loading
close
SON DAKİKALAR

Halkımızla Kenetleniyoruz

Halkımızla Kenetleniyoruz
Tarih: 26.05.2015 - 17:17
Kategori: Yerel

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, göreve geldiği ilk haftadan beri uygulamaya başladığı 'Halk Günü' etkinliğine aralıksız devam ediyor.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, göreve geldiği ilk haftadan beri uygulamaya başladığı 'Halk Günü' etkinliğine aralıksız devam ediyor. 

Her Salı olduğu gibi bu günde halkın sorunlarını dinleyip çözüm üreten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 'Halk Günü' etkinliğinde kendisini ziyaret gelen engelli misafiri Ayberk Demir'e başkanlık koltuğunu teslim etti. Annesi ve kardeşi Berkay Demir ile gelen minik Ayberk, makamda bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Uzun süre başkanlık makamının tadını çıkaran minik Ayberk, 'Halk Günü' etkinliğinde hoş ve keyifli anlar yaşattı. Daha sonra, kendilerine Başkan Tarhan tarafından hediye edilen kitapları kabul eden Ayberk ve kardeşi Berkay, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler.

'HALK GÜNÜ' MEZİTLİ AİLESİ'NİN TOPLANMA GÜNÜ

Mezitli'nin büyük bir aile olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Tarhan, "Her Salı Mezitli ailesinin toplanma ve konuşma günü olsun istedik. Göreve geldiğimiz günden bugüne her Salı halkımızla buluşuyor ve isteklerini dinliyoruz. Birim müdürlerimiz yanımda olduğu için vatandaşlarımızın istekleri anında not edilerek, çözüm için gerekli işlemlerin başlanmasını sağlıyoruz. Bu günde Ayberk Demir, kardeşi Berkay ve annesiyle birlikte ziyaretimize geldi. Misafirimiz ilgili birim müdürümüze, talebini iletti. Birim müdürümüzde isteğinin derhal yapılacağını bildirdi" dedi.

HALKIN DESTEĞİ İLE DAHA GÜÇLÜ BİR MEZİTLİ

Mezitli'de halk ile bir bütün olmak istediğini belirten Başkan Tarhan, "Bu güne kadar yaptığımız tüm çalışmalarda öncelik halkımızın mutluluğuydu. Bu mutluluğun artarak, devam etmesi için bundan sonraki süreçte elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Halkımızın desteği ve güveni bizlere daha fazla güç veriyor. Bu güçle Mezitli'de aşamayacağımız hiçbir engel kalmayacaktır. Her geçen gün daha mutlu daha güçlü bir Mezitli olacaktır" dedi

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları