loading
close
SON DAKİKALAR

Hazinedar, 'Hizmet edenlere el uzatacağız'

Hazinedar, 'Hizmet edenlere el uzatacağız'
Tarih: 15.12.2014 - 14:24
Kategori: Yerel

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar: Hizmet Hareketi'nin birçok çocuğun yetişmesine katkıda bulunduğuna dikkat çekti...

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın (GYV) düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde kardeşlik ve barış mesajları verildi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da Hizmet Hareketi'nin birçok çocuğun yetişmesine katkıda bulunduğuna dikkat çekerek, "Atatürk'ün bu ülkede yeşerttiği değerlere hizmet etmek adına hep o hizmetleri yapanlara el uzatacağız" dedi.

GYV'nin Four Seasons Hotel'de düzenlediği 'Evrensel Barışa Doğru 20. Yıl' temalı iftar yemeğine siyaset, sanat, iş ve medya dünyasından birçok ismin yanı sıra farklı cemaat ve milletlerin mensupları katıldı. Fethullah Gülen Hocaefendi'nin de mesajının okunduğu iftar yemeğinde barış, kardeşlik, hoşgörü içinde yaşayan, kamplaşma ve nefretten uzak bir millet olma mesajları verildi.

HİZMET EDENLERE EL UZATACAĞIZ

Hocaefendi ve Mustafa Yeşil'in mesajlarını çok önemli bulduğunu söyleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Burada çok değerli Fethullah Gülen Hocaefendi'nin mesajı okundu. Türkiye'nin yaşadığı derin endişeleri, derin kaygıları ifade etti. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı'nın konuşması da fevkalade önemliydi. Hem demokrasi açısından, hem hukuk açısından da çok önemliydi. Ama bunda hepimizin biraz payı var. 12 Eylül'de Fatsa'yı yaşamış bir kardeşiniz olarak, hem askeri hem bürokratik vesayete karşı biri olarak toplumun bugün yaşadığı sıkıntıyı sadece AK Parti iktidarına atıfta bulunarak içinden çıkamayız. Hep beraber sorumluluklarımız var."

"Türkiye'nin bu yaşadığı, özellikle paralel lafı ile büyük bir düşmanlığı ifade eden siyasete dair o ekilmeye çalışılan korkuları aşarak burda bulunmanızı cesaretle arz-ı endam olarak değerlendirdi. Ben de cesaretle arz-ı endam etmiş bir kardeşiniz olarak ben Türkiye'de imkanı olmayan çocuklara el uzatarak, onları barındırarak, okul imkanı sağlayarak onları yetiştiren tüm kurumlara bir iş adamı olarak kendi bölgemde ben de el uzatmaya çalıştım. Özgürlükçü sosyal demokrat idealimizle Atatürk'ün bu ülkede yeşerttiği değerlere hizmet etmek adına hep o hizmetleri yapanlara el uzatacağız" ifadelerini kullandı.

Zaman - 2 Temmuz 2014

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları