loading
close
SON DAKİKALAR

Hayır'lı Konvoy vatan aşkıyla yeniden yollara düştü

Hayır'lı Konvoy vatan aşkıyla yeniden yollara düştü
Tarih: 20.03.2017 - 16:56
Kategori: Gündem

Hayır'lı Konvoy, refarandum yolculuğunun 2. etabına bugün başladı.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasını halka anlatmak amacıyla yollara düşen Hayır'lı Konvoy'un referandum yolculuğunun 2. etabı bugün başladı. Ahmet Yavuz, Nasuh Mahruki, Semih Çetin, Ahmet Tatar, Mehmet Ali Çelebi, Atilla Kezek, Fikret Güneş, Bora Serdar, Nasuh Bektaş ve Mustafa Önsel'den oluşan Konvoy, yolculuklarının 2. etabında 21-24 Mart tarihleri arasında Uşak, Afyon ve Kütahya'da olacak.

Konvoy, 1-8 Mart arası Anıtkabir’den yola çıkıp, Kırıkkale, Amasya, Kastamonu, Karabük, Zonguldak, Konya, Burdur, Isparta'ya giderek yolculuklarının 1. etabını tamamlamıştı. Gittikleri her ilde büyük bir coşkuyla karşılanan Konvoy, Türkiye'nin dört bir yanından gelen taleplere kayıtsız kalamayıp, yeni bir güzergâh belirleyerek çalışmalarına devam kararı almıştı.

Öte yandan Konvoy'un ilk etabında bulunan Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen, 2. etaba katılmayacak. Türkşen, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sağ bacağımdaki rahatsızlık nedeniyle katılamadığım 2. Hayırlı Konvoy seferine katılan ağabey ve kardeşlerime başarılar diliyorum" dedi.













ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları