loading
close
SON DAKİKALAR

Hande Yener'den Demet Akalın'a sert sözler

Hande Yener'den Demet Akalın'a sert sözler
Tarih: 23.02.2017 - 15:15
Kategori: Magazin

Önceki gün mekanın çıkışında gazetecileri karşısında bulan Hande Yener, Demet Akalın'la ilgili sert açıklamalarda bulundu. Yener, Akalın için, "Hayatımı gözetliyor, uzattığım zeytin dalını kırdı. Ondan rahatsız oluyorum. Barışçıl değil" dedi.

Hande Yener, önceki gün yeni mekanından çıkarken objektiflere takıldı ve her zaman olduğu gibi Demet Akalın’ı hedef alan açıklamalar yaptı. Yener'in Akalın'la ilgili sözleri "Mekan açtı, polemikle gündem olmak istiyor" yorumlarına neden oldu.

Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre; Şarkıcı, “Yaşanan kötü olayların ardından İstanbul’da gece hayatı durma noktasına geldi. Biz bu mekânda ince eleyip sık dokuduk. Zaten içeride sıcak aile ortamı olacak. Güvenliği üst düzeyde tutacağız. Gece hayatını biraz renklendirmek gerekli. Buradan da Bodrum’a gideceğim. Orada da yeni bir isimle bir mekân açma isteğim var” dedi.

‘ÖLMESİN SÜRÜNSÜNLER’

Yener etrafını çeviren çiçekçi çocuklara 100 TL harçlık verdi. Bir çiçekçinin “Seni çekemeyen ölsün Hande abla” sözüne cevap veren Yener, “Ölmesin be. Ama beni çekemeyenler sürünsün” diyerek rakiplerine taş attı. Şarkıcı, yıllardır polemik içinde olduğu Demet Akalın’ı da es geçmedi. “Birbirimizi görünce gıcık oluyoruz. Benim onunla uğraşacak kadar boş zamanım yok. O çok ilgileniyor benim hayatımla. Bu yoğunlukta onunla uğraşamam. Benim kadar insanları hayvanları seven, benim kadar insanların müzisyen olması için uğraşan bir kişi daha yok. Ben daha önce zeytin dalı uzattım ama o dalı kırdı. Demet’te barışçıl karakter yok. Hülya Avşar’ın dediği gibi sanatçıdan dost olmuyor. Kıskançlık, çekemezlilik oluyor” dedi.

İkili yıllardır polemikle gazete, TV ve internet sitelerinde sıklıkla yer buluyor. Akalın ve Yener, birbirlerine demedikleri bırakmadıkları bir dönemde reklam anlaşması yapmış birlikte kamera karşısına geçmişti.

“DEMET, HAYATIMI GÖZETLİYOR”

Yener sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben neden Sıla’dan Gülşen’den rahatsız olmuyorum da Demet’ten oluyorum? Benim hiçbir solist arkadaşımla problemim yok. O insanlar benim hayatımı gözetlemiyor. Demet benim hayatımı gözetleyip ne yapsam ona laf sokacak bir şey söylüyor. Benim Gülşen’le de bir problemim yok o beni zaten takip etmiyordu. Ben hâlâ onu ediyorum sevdiğim, beğendiğim insanları takip ederim. Karşılık beklemem ben” diyerek sözlerini noktaladı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları