loading
close
SON DAKİKALAR

Havsa, İrem Derici’nin konseri ile coştu

Havsa, İrem Derici’nin konseri ile coştu
Tarih: 04.09.2015 - 08:57
Kategori: Yerel

Havsa Belediyesi tarafından 15. Tarım Aletleri ve Hayvancılık festivali kapsamında düzenlenen ve ünlü sanatçı İrem Derici’nin sahne aldığı konser büyük ilgi gördü.

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin; “ Bu yıl 15. Sini gerçekleştirdiğimiz festivalimiz büyük bir coşku ve heyecanla devam ediyor. Etkinliklerimize katılarak festivalimize sahip çıkan Havsamızın güzel insanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi. Ardından sanatçı İrem Derici’ye çiçek sunan Tekin, kendisine Havsalılara böyle muhteşem bir gece yaşattığı için teşekkürlerini sundu.

Havsa Belediyesi Festival alanında gerçekleşen konsere erken saatlerde gelen ilçe halkı ile çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar coşku içinde konseri beklediler. Sahneye ilk olarak çıkan Anıl Atak ve ardından İrem Derici konsere katılanlara eğlenceli saatler yaşattılar. Konser alanı dışına taşan kalabalık, konser boyunca sanatçılara şarkılarla ve alkışlarla eşlik etti. İrem Derici’nin başarılı performansı ve şarkılarının yanında sempatik tavırları geceyi daha da renklendirdi. Havsa da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten başarılı sanatçı gösterdikleri ilgiden dolayı Havsalılara teşekkür etti.


BAŞKANDAN ZABITALARA JEST

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin konser süresi boyunca, konser düzenini korumak amacıyla görev yapan zabıtalara konser sonrası ayrı ayrı teşekkür ederek, mesai saati gözetmeksizin gece gündüz çalışan zabıtalarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum diyerek sanatçı İrem Derici ve zabıtalarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 1-6 Eylül Haftasının Zabıtalar Haftası olduğunu hatırlatan Başkan Oğuz Tekin, çalışmalarımıza tüm personelimizle birlik ve beraberlik içerisinde hızla devam ediyoruz dedi.    


Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü      

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları