loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumlarınız

Haftalık burç yorumlarınız
Tarih: 17.10.2016 - 14:20
Kategori: Astroloji

17 - 23 Ekim haftalık burç yorumlarınız...

17 - 23 Ekim haftalık burç yorumlarınız...

Koç Burcu 

İş hayatınızla ilgili daha çok çaba gösterebilirsiniz

Enerjisi yüksek bir haftaya ilerliyorsunuz. Burcunuzun yöneticisi Mars güçlü Pluton ile kavuşurken patlamaya hazır bir bomba gibi olabilirsiniz. Bu yüksek enerjiyi lehinize çevirmek ve verimli kullanmak zorundasınız aksi halde kendinizi içinden çıkılması güç olabilecek kriz durumlarında bulabilirsiniz. Özellikle iş ve kariyer alanında bu enerjiyi hissedebilirsiniz. Hedeflerinizle ilgili fazladan çaba, sebat ve dayanıklılık göstermeniz gerekiyor. 18 Ekim’de Venüs Yay burcuna ilerleyerek uzaklardan yana kısmetler getiriyor. Seyahatler güzel geçebilir, kendinizi uzakta daha mutlu hissedebilirsiniz. 20’sinde kendinizi ilişkilerden dolayı yıpratmamaya ve sinirlerinizi bozmamaya çalışın. 23’ünde Güneş’in Akrep burcuna ilerlemesiyle birlikte ortak kazançlar, giderler, masraflar ve harcamalarla daha yoğun bir gündeminiz olabilir, iş ve para konularına daha çok konsantre olmanız gerekebilir.

Boğa Burcu 

Yurt dışı, yabancılar, uzaklarla ilgili konularda mücadele ve kararlılık içinde olabilirsiniz

Kontrolünüz dışında gelişen olayların olanca hızıyla başınızı döndürebileceği bir hafta olabilir sizin için. Haftanın giderek artan temposu ve enerjisi karşısında her ne kadar müdahale gücünüzden emin olmasanız da elinizden gelen tedbiri almayı ihmal etmemelisiniz. Özellikle Perşembe günü enerjiler zirve yaparken özellikle yurt dışı, yabancılarla ilgili konular, seyahatler, yollarla ilgili daha temkinli olmanız, dirayetli ve güçlü olmanız, daha çok çaba harcamanız gerekebilir. Ayrıca fikir aykırılıkları konusunda da çekişmelerden uzak kalmaya çalışmalısınız. Haftanın güzel haberi ise bir süredir Akrep’te ilerleyen burç yöneticiniz Venüs’ün Yay’a ilerlemesi. Maddi konularda eşiniz ve ortağınızla bağlantılı güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Ortak kazançlarınız artabilir. Yaşamınızda hareket, paylaşım ve seyahatler artabilir. Daha sosyal bir gündeminiz olabilir, iyimser bir bakış açısı edinebilirsiniz. 23'ünde Güneş Akrep burcuna ilerlediğinde eşiniz, yakın arkadaşınız, sevgiliniz motivasyon kaynağınız olabilir, hayatınızda ilişkilerin önemi ve yeri artmaya başlıyor.

İkizler Burcu 

Stres ve baskı yaratan durumlardan uzak durmalısınız

Mücadele gücünüzün, psikolojik dirayetinizin ve sebatınızın adeta test edileceği yüksek enerjilerin olduğu bir haftaya ilerliyoruz. Bazı zamanlar vardır ki içimizde biriktirdiklerimiz artık son raddeye ulaşıp patlama noktasına gelir ve bu bunları bir şekilde dışarı vurmak ve dağıtmak gerekir. İşte bu hafta sizin için böyle bir hafta olabilir. Negatiflikten, stresten, baskıdan uzak durabilmenin, kendinizi sakinleştirmenin yollarını arayıp bulmanız gerekiyor. Özellikle Perşembe günü gerilimi çok daha fazla hissedebilirsiniz. Para ve iş konularında ani çıkışlara, beklenmedik durumlara dikkat etmelisiniz. Haftanın güzel olayı ise Venüs'ün Yay burcuna ilerleyerek sizi ilişkiler yoluyla destekliyor olması. Eşiniz, sevgiliniz yanında bire bir ilişkide olduğunuz kişilerden ve arkadaşlarınızdan göreceğiniz destek sizi rahatlatabilir. Hafta sonunda ise Güneş Akrep burcuna ilerliyor, sağlığınızla, yaşadığınız ortam ve düzenle daha çok ilgilenebilir, çalışma ortamınızı, günlük yaşamınızı istediğiniz şekle getirmek üzere çaba sarfetmeye başlayabilirsiniz.

Yengeç Burcu

İlişkileriniz açısından yüksek tempolu bir hafta olabilir

Hızı kesilmeyen bir haftaya doğru ilerlerken zirve yapan enerjiler altındayız. İki güçlü gezegen Mars ve Plüton bu hafta yan yana gelirken özellikle ikili ilişkilerde, evliliğinizle, birlikteliğinizle ilgili büyük bir gayret, çaba ve mücadele içinde olabilirsiniz. Karşınızda önemli ve büyük bir güç bulabilirsiniz ve bunu kontrol edebilmek için uğraşmanız gerekebilir. Ayın 20’sinde buna ek olarak çok fazla düşünmekten kaynaklanan ani çıkışlar yapabilirsiniz, bu durum özellikle iş hayatınızda kendini gösterebilir. Neyse ki ailenizden destek görüyorsunuz ve sağlam kökleriniz kendinizi bir şekilde ruhen iyi hissetmenize yardımcı oluyor. Buna 18'inde Yay burcuna ilerleyen Venüs ile birlikte düzelen sağlığınız, size destek olan yardımcılarınız, işyerinde de astlarınız eklenince durum çok da kötü olmayabilir. Hafta sonunda Güneş burç değiştirerek Akrep'e ilerleyecek ve özgüveninizin artmasına yardımcı olacak. Zira size keyif veren konular, aktiviteler ve hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecek.

Aslan Burcu 

Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir hafta olabilir

Enerjisi yüksek bir haftaya doğru ilerlerken bu enerjinin gündelik yaşamınızı, iş ve uğraş alanınızı etkilememesi imkansız gibi görünüyor. Dolayısıyla her zamanki düzeninizi korumak için ekstra bir çaba içinde olmanız gerekebilir. Çalışma ortamınızda, günlük yaşantınızda karşınıza çıkan güçlü kişiler hayatınızı zorlaştırırken daha fazla gayret içinde olabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanıp kendinizi yıpratmamaya çalışmalı, sağlığınıza özen göstermelisiniz. Özellikle Perşembe günü koşuşturmanız ve günlük aktiviteleriniz içinde çıkılmaz bir hal aldığında sinirlerinizi korumalısınız. Salı gününden itibaren Venüs Yay burcuna ilerleyerek sizi yaklaşık bir ay süreyle daha iyimser ve pozitif kılabilir. Tüm güçlükler karşısında da bu pozitif bakış açısınza ihtiyacınız olacak gibi görünüyor. Hafta sonunda ise Güneş Akrep burcuna ilerleyerek ev ve aile konularında güzel gelişmeleri peşinde getirebilir, evinizde dekoratif değişiklikler yapabilir, ev değiştirme, kiralama, alma gibi konularda kendinizi motive hissedebilirsiniz, ayrıca aileyle ilgili uğraşlarınız artabilir.

Başak Burcu

Aşk için mücadele etmeye hazırsınız

Aşk hayatınızla ilgili hareket ve mücadele dolu bir haftaya hazır olmalısınız. Aşkınız için ve hayatta gerçekten ne istediğiniz konusunda çok daha fazla çaba ve dirayet göstermeniz gerekebilir. Ruhunuzun isteklerine kulak vermenizle ilgili sebat göstermenizi bekleyen enerjiler söz konusu bu hafta. Kişiliğinizin, benliğinizin ihtiyaçlarını bastırmanız zor görünüyor, dolayısıyla üzerinizde daha fazla baskıya yol açmadan aşk hayatınızla ilgili gereken adımları atmalı, kalbinizin sesine kulak vermeli ve gerçekten yapmak istediğiniz iş ve uğraşlarla ilgilenmelisiniz. Perşembe günü artık dayanamayarak yapabileceğiniz bazı çıkış ve tepkiler olabilir, daha dikkatli olmalısınız. Venüs'ün Yay burcuna ilerlemesiyle birlikte ailenizden, yuvanızdan göreceğiniz destekler artıyor, dolayısıyla rahatlatıcı etkiler söz konusu. Etrafınızdaki kişiler, dostlarınız, arkadaşlarınız ve onlarla paylaşımlarınız daha iyimser bir bakış açınız olmasına yardımcı olabilir. 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna ilerlemesiyle birlikte kendinizi daha fazla ve etkili ifade etme konusunda istekli olabilir, yakın çevrenizle etkileşiminizi artırabilirsiniz.

Terazi Burcu 

Ailenizi, yuvanızı korumanız gerekebilir

İki güçlü gezegenin kavuşarak yüksek enerjilere sebep olabileceği önemli bir haftaya ilerliyoruz. Ailenizle ve yuvanızla ilgili konularda çok daha mücadeleci olmanız gerekebilir, keza böyle olmanızı gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ailenizi korumak, evinizi korumak ve her türlü tehlikeden uzak tutmakla ilgili bir çaba içinde olabilirsiniz. Hafta ortasında bu durum zirve yaparken, özellikle Perşembe günü konuşmalarınıza, sözlerinize bir kat daha dikkat etmelisiniz zira karşınızdaki en yakın kişiden, bu eşiniz, sevgiliniz veya çok yakın bir arkadaşınız olabilir, hiç beklemediğiniz bir tepki ve yaklaşım görebilirsiniz. Gayet elektrikli bir durum ortaya çıkabilir. Haftanın güzel gelişmesi ise Venüs'ün Yay burcuna ilerlemesi. Sosyal ortamınız çok canlı, arkadaşlarınız, sosyal çevreniz iyi ki varlar, daha iyi hissetmenize, daha doğru düşünmenize hep destek olacaklar. Ayrıca kardeşlerinizden de destek görebilirsiniz. Yabancılarla temaslarınız artabilir, yolculuklar söz konusu olabilir, yurt dışı konular gündeme gelebilir. Güneş'in hafta sonunda Akrep'e ilerlemesiyle birlikte paranızı değerlendirmek, alım satım, yatırım gibi konularda kendinizi daha motive hissedebilirsiniz, özgüveninizi de pekiştireceksiniz.

Akrep Burcu 

Kendinizi güçlü ve enerjik hissedebilirsiniz

Burcunuzun yöneticisi olan Mars bu hafta güçlü Plüton ile kavuşurken kendinizi son derece güçlü ve enerjik hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki dönüşümü ruhunuzda güçlü şekilde hissedebilirsiniz. Bu dönüşüm size müthiş bir sunum ve kendini ifade etme yeteneği kazandırabilir. Yaptığınız konuşmalara ve yazdıklarınıza geri dönüp baktığınızda bunları ben mi yazmışım diyecek kadar anlatım ve iletişim yeteneklerinizi geliştirmiş olabilirsiniz. Ancak öte yandan yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili alanda daha mücadeleci, gayretli olmanız gerekebilir, zira onların hayatında çok önemli şeyler olabilir ve onları korumanız gerekebilir. Perşembe günü bu enerjiler zirve yaparken bir yandan da siz farkında olmadan ya da duymadan yapılan konuşmalara da dikkat etmelisiniz. Çalışma ortamınızla beklenmedik durumlar zihninizi epeyce bir kurcalayabilir. Venüs'ün Yay burcuna ilerlemesi parasal ve maddi konularda kısmetler getirecek gibi görünüyor. 23’ünde Güneş'in burcunuza ilerlemesiyle birlikte yaşamınıza yepyeni bir yön verebileceğiniz dönem başlıyor.

Yay Burcu 

Maddi konularda bir atılım yapabilirsiniz

Hayatınızdaki büyük dönüşümü bu dönemde maddi ve manevi değer algınız üzerinden veriyorsunuz ki bu hem maddiyatınızı yani paranızı hem de kendinize verdiğiniz değeri içeriyor. Bu konuda epeydir bir gayret ve mücadele içindesiniz ancak bu hafta şartlar sizi daha da sebatkar ve kararlı olmaya itebilir. Önemli bir maddi konuyla karşı karşıya kalabilirsiniz, bu bir iş veya alım satım durumu olabilir, her ikisi de parayla ilgili olabilir. Ayrıca kendi değerinize çok daha fazla sahip çıkmanız ve bu değeri daha da pekiştirmek için mücadele içinde olmanız gerekebilir. Perşembe günü aşk hayatınızla ve varsa çocuklarınızla ilgili beklenmedik bir gelişme zihninizi epeyce yorabilir. Neyse ki bunca çaba ve mücadele içinde güzel gelişmeler de var. Bu hafta küçük kısmet gezegeni Venüs burcunuza ilerliyor ve keyifli olabilecek konulara alan açıyor. İlişkiler açısından ve para konularında bazı kısmetleriniz olabilir, özgüveninizi toplayabilir, dost ve arkadaş canlısı yönünüzü daha çok ortaya koyabilirsiniz. Ayın 23’ünde Güneş’in Akrep burcuna ilerlemesi mistik ve spiritüel konulara olan ilginizi artırabilir, manevi konuların içinde olmayı, insanlığı ilgilendiren evrensel temalarla ilgilenmeyi, hayır ve bağış işleriyle ilgilenmeyi daha çok isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcu 

Kendinizi tamamen değiştirmeye hazırsınız

Gökyüzünün savaşçı gezegeni Mars ile güç timsali Plüton burcunuzda kavuşurken temposu epeyce yüksek bir haftaya ilerliyorsunuz. Hayatınızdaki önemli ve büyük dönüşümü gerçekleştirmek üzere kendinizi büyük bir mücadele içinde bulabilirsiniz. Görünümünüzü, tarzınızı, duruşunuzu tamamen değiştirmeye hazırsınız ve bununla ilgili büyük bir gayret ve çaba içinde olabilirsiniz, kararlı davranabilirsiniz. Hayatınızı kökten değiştirmekle ilgili başkaldırınız geçmişinizle oldukça bağlantılı ve bu hafta sizi tetikleyen ve neredeyse herkese ve her şeye karşı durmanıza yol açan etkiler ve enerjiler altında hissedebilirsiniz kendinizi. Bu durumun ilişkilerinize zarar vermemesine dikkat etmelisiniz. Zira karşınızda durabilecek kimse kalmayabilir. Öte yandan siz de ruhsal boyutu, manevi yönleri yüksek olan ilişkiler peşinde olabilirsiniz. Bu tempo altında iş hayatınızdaki, kariyerinizdeki hareketliliği, esnekliği yönetmede zorlanabilirsiniz. Güneş'in 23 Ekim'de Akrep burcuna ilerlemesiyle birlikte sosyal konularda, arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi daha motive hissedebilir, yeni grup ve arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kova Burcu 

Risklerden uzak durmalısınız

Bu hafta kontrolünüz ve müdahaleniz dışında gelişen olaylar adeta zirve yaparken her ne kadar çoğu durumda seyirci kalmak durumunda olsanız da, en azından tedbirli olmaya çalışmalı, kendinizi tehlikeli olabilecek durum ve risklerden uzak tutmalısınız. Perşembe günü bu enerjiler kendini çok daha fazla hissettirebilir, üzerine yol, ulaşım ve iletişimle ilgili beklenmedik durumlar gelebilir. Ajandanıza, planlarınıza, randevu programınıza mümkün olduğunca bağlı kalmalı en azından hesaplanabilir riskleri göz önünde bulundurmalısınız. Bu hafta Venüs’ün Yay burcuna ilerlemesiyle birlikte arkadaşlıklarınızdan yana şansınız artabilir. Bir ilişkiniz yoksa arkadaşlarınızdan biri o özel kişi olabilir. Ayrıca kendinizi daha sosyal, paylaşımcı ortamlarda bulabilirsiniz. Güneş'in 23'ünde Akrep burcuna ilerlemesiyle birlikte iş ve kariyer konularında, hedeflerinizle, planlarınızla ilgili kendinizi çok daha istekli ve motive hissedebilirsiniz.

Balık Burcu 

Sosyal gruplarınız içinde aktif bir gündem sizi bekliyor

Sosyal yaşamınız ve arkadaşlık ilişkileriniz açısından oldukça hararetli ve dinamik gelişmelerin söz konusu olabileceği temposu ve enerjisi yüksek bir haftaya ilerliyoruz. Sosyal gruplarınız içinde ortaya çıkabilecek tartışmalar, düşünce ve fikir ayrılıkları karşısında kararlı olmanız gerekebilir, kendinizi daha fazla çaba ve mücadele içinde bulabilirsiniz. Sosyal çevrenizde karşınıza güçlü kişiler çıkabilir ve onlara karşı durmanız gerekebilir. Ayrıca maddi konularda beklenmedik gelişmeler, ani masraf ve harcamalar sizi psikolojik açıdan yorabilir. Güçlü kişilerle yaptığınız görüşmeler üzerinizde düşündüğünüzden çok farklı etkiler bırakabilir, sözgelimi kendinizi birden değersiz hissedebilirsiniz. Venüs'ün bu hafta Yay burcuna ilerlemesi iş ve kariyer anlamında kısmetlerinizi artırıyor. 23'ünde Güneş'in Akrep burcuna ilerlemesiyle uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda ve seyahatlerle ilgili kendinizi daha istekli ve motive hissedebilirsiniz. 

Pınar Atmaca

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları