loading
close
SON DAKİKALAR

Hayır'lı Konvoy, referandum yolculuğunun 2. etabını tamamladı

Hayır'lı Konvoy, referandum yolculuğunun 2. etabını tamamladı
Tarih: 24.03.2017 - 17:06
Kategori: Gündem

Hayır'lı Konvoy, referandum yolculuğunun 2. etabını da tamamladı. Teğmen Çelebi, 3. etabın yapılacağını duyurdu.

Ergenekon ve Balyoz kumpas gibi davalarda düzmece belgelerle ve akıl almaz iddialarla yargılanarak mağdur edilen isimlerden oluşan Hayır'lı Konvoy, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumu halka anlatmak amacıyla çıktığı referandum yolculuğunun 2. etabını Afyon'la tamamladı. 

Konvoy, yolculuğu boyunca gittiği her ilde vatandaşları referandumda 'hayır' vermeleri halinde ne olacağı,  'evet' vermeleri halinde ne olacağı konusunda bilgilendirdi.

1 Mart'ta Anıtkabir’den yola çıkıp, Kırıkkale, Amasya, Kastamonu, Karabük, Zonguldak, Konya, Burdur ve son olarak Isparta'ya gidip referandum yolculuklarını sona erdiren Konvoy, Türkiye'nin dört bir yanından gelen çağrılara kayıtsız kalamayıp, yeni bir güzergâh belirleyerek çalışmalarına devam kararı almıştı. Ahmet Yavuz, Nasuh Mahruki, Semih Çetin, Ahmet Tatar, Mehmet Ali Çelebi, Atilla Kezek, Fikret Güneş, Bora Serdar, Nasuh Bektaş ve Mustafa Önsel'den oluşan Konvoy'un, Hayır'lı yolculuklarının 2. etabı 20 Mart'ta Eskişehir'le başlamıştı. Sonrasında sırasıyla Kütahya ve Uşak'a giden Konvoy, son durağı olan Afyon'la 2. etabı tamamlamış oldu.

Konvoy'un katılımcılarından Teğmen Mehmet Ali Çelebi, yaptığı açıklamada, "Terslik olmazsa 3. etap için planlama yapacağız. #hayırlıkonvoy millete dokunmayı sürdürecek" diyerek, 3. etabın müjdesini verdi.




















Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları