreç içinde birçok şeyi değiştirme isteği belirir. Değiştirmek istediğiniz her tür konu kendiliğinden olumlu olarak sonuçlanabilir. Kendiniz için istediğiniz konularda vazgeçmez ve sabitleşirsiniz. Ruhsal gücünüzün sayesinde duygusallığınız desteklenir, geçmişe ait yaralar da bu sayede kolaylıkla sarılır. Hayatınızı yapıcı yeniliklerle kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Zorlu sağlık sorunu olanlar içinde rehabilitasyon zamanıdır.

BOĞA

Zor bir dönem şimdi önünüzdedir. Bu zorlu süreçler hiç bitmeyecek mi?diye sorabilirsiniz. Bu konuda çok haklısınız. Yaklaşık 3 yıldır tam bir mutluluk yakalayamadınız. En yakınlarınız ki bunlar bazen iş hayatından bazen akrabalarınız bazen ebeveynler, eşler hatta çocuklarınızın karşınıza geçtiğini deneyimlediniz. Bunlar son sınavlarınız diyerek sizi azda olsa rahatlatmak istiyorum. Bu hafta kimin ne olduğunu anlamanız açısından oldukça önemli bir hafta sizi bekliyor. Anladığınız gibi düşmanlarınız yine sahnede olacak. Yeni dostluklardan düşmanlık geleceği endişesine kapılmayın, eskiden yanınızda olan en yakınlarınız şimdi düşman rolünü isteyerek benimseyebilirler. Sizin düşündüğünüz tek şeyde o kişileri ezmek veya onlardan kurtulmaktır. Ruhunuzun karanlık yönü ile bu süreçte sıkça karşılaşırsınız. Sağlığınız da hassastır başta üreme organlarınız olmak üzere tansiyon, migren, bel, böbrek ve mide sorunları oldukça zorlu sağlık problemlerine yol açabilir. Bu haftanın tek olumlu yönü ise uzun yıllar önce girmeyi düşündüğünüz ama kabul edilmediğiniz işlerle alakalı güzel haberler alacak olmanızdır.

İKİZLER

Zekanız parlar ve sizden yüksekte olan patronlar, otoriteler ve ebeveynler üzerinde hayranlık bırakmanız kolaylaşır. Yaşamınızdaki önemli değişikliklere hazır olmanız gereken bir dönemde olduğunuzun farkındasınız. Geçmişte hangi olumsuz durumda olursanız olun, şimdi o durumlardan sıyrılıp tepeye tırmanmaya büyük bir istek içinde hazırlanıyorsunuz. Ruh ve beden sağlığı olarak oldukça güçlenirsiniz. Eski defterlerin kapanıp yerine yenilerinin açıldığı bir zaman dilimi başlıyor. Geçmişte sizi ne kadar huzursuz eden olay varsa bunları geride bırakmayı hedefliyorsunuz. Başka insanların duygularına karşı çok fazla duyarlı olduğunuz bu süreçte insanlara sevginizi ve kendinizi kolaylıkla anlatır ve aynı karşılığı bulursunuz. Eskiye oranla küçük şeylerle daha fazla mutlu olur, sinirli ve agresif tavırlarınız azalarak daha iyimser, yapıcı tavırlar sergilersiniz. Uzun yıllar boyunca imkânsız diye düşündüğünüz birçok hayalinizi hayata taşıyacak güzel açılar altındasınız.

YENGEÇ

Öncelikle parasal riskleri haber veren bir hafta yaşayacaksınız. Güvensizlik, zayıflık ve her şeyden korkma zamanıdır. Birçok alanda ve birçok kişi tarafından köşeye kıstırılmış kısıtlanmış ve engellenmiş durumda olduğunuzu hissedersiniz. Kendinizi ifade etmeniz sesini duyurmanız ve kendi hayatınıza bir disiplin uygulamanızı neredeyse imkânsız gibidir. Bozuk ruh halinizle yalnız kalmayı arzu ederken habersiz gelen misafirler nedeni ile buna da zaman bulamazsınız. Daha önceki yıllar da ruhunuzu yaralayan ne kadar acı olay varsa bu süreçte onları hatırlatan kişilerle de karşılaşırsınız. Onlarda sanki acı çekmenizden zevk alırcasına size geçmişe ait sorular sorarak yaranızı kanatırlar. Eşinizden destek bekliyorsunuz fakat o kendi ailesinde gerçekleşen bazı olumsuzlukları çözmeye çalıştığı için siz görmezden gelecektir.

ASLAN

Aşk, sevgi, cinsellik gibi duygularınız arapsaçına dönerek ne yapacağınız önceden kestirilmeyen durumların içine girebilirsiniz. İlişkisi olanlar ve evliler için oldukça zorlayıcı bir zaman dilimidir. Güç kullanma, güçlü olma, isteği sizi gizlice eline alır. Kıskançlık duygunuz artar, fakat çok yönlü bir kıskançlıktır. Sevdiğini, başarılı insanları hatta en yakınlarının mutluluğunu kıskanma gündeme gelebilir. Hayatınızdaki kadınlar tamamen sorun çıkarıcı nitelikte olup hiçbir şey yapmazlarsa da sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Gizli ve yasak şeylere ilgi, araştırmaya doymazsınız. Bilinmeyen her şeyin müthiş çekici görünmesi ile bilmediğiniz sularda yüzmeye çalışırsınız. Çözümü zor olan her şey ile canla başla uğraşmaya çalışırken önemli konuları şimdilik ertelemeyi tercih edersiniz. Yaşadığınız ilişkinin duygusal yönünün hafiflemesi ve erotik yönünün ağırlaşması sonucunda içinizde gizli kalmış yapamadığınız ne kadar duygu ve olay varsa hepsini bu süreçte yaşamak istersiniz.

BAŞAK


Haftaya aldığınız kararları uygulamaya koymak adına yoğun bir tempo içinde başlayacaksınız. Hiçbir konuyu kafanıza takmamak ve işlerinizi daha dingin bir şekilde halledebilmek adına sorunlu kişilerden uzak durmaya çalışacaksınız. Bu sizin uzun zaman önce verdiğiniz bir karar olduğundan kimse ile tartışmaya ve yüzleşmeye girmeden bazı kişilerden uzak durmanız gerektiğini biliyorsunuz. Siz iyi niyetli ve affedici davrandıkça kötü niyetli kişiler üstünüze geldiler ve pozitif enerjinizi adeta vampir gibi emerek sizi zor durumların içine soktular. Kendi akrabalarınız ve partnerinizin yakınlarından bazıları da maddi, manevi zararları ile yıllardır yakanızdan düşmediler. Hataları karşısında merhametinizi kullandılar ve her seferinde onları yeniden affettiniz. Artık bazı kötü insanların islah edilmeyeceğine kanaat getirdiniz ve bu doğrultuda sessizce yaşamlarından çıkıyorsunuz. Aslında bu kararı çok daha önce uygulamaya koymanız gerektiğini biliyorsunuz. Fakat hiç bir şey için geç sayılmaz. Sizin kurtuluşunuz menfaatçi insanları yakınlarınızdan uzaklaştırmakla gelecek.

TERAZİ

Aslan burcunda transit güneş geçişinin başlaması ile diğer haftalara oranla daha pozitif olacaksınız. Sorunlarınızın hepsini gidermeniz mümkün değil ama en azından kendinizi güçlü hissedecek ve mücadele edebilecek gücü kendinizde bulacaksınız. Aşk hayatınızda bazı hareketlenmelerin olması da aşk insanı terazilerin neşesini yerine getirmeye yetecek. Hisleriniz ve duygularınız aşırı çoğalacak bu nedenle dertlerinizi ciddiye almazsınız. Aniden başlayan aşk ilişkileri, söz nişan, evlilik gibi durumları da oluşabilir. Evli terazilerde eşleri ile kaybettikleri uyumu yeniden bulabilmenin huzurunu yaşayacaklar. Sevgi, evlilik, duygusal konularda yeni bir yaşamın başlangıcındasınızdır. Yapmak istediğiniz ne olursa olsun kimsenin sizi engellemesine izin vermez, fakat bunu insanları kırarak değil onları yücelterek ve onore ederek yolunuzdan çıkartmanız sayesinde kavgalara da sebep olmazsınız. Birkaç aydır süregelen sinirli ve huzursuz enerjinizi şimdi yapıcı olarak kullanmayı, psikolojinizi tedavi etmeyi öğrenirsiniz.

AKREP

Akrep burcunun cinsel libidosu diğer burçlara oranla daha yüksektir. Fakat Venüs gezegeninin aslan burcundaki geri hareketi bu tip isteklerinizi daha yoğun hale getirecektir. Kıskançlık duygunuzda mantığınızı aşarak şiddetli tartışmalara yol açacak durumdadır. Partnerinizi herkesten ve her şeyden kıskanabilirsiniz. Eşinizin her hareketini ve tüm hayatını kontrol altına alma gibi isteklerde bulunabilirsiniz ama aşırıya kaçtığınız için karşılıklı savaşlara yol açabilir. Eski aşkları veya evlilikleri bitirip yerine yenisini kurma, diğerinden çok farklı bir ilişki içinde kendisi ile bütünleşme arzusunu derinden hissedersiniz. Hissettiklerinizin gerçek duygular olmadığını ve zaman içinde size zarar verebileceğini unutmayın. Aşk, sevgi, cinsellik gibi duygular birbirine karışıp ne yapacağı önceden kestirilmeyen durumların içine girebilirsiniz. Algılama, kavrama, fark etme yetenekleriniz azalır ve olaylardaki gerçek durumları anlamakta zorlanırsınız. Sözlerinizde, fikirlerinizde ve hayata bakışınızda dediğim dedik davranacaksınız.

YAY


Bu hafta Venüs retro hareketinin başak burcunda başlaması ile aşk, iş, sosyal yaşamda ender rastlanan tarzda güçlüklerle karşılaştıran, hayatımızı karıştıran bir transit yaşayacaksınız. Venüs gezegeni size normalde aklınıza gelmeyecek aşk ilişkileri yaşatabilir. Heyecanı sönük bir ilişkiden sizi uyandırıp “ben buna neden katlanıyorum?” dedirtebilir ve ilişkinizi sonlandırma fikrine kapılmanıza neden olabilir. Normal giden ve sorun olmayan ilişkilerde bile problemlere yol açabilir. Hele ki ilişki sağlam değilse heyecanını yitirdi ise kışkırtıcı etkisi ile şimdi eski ilişkileri bitirip yerine yenilerini getirmeye hazırlanıyor. Evlilik dışı bir ilişkiyi başlatabilecek güce sahiptir. Maddi olarak da baktığımızda ani para çıkışına sebep olacaktır. Yaptığınız iş ne olursa olsun belli bir dağılma süreci yaşanacaktır. Atacağınız imzalara dikkat etmeli, kefillik durumları söz konusu ise bu hafta kesinlikle uzak durmalısınız. Birden parlama, aşırı sinirlenme, bir fikir bir konu üzerinde yoğunlaşamama gibi özellikleriniz daha fazla ortaya çıkabilir.

OĞLAK

Burcunuzda harekete geçen Pluton gezegeni transiti nedeni ile hayatın gerçeklerini oldukça hissettirici bir şekilde deneyimlersiniz. Hayata bakışınız oldukça farklılaşır. Birileri tarafından kısıtlandığınızı, sömürüldüğünüzü, size faydası olamayan insanları boşu boşuna taşıdığınızı fark ederek bir silkinme dönemine girersiniz. Fakat bu silkinme dönemi kendiliğinden veya başkalarının verdiği akıllarla oluşmaz. Sizin dışınızda gelişen başkalarının maddi ve manevi problemlerinin yansıması, aradığınız desteği yeterince bulamamak yüzünden etrafınızdaki kişilere ve dünyaya karşı bakışınızı değiştirirsiniz. Eğer üstünüzdeki yüklerden kurtulabilirseniz eskiye göre daha rahat bir yaşam kurabilirsiniz. Kurtuluş ve mutluluğun anahtarının ellerinizde olduğunu artık anlamalısınız. Bir musibet, bin nasihatten iyidir sözü bugünlerde sizin için geçerlidir. Odaklanılan konu ne ise gücünüz ve isteğiniz çok yoğundur ve yıllarca başaramadığınız birçok şeyi bu süreçte isterseniz başarabilirsiniz.

KOVA

Güç mücadeleleri ve en yakınınızda bulunan insanlarla bile rekabet etme isteği içine girersiniz. İş hayatınızda rakibiniz olan insanlar işte bu süreçte tam karşınıza geçerek sizinle uğraşmaya başlarlar. Venüs retrosu nedeni ile cinsel libidonuzda güçlenmiştir. Fakat öfke kontrolü yapamadığınız için sürekli olarak kırdığınız partneriniz ile bu duygunuzu da tam olarak yaşayamazsınız. Bayan kovalar için hayatlarındaki erkeğin (eş ve sevgili) aşırı acımasızlığı ve zalimliği ortaya çıkarak oldukça zor durumlar yaşatabilir. Güçlü ve yoğun bir enerji içinde nerdeyse bütün dünyaya savaş açabileceğiniz gibi bir düşünceye sahip olursunuz. Kendinizi güç denemelerinden ve güç savaşlarından engellemekte zorlanırsınız. Kuvvetli tutkular ve arzularınız hayatın en önemli şeyi haline gelebilir. Eşinizi yada partnerinizi kişilik olarak beğenmemek, eleştirme durumunun ortaya çıkması ile ilişkinizi yeni bir forma sokmanız mümkün olmayacaktır. Her konuda kontrol kurma arzunuz ile her tür ilişkiyi zorlu hale sokabilirsiniz.

BALIK

Zıt burcunuzda başlayan Venüs gezegeni geri hareketi nedeni ile hafta biraz tatsız geçebilir. Duygusal olarak özgürlük eğilimini güçlendiren açılarla en sevdiğiniz kişilerden gelen aşırı ilgiyi sıkıcı bulmanıza yol açabilir. Oysa siz ilgi görmekten çok hoşlanırsınız. Fakat sevgi gezegeni retro ve burcunuzu zorlayan açıda olduğu zaman olduğunuz gibi davranamazsınız. Evliler için zor bir süreçtir. Eşiniz hiçbir olumsuz harekette bulunmasa dahi eşinizin kıymetini, duygularını anlamayarak uzaklaşma gibi sorunlara yol açabilir. Duygusal hayatınız alt üst olabilir, ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir karaktere sahip olabilirsiniz. Vereceğiniz kararlar ne olursa olsun sonunda pişmanlık var bunun bilincinde olursanız daha temkinli davranabilirsiniz. Kendi, kendinizi kandırabilirsiniz. Gerçekler ve yalanlar birbirine karışabilir. Doğruyu görmekte zorlanabilirsiniz. İçinizden yükselen duygulara gem vurmanız gerekiyor aksi takdirde açı bittiği zaman kırdığınız kişilerin gönlünü almak için maddi ve manevi çok fazla emek harcamak zorunda kalabilirsiniz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları