loading
close
SON DAKİKALAR

Haziran Ayı Burç yorumları

Haziran Ayı Burç yorumları
Tarih: 02.06.2016 - 10:10
Kategori: Astroloji

Koç'lar Haziran ayında yerinde duramayacak, Başak'ın işleri başlarını döndürürken, Kovalar ise aşk diyecek... İşte Haziran ayı burç yorumları...

Koç Burcu

Haziran’da yerinizde duramayacaksınız

Pratik ihtiyaçların öne çıkacağı, zihinsel aktivitenin, hareketin ve iletişimin hüküm süreceği bir ay sizi bekliyor. Yakın çevreniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilgili olaylar gündeminizi büyük ölçüde şekillendirebilir. Ancak pek çok konuda hayallere çok daldıysanız veya kendinizi bıraktıysanız, bu ay bir uyandırma ziline hazır olun. Zira daha gerçekçi olmak durumunda kalabilirsiniz. İnançlarınız ve fikirlerinize yönelik bir sorgulama yapabilirsiniz. Sonuna kadar inandıklarınızla veya kendinizi farkında olmadan kandırdıklarınızla ilgili bir soğuk duş etkisi söz konusu olabilir. Evren sizi daha somut ve akılcı düşünmeye ve hareket etmeye davet ediyor. 5 Haziran'da bir yeniay var, yeni ayla birlikte yeni bir eğitim alanı söz konusu olabilir, yeni şeyler öğrenebilir, yeni bilgiler edinebilirsiniz. 13 Haziran'da Merkür güçlü olduğu İkizler'e ilerliyor, daha sağlıklı, rahat, yerinde ve mantıklı düşünebilirsiniz. Görüşmeleriniz, yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Pazarlıklar, anlaşmalar gündeminize gelebilir. 14 Haziran’dan itibaren başlayan Neptün retrosu akışına bıraktığınız konulara sahip çıkmanız için bir fırsat sunuyor. Gözlerinizi bilerek ve isteyerek kapattığınız konularda ister istemez açmak durumunda kalabilirsiniz. 18'inden itibaren ise sorumluluklarınız ve iş hayatınızın da etkisiyle bu uyanışı daha güçlü hissedebilirsiniz. Bir yandan da sertçe ve sonuna kadar savunduğunuz fikirler varsa bunları yumuşatmak için doğru bir zaman olabilir. 18'inde Venüs güçlü olduğu Yengeç burcuna ilerlerken ruhen kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Evinizin, yuvanızın sıcaklığı size keyif verebilir. Ailenizden göreceğiniz destek, ilgi ve yakınlık artacak. 20’sinde önce bir dolunay var hemen ardından Güneş Yengeç burcuna ilerliyor. Dolunay yurt dışı, yabancılar, seyahatlerle ilgili bir karar almanızı sağlarken, Yengeç ağırlığının başlaması kafanızdaki zihinsel makineleri bir nebze olsun durduracak, sizi kafaca daha rahat ettirecek. Huzuru, mutluluğu yakınlık, sıcaklık ve şefkat duyduğunuz kişilerle daha rahat bulabilirsiniz. 30 Haziran'da ise Merkür'ün de Yengeç burcuna ilerlemesiyle birlikte duygular, hassasiyetler, derinlik daha da artıyor. Aileniz, yaşadığınız yer, ev, yurt, ülkeye ait konular ağırlığını daha da hissettirebilir. Ayın en güzel haberini ise sona sakladık, 30 Haziran’da burcunuzun yöneticisi olan Mars güçlü olduğu bir burç olan Akrep’te düze dönüyor. Enerjinizi toplayarak, hayatınızın yönetimini daha fazla elinize alabilirsiniz artık güç sizde.

Boğa  Burcu

Maddi konularda yeni adımlar atabilirsiniz

Haziran size hareket ve esneklik getirecek, üzerinizdeki gerek fiziksel, gerek psikolojik yükleri bir kenara bırakarak daha aktif olabilirsiniz. 5 Haziran’daki yeni ay İkizler burcunda, maddi konularla ilgili atacağınız yeni adımlara, yeni girişimlere işaret ediyor. Para kaynaklarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz, yeteneklerinize daha fazla sahip çıkabilir, onları daha akılcı yollarla kullanmak isteyebilir, hayata güveninizi sağlamlaştıracak adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kararlı, risksiz ve sağlamcı hareket etmek istiyorsunuz. 13 Haziran'da Merkür’ün de İkizler burcuna ilerlemesiyle birlikte yolculuklarınız, hareket ve iletişim trafiğiniz artabilir. Seyahat planları yapmak için doğru zaman olabilir. Görüşmeler, anlaşmalar ve daha akılcı bir iletişim için güzel bir zemin oluşuyor. Ayın 14'ünde ağır gezegenlerden Neptün geri gitmeye başlıyor, arkadaş ilişkileriniz ve sosyal konularda daha gerçekçi olmanız gerekebilir. Gözleriniz kapalı olduğu alanlarda açılırken, arkadaşlarınıza, sosyal çevrenize karşı yerine getirmeniz gereken sorumlulukları da hatırlayabilirsiniz. Sosyalleşmek sizi kendi kendinize girdiğiniz derin psikolojik süreçlerden çekip alırken, kendinizi çok fazla kaptırıp akışına bıraktığınız şeyleri de toparlamanız gerekecek. 18’inde Venüs Yengeç burcuna ilerliyor, bir ilişkiniz yoksa aşk hemen yanıbaşınızda olabilir, yakın çevrenizden, iş arkadaşlarınız veya komşularınızdan biriyle romantik bir ilişki söz konusu olabilir. 20 Haziran'da Yay burcundaki dolunay sezgilerinizi yükseltiyor, gözleriniz biraz daha açılacak. Aynı gün dolunayın hemen ardından Güneş Yengeç burcunda. Eğitim konusunda motivasyonunuz artabilir, daha çok şey öğrenmek, daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz, hayata karşı merakınız artıyor. Ayrıca seyahatler konusunda harekete geçebilirsiniz. 30 Haziran'da Merkür'ün de bu alana ilerlemesiyle Yengeç dönemi başlıyor. Düşünme şeklinizde, iletişim ve ifadelerinizde duygusallık öne geçebilir, insanlara karşı daha empatik, vicdanlı, merhametli bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. Suların, denizlerin olduğu yerlere seyahat söz konusu olabilir. 30 Haziran'da ise Mars'ın düze dönmesiyle birlikte ikili ilişkilerinizde, evliliğinizde, beraberliğinizde bir rahatlama yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu 

Haziran sizin ayınız

Bu ayda istediklerinizi, düşlediklerinizi gerçeğe dönüştürme fırsatınız olabilir. Hayattan daha çok keyif ve zevk alacağınız fırsatlar yakalayabilirsiniz. Karakterinizin olmazsa olmazı arkadaşlık, dostluk, iletişim sizin için daha da önemli hale geliyor. Sürekli bir iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızı yanınıza alabilirsiniz, daha çok görüşme ve konuşma, kendinizi daha rahat ifade etme ve gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. 5 Haziran’da burcunuzda gerçekleşecek olan yeni ay sizi daha cesur ve girgin yaparak, istediğiniz kişisel bir konuda insiyatif almanızı, girişimde bulunmanızı sağlayabilir, sizi hayata karşı daha motive kılabilir. Üstelik ayın 13’ünde burcunuzun da yöneticisi olan Merkür’ün burcunuza ilerlemesi sizi yapacaklarınızla ilgili destekleyecek, gücünüzü, enerjinizi toplamanızı sağlayacak başka bir faktör. Daha akılcı, mantıklı, düzenli düşündükçe kendinizi de daha rahat ve mutlu hissedebileceksiniz. Yaşam enerjiniz, geri kazanacağınız bir ay Haziran, özellikle de ilk yarısında. En azından her şeyden önce daha umut dolu, iyimser ve pozitif olabilirsiniz. Öte yandan gökyüzünde tüm burçları etkileyecek sert transitler de var. Ancak bunlar hayata bakışınızı daha gerçekçi, somut ve ayakları yere basar kılabilir. İpin ucunu kaçırdığınız alanlarda biraz zorlayıcı da olsa yeniden kalkıp toparlanmanızı sağlayabilir. Özellikle iş ve kariyer konularında sizi daha planlı, gerçekçi ve organize düşünmeye zorlayabilir. Eşiniz, sevgiliniz ve ortağınızın bu toparlanmaya sizi dürterek, bazı sorunlar çıkararak veya yalnızca gerçekleri hatırlatarak katkısı olabilir. Belki de yalnızca havada uçuşan düşüncelerinizden kurtulup gerçeklerle yüzleşme zamanınız gelmiştir. 18 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna ilerleyerek maddi yönden kısmetlerinizi artırabilir. İş ve para konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Para kaynaklarınızı düzenleme ve yeniden değerlendirme fırsatlarınız olabilir. 20 Haziran’da karşıt burcunuz olan Yay’da bir dolunay meydana geliyor. İlişkiniz, beraberliğiniz ve evliliğinizle ilgili bir karar vermeniz gerekebilir. Aynı gün Güneş’in Yengeç burcuna ilerlemesiyle iş ve para konularına yönelik motivasyonunuz ve ilginiz daha da artacak. Merkür’ün 30’unda bu alana ilerlemesi iş görüşmelerinizi, para konularına trafiğinizi ve iletişiminizi daha da güçlendirebilir. 30 Haziran’da ise Mars düz hareketine dönüyor, günlük yaşamınız ve çalışma hayatınızla ilgili kaos kendini biraz daha gösterebilir ancak en azından gücü ve insiyatifi yeniden elinize alabilirsiniz.

Yengeç Burcu 

Haziran sizin ayınız

Bu ayda istediklerinizi, düşlediklerinizi gerçeğe dönüştürme fırsatınız olabilir. Hayattan daha çok keyif ve zevk alacağınız fırsatlar yakalayabilirsiniz. Karakterinizin olmazsa olmazı arkadaşlık, dostluk, iletişim sizin için daha da önemli hale geliyor. Sürekli bir iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızı yanınıza alabilirsiniz, daha çok görüşme ve konuşma, kendinizi daha rahat ifade etme ve gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. 5 Haziran’da burcunuzda gerçekleşecek olan yeni ay sizi daha cesur ve girgin yaparak, istediğiniz kişisel bir konuda insiyatif almanızı, girişimde bulunmanızı sağlayabilir, sizi hayata karşı daha motive kılabilir. Üstelik ayın 13’ünde burcunuzun da yöneticisi olan Merkür’ün burcunuza ilerlemesi sizi yapacaklarınızla ilgili destekleyecek, gücünüzü, enerjinizi toplamanızı sağlayacak başka bir faktör. Daha akılcı, mantıklı, düzenli düşündükçe kendinizi de daha rahat ve mutlu hissedebileceksiniz. Yaşam enerjiniz, geri kazanacağınız bir ay Haziran, özellikle de ilk yarısında. En azından her şeyden önce daha umut dolu, iyimser ve pozitif olabilirsiniz. Öte yandan gökyüzünde tüm burçları etkileyecek sert transitler de var. Ancak bunlar hayata bakışınızı daha gerçekçi, somut ve ayakları yere basar kılabilir. İpin ucunu kaçırdığınız alanlarda biraz zorlayıcı da olsa yeniden kalkıp toparlanmanızı sağlayabilir. Özellikle iş ve kariyer konularında sizi daha planlı, gerçekçi ve organize düşünmeye zorlayabilir. Eşiniz, sevgiliniz ve ortağınızın bu toparlanmaya sizi dürterek, bazı sorunlar çıkararak veya yalnızca gerçekleri hatırlatarak katkısı olabilir. Belki de yalnızca havada uçuşan düşüncelerinizden kurtulup gerçeklerle yüzleşme zamanınız gelmiştir. 18 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna ilerleyerek maddi yönden kısmetlerinizi artırabilir. İş ve para konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Para kaynaklarınızı düzenleme ve yeniden değerlendirme fırsatlarınız olabilir. 20 Haziran’da karşıt burcunuz olan Yay’da bir dolunay meydana geliyor. İlişkiniz, beraberliğiniz ve evliliğinizle ilgili bir karar vermeniz gerekebilir. Aynı gün Güneş’in Yengeç burcuna ilerlemesiyle iş ve para konularına yönelik motivasyonunuz ve ilginiz daha da artacak. Merkür’ün 30’unda bu alana ilerlemesi iş görüşmelerinizi, para konularına trafiğinizi ve iletişiminizi daha da güçlendirebilir. 30 Haziran’da ise Mars düz hareketine dönüyor, günlük yaşamınız ve çalışma hayatınızla ilgili kaos kendini biraz daha gösterebilir ancak en azından gücü ve insiyatifi yeniden elinize alabilirsiniz.

Aslan Burcu 

Daha fazla sosyalleşme fırsatınız var

Haziran ayında sıkı bir sosyalleşmeye hazır olun, arkadaşlarınız, dostlarınız yanınızdan ayrılmazken, sosyal gruplarınızın ve çevrenizin yıldızı olabilirsiniz. Özellikle de ayın ilk yarısında yerinizde duramayacağınız, hareketli ve aktif bir dönem sizi bekliyor. 5 Haziran’da İkizler burcunda meydana gelen yeni ay sizi toplumsal konularda daha reaktif, tepkisel ve duyarlı kılabilir. Bir sosyal dernek veya kuruluşta çalışmaya başlayabilirsiniz, yeni bir çevre ve yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. 13’ünde Merkür’ün de bu alana ilerlemesiyle birlikte sosyal konulara ilginiz ve merakınız daha da artacak gibi. Bir toplantıdan diğerine, bir davetten ötekine koşuşturabilir, yerinizde duramayabilirsiniz. Hem zihinsel, hem fiziksel olarak aktif olabilir. Arkadaşlarınızla daha sık görüşebilir, daha çok konuşabilir, daha çok gezebilir, değişik yerler görebilirsiniz. Ayın 14'ünde geri gitmeye başlayacak olan Neptün özellikle ortak gelir, kazanç ve harcamalar konusunda gözünüzü açacak adeta. Zira alçakgönüllüğünüz ve cömertliğinizle kendinizden vermekten asla gocunmayan bunu müthiş bir rahatlıkla ve kararlılıkla yapan bir burçsunuz, sizin için bu doğal bir refleks adeta. Ancak zaman zaman hatta çoğu zaman bu konuda siz farkında olsanız da olmasanız da, ya da umursamanızda aldanmaya, aldatılmaya, suistimale maruz kalabiliyorsunuz. İşte bu geri hareket sizi gerçekleşlerle yüzleştirecek bir etki yaratabilir ve 18'inden itibaren kişisel beklenti ve isteklerinizin baskısıyla birlikte uyandırma etkisi daha da artabilir. Aşk hayatınızdaki zorluklar, önünüze çıkan engeller ister istemez egolarınızı törpülemenize neden oluyor ve fark etmeden kendinizi çok sıkmış olabilirsiniz. Bu süreç ipleri kendi adınıza biraz daha bırakmanızı ve rahatlamanızı da sağlayabilir. Ayın 18’inde Venüs Yengeç burcuna ilerleyerek yaşamınıza ruhsal boyutu zengin bir ilişki ve birliktelik katabilir. Spiritüel ve mistik konularda ortak zevkleri paylaştığınız maneviyatı zengin biriyle tanışabilirsiniz. 30 Haziran'da Merkür'ün Yengeç'e ilerlemesiyle birlikte bu konulara daha çok ilgi ve merak duyabilirsiniz. Evrensel, manevi, spiritüel konularda kendinizi geliştirmek, daha çok bilgi almakve öğrenmek isteyebilirsiniz. 20 Haziran'da Yay burcunda bir dolunay meydana geliyor, bu dolunay size aşk konusunda bir karar aldırtabilir. 30 Haziran’da ise bir süredir geri giden Mars düze dönüyor ki bu oldukça güzel bir haber zira ailenizle, köklerinizle, bulunduğunuz ev, yer, ortamla ilgili yaşadığınız zorluklar karşısında daha fazla güç, dirayet ve mücadele sergileyebilecek, insiyatifi elinize alabileceksiniz.   

Başak Burcu

İş hayatınızla ilgili gelişmeler baş döndürücü hızda

Haziran’da güzel haberler var, iş hayatınızla ve kariyerinizle ilgili gelişmeler baş döndürücü hızla ilerlerken alkışa, takdire ve beğenilere hazır olun. Her şeyden önce burcunuzun da yöneticisi olan Merkür güçlü olduğu İkizler burcuna geçiyor ve ayın 13'ünden itibaren kesinlikle daha güçlü ve enerjiksiniz. Artık yapmak istediklerinizi gerçekleştirme, hedeflerinize yön verme, planlarınızı devreye alma zamanı geldi. Uzun süredir beklediğiniz bu anın tadını çıkarmalısınız. 5 Haziran'da İkizler burcunda meydana gelen yeni ay siz beklediğiniz, istediğiniz adımı attırabilir, hayatınızda düşündüğünüz ilerlemeyi sağlacak fırsatlar sunabilir, yeni girişimlere hazır olabilirsiniz. Özellikle ayın 18'ine kadar olan dönem oldukça parlak ancak bu baş döndürücü gelişmeler altında sizi düşler aleminden koparıp alacak, daha gerçekçi düşünmenize yardımcı olacak gelişmeler de söz konusu. Özellikle ikili ilişkiler, beraberlikler, evliliğiniz veya ortaklığınız konusunda gözleriniz gereğinden fazla kapalıysa ve kendinizi masallara, hayallere, rüyalara fazla kaptırmışsanız gerçek hayatta aileniz ve yaşadığınız yer ve ülkeyle ilgili yaşadıklarınızın da bir sonucu olarak uyandırma zillerine hazır olmalısınız. Gerçekleri daha açık ve net şekilde görmek durumunda kalabilirsiniz ayrıca hayat şartları ayaklarınızı ister istemez yere bastırırken daha ciddi, sağlam ve kararlı bir duruşu sergilemek zorundasınız. Ama merak etmeyin, 18 Haziran'da Venüs'ün Yengeç burcuna ilerlemesiyle birlikte arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Sosyal gruplarınızla ve çevrenizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz. Ayrıca kalbiniz bu aralar boşsa, arkadaş ve sosyal çevrenizden biri sizi beğeniyor olabilir, size açılabilir ve bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 20 Haziran’da Güneş de bu alana ilerlediğinde birlikte toplumsal amaçlar için çalışmak, uğraş vermek sizin için çok daha önemli olabilir ve kendinizi bu konuda motive hissedebilirsiniz ve bir dernek ve vakıfta çalışmaya başlayabilirsiniz. Aynı gün Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunay aileniz, eviniz, yuvanızla ilgili bir karar almanızı sağlayabilir. Ardından 30 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna ilerleyerek sizi daha hassas, empatik kılabilir, merhamet ve şefkat duygularınız öne çıkabilir, gerek davranışlarınızda, gerek iletişiminizde bu yönünüzü daha çok ortaya çıkarabilirsiniz. 30 Haziran’da ise bir süredir geri giden Mars düze dönüyor, yakın çevreniz, iş arkadaşlarınız ve komşularınızla ilgili yaşadığınız sorunlar karşısında daha güçlü durabilir, kontrolü elinize alabilirsiniz.

Terazi Burcu
 
Bavulunuzu toplamaya hemen başlayın

Haziran temasında bolca hareket, bolca seyahat var sizin için. Amacınız, isteğiniz kendinizi bulunduğunuz ortamdan uzaklara atmak adeta, yeni insanlarla tanışmak, yeni kültürler tanımak, kendinizi, ufkunuzu, sınırlarınızı olabildiğince genişletmek. Ve bu ay bunları gerçekleştirmek için fırsatlarınız da olacak. Öncelikle 5 Haziran’da İkizler burcunda yeni ay meydana geliyor. Seyahatlerinize, seyahat planlarınıza start verebilirsiniz. Otel rezervasyonları, ulaşım, konaklama alternatifleri ile ilgilenebilirsiniz. Hedefinizde uzak memleketler, diyarlar olabilir. Ardından 13’ünde Merkür de İkizler burcuna ilerliyor. İletişim ve yaşam trafiğiniz hızlanırken, düşüncelerinizin üzerindeki baskı ortadan kalkıyor, daha özgür düşünebilir, özgür hareket edebilirsiniz. 14 Haziran’da Neptün geri hareketine başladığında çalışma ortamınıza ve gündelik yaşamınıza daha realist, gerçekçi şekilde odaklanmanız gerekecek. Bir süredir ihmal ve göz ardı ettiğiniz detaylar, ufak tefek işler, angaryalar su yüzüne çıkarken hayalci yaklaşımları bir kenara bırrakmak zorunda kalabilirsiniz. Temizliğe, düzenme, arınmaya duyduğunuz ihtiyacı daha fazla ve somut şekilde hissedebilirsiniz. Ayın 18'inden itibaren ise bu alanda sizi daha aktif, sorumlu, ciddi kılacak olan uyandırma zilleri çalmaya başlıyor. İsteseniz de, istemeseniz de bedensel sağlığınıza göstermeniz gereken ilgiyi göstereceksiniz. Bakım kürleri, tedaviler, reçeteler, uzman tavsiyeleri hayatınızda almaları gereken yeri alacak. Yine bu tarihte şans ve kısmet gezegeni Venüs Yengeç'e ilerliyor ve iş ve kariyer konularındaki talihiniz açılıyor. Beklediğiniz beğeni ve takdiri görebilirsiniz. İş teklifleri, terfi durumları söz konusu olabilir. Ayrıca eğer kalbiniz boşsa bu dönemde itibarlı, mevki sahibi biriyle, yaşlı veya olgun bir kimseyle ilişkiniz söz konusu olabilir. 20 Haziran da ise Yay burcunda dolunay meydana geliyor. Yakın çevreniz, iş arkadaşlarınız veya komşularınızla ilgili bir konu gündeme gelebilir. Aynı tarihte Güneş'in Yengeç burcuna ilerlemesiyle birlikte iş hayatınızla ilgili motivasyonunuz daha da artmaya başlıyor. Planlarınıza, hedeflerinize hız verebilirsiniz. Yaşamınızı daha organize hale getirebilirsiniz. Önemli kişilerden, erkek figürlerden destek görebilirsiniz. Sorumluluklarınız ve yapmanız gerekenler sizin için daha da önemli hale gelebilir. 30'unda Merkür'ün de Yengeç'e ilerlemesiyle birlikte iletişim ve görüşmeler de artıyor. Daha çok kişiyle tanışabilir, ağınızı genişletebilir, iş görüşmeleri yapabilir, sosyal anlamda oldukça aktif olabilirsiniz. Ayın bu son gününde bir süredir geri gitmekte olan Mars'ın düze dönmesi de rahatlatıcı olacak. Bu hareket çalışma ve mücadele gücünüzü artırırken, maddi konularda, para konularında daha fazla insiyatif sahibi olabilir, kontrolden çıkan harcamalarınızı düzene koyabilirsiniz.

Akrep Burcu 

Hayat hızla ve biraz da kontrolsüz akarken sakin kalmalısınız

Hızlı, hareketli, ikili, çift taraflı durumların çokça olduğu bir aydayız. Özellikle maddi konularda ipin ucu kaçmış görünse de iyi olan taraf tüm olup bitenlerin aslında çokça farkında olmanız. Harcamalar, alışveriş gırla gidiyor olabilir, kontrolsüz gibi görünen bu durum sizi psikolojik anlamda da rahatsız ediyor olabilir, elinizden çokça birşey de gelmeyebilir ama en azından önümüzdeki dönemde ne yapacağınıza ilişkin, nasıl bir tutum takınmanız gerektiğine ilişkin fikirleriniz olacak. Öyleyse farkındalığınızı daha da artırabilecek gelişmeler dizisiyle devaö edelim. Öncelikle ayın 5'inde meydana gelen yeni ayla ortak gelir, yatırım, kazançlarınızla ilgili bir girişimde bulunabilirsiniz. Bu bir ortak yatırım kararı olabilir. Ya da önemli bir harcamaya ortak olabilirsiniz. Ortak derken bu kişi eşiniz, iş ortağınız, gelirlerinizi birleştirdiğiniz kişi olabilir. Ayın 13’ünde Merkür İkizler’e ilerliyor ve iş görüşmeleriniz, işle ilgili iletişiminiz hız kazanıyor. Çalışmıyorsanız para konularıyla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Bu işin maddi boyutu bir de bunca dünyevi meselenin yanında psikolojik konular var ki, düşünsel anlamda en çok onlar yoruyor olmalı sizi. Zihninizi çetrefil düşüncelerden uzaklaştıracak ve sizi oyalayabilecek meşgaleler bulmanız gerekebilir. İlginizi zaten çeken detektif, polisiye, gizem, psişik konularla ilgili kitaplar, okumalar, filmler bu dönemde rahatlamanıza yardımcı olabilir. Merak duygularınız artarken her şeyi karıştırıp kurcalamak isteyebilirsiniz de aslında gayet doğal olarak. 14’ünde başlayacak olan Neptün retrosu aşk hayatınızda sizi daha realist kılarken, maddi kaygı ve korkular bunu daha zorunlu olarak yapmanızı sağlayabilir. 18’inde Venüs Yengeç burcuna ilerleyerek seyahatlerde daha çok keyif almanızı sağlayabilir, bir ilişkiniz yoksa yabancı biriyle tanışabilirsiniz. 20’sindeki dolunay maddi ve parasal kararlarınızı gözden geçirmenize neden olabilir. Hemen ardından Güneş’in Yengeç’e ilerlemesiyle uzaklar, yolculuklar, yeni insanlar ve kültürler artık size daha cazip gelebilir. Merkür'ün 30'unda aynı alana geçmesiyle de artık sizi kimse tutamayacak, daha çok harekete, yolculuğa, gezmeye hazırsınız. En güzel haber ise en son satırlarda geliyor. Ayın 30’unda burcunuzun yöneticisi olan Mars düze dönüyor, bunca devinimin ardından bu rahatlamaya gerçekten ihtiyacınız olacak ve artık hayatınızın dümenine geçmeye hazır olacaksınız.


Yay Burcu 

Dolu dizgin bir Haziran

Sizin de içinde bulunduğunuz değişken burçlardaki hareketlilik Haziran ayına damgasını vurarak, gerek fiziksel gerek ruhsal anlamda sular durulmuyor, dolu dizgin ilerleyen bir ay sizi bekliyor. Hemen ayın başında 5 Haziran’da karşıt burcunuz İkizler’de bir yeni ay meydana geliyor. Yeni başlangıç zamanları olarak kabul edilen yeni aylar, hayatlarımızda bir aylık yeni bir sürece işaret eder. Bu süreçte gündeminizde ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklığınız olabilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkinizde yeni bir döneme geçebilirsiniz. Ayın 13'ünde Merkür'ün de bu alana geçmesiyle birlikte ikili ilişkiler trafiği ve iletişim hem artıyor, hem de hızlanıyor. Eşinizle, sevgilinizle daha sık konuşabilir, bazı konularda anlaşmaya varabilir, akılcı, mantıklı tartışmalar içine girebilirsiniz. Bu dönem müzakerelerin, görüşmelerin de arttığı dönem olabilir. Ayın 14’ünde Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketi başlıyor. Gerek kendi anne babanız gerekse kurduğunuz çekirdek aileyle ilgili gerçekleri daha çarpıcı şekilde ve daha net olarak görebilirsiniz. Bu hareket adeta gözlerinizin önünde bir süredir duran sis perdesini kaldırırken köklerinizle yüzleşmeye de hazır olmalısınız, zira kendinizi kaptırıp gittiğiniz hayal aleminden de çıkabilirsiniz. Özellikle 18'inden itibaren içinde bulunduğunuz zor şartlar adeta uyandırma zili görevi yapabilir. Ayın 18'inde Venüs Yengeç burcuna ilerliyor, maddi konularda ve iş hayatınızla ilgili kısmetleriniz artmaya başlıyor. Eşinizin, ortağınızın işleriyle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, siz de bunun sonuçlarını güzel hediyeler şeklinde görebilirsiniz. Ayın 20'sinde burcunuzdaki dolunay farkındalığınızın artmasına biraz daha yardımcı olacak, kendinizi, yaptıklarınızı daha açık şekilde görebilirsiniz. Hemen ardından Güneş ve 30'unda da Merkür Yengeç burcuna ilerliyor, hayatınızda duyguların ağırlığını daha çok hissederken, psikolojik konular, kapalı kalmış gizemler ilginizi daha çok çekebilir, bu konularda daha fazla merak içinde daha çok araştırabilir, okuyabilir, soru sorabilir, iletişim halinde olabilirsiniz. 30 Haziran da ise Mars düze dönüyor, çevrenizde olup biten ve kontrolünüz dışında ilerleyen olaylar artık biraz daha sizin fark edeceğiniz şekilde ilerleyebilir. Gizli tutulan durumlara dikkat.

Oğlak Burcu 

Ayın ikinci yarısında sizi daha mutlu edecek gelişmeler var

Sizi harekete geçirecek, esnekliğinizi ve hayat trafiğinizi artıracak bir ay sizi bekliyor. Aslında bu hareket ve esnekliğe de ihtiyacınız olacak, zira halletmeniz gereken pek çok irili ufaklı iş ve detaylar sizi bekliyor. Sağlıkla ilgili konularda ise daha duyarlı ve proaktif davranmanız gerekebilir. Ayın ikinci yarısında ise detaylar yerini giderek daha önemli mevzulara bırakacak, dolayısıyla hemen ayın başından itibaren hızlı tempoya ayak uydurmaya çalışmalısınız. Ayın 5'inde meydana gelen yeni ayla yeni bir sağlık, diyet, kür, ilaç programına başlayabilirsiniz. Bedensel sağlığınızı öne çıkaran girişimlerde bulunabilirsiniz. Ayın 13'ünde Merkür'ün bu alana ilerlemesiyle birlikte sağlık ve bakım konulara, alternatif tıp ve terapilere olan merakınız ve ilginiz de artıyor. Çeşitli kişilere danışabilir, uzmanlardan bilgi alabilir, kitaplar karıştırabilirsiniz. Ayın 14’ünde Neptün retro hareketine başlıyor. Düşüncelerinizde daldığınız hayal alemi yerini gerçeklere bırakıyor. Hayatın pratik yönlerine daha gerçekçi bakmak durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca yakın çevreniz, iş arkadaşlarınız ve komşularınızla ilgili konularda gözünüze inen sis perdeleri de adeta kalkıyor. Her türlü iletişimde daha objektif davranabilirsiniz. Ayrıca kontrolünüz ve haberiniz dışındaki gelişmeler de, fazla müdahaleniz olmadan başınıza gelen aksaklıklar da bu şekilde davranmanız yönünde uyandırma zili görevi yapabilir. Ayın 18'inde Venüs'ün Yengeç burcuna ilerlemesiyle birlikte ilişkilerinizde parlak bir dönem başlıyor. Eşinizle ve sevgilinizle daha iyi anlaşabilir, orta yolları daha kolay bulabilir ve uzlaşma sağlayabilirsiniz. Birbirinize karşı daha sıcak ve sevecen yaklaşabilirsiniz. Herhangi bir ilişkiniz yoksa bu dönemde hayatınıza birlikte mutlu, huzurlu bir beraberlik kurabileceğiniz bir kimse girebilir ve bu ilişki ciddiye dönüşebilir. Ayın 20'sinde Yay burcunda gerçekleşen dolunay farkındalığınızı artırırken, sezgilerinizle hemen her şeyi önceden anlama, kavrama yeteneği kazandırabilir size. Ayın 20'sinde Güneş Yengeç burcuna ilerlediğinde ilişkilerinz açısından önemli bir dönem başlıyor zira bu dönemde hayata karşı sizi motive eden şey ilişkileriniz olabilir. 30’unda Merkür de bu alana ilerliyor eşinizle iletişiminiz daha da artarken birlikte konuşmanın, sohbet etmenin dışında birlikte gezmek ve öğrenmek de önemli olacak. Ayın son gününde ise Mars düz hareketine dönüyor. Sosyal ilişkilerinizde kontrolü daha fazla elinize alabilirsiniz, gösterdiğiniz çabayla ilgili ters giden durumlar sona ererken, ortak çalışmalarınız hız kazanabilir ve daha verimli olabilir.

Kova Burcu 

Aşk hayatınız oldukça hareketli

Haziran ayında aşk hayatınızdaki hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. Pek çok ikili durumla karşı karşıyasınız, ancak doğuştan mantıklı, akılcı, sıradışı yaklaşımlarınız ve gezegenlerin de yardımıyla özellikle aşk yaşamınızı etkileyebilecek bu durumların üstesinden gelmeye hazır olacaksınız. 5 Haziran'da İkizler burcunda meydana gelen yeni ay aşk yaşamınızla ilgili yeni bir başlangıca işaret ediyor. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir sevgiliniz olabilir veya aşk hayatınızda yeni bir döneme giriyor olabilirsiniz. Ayın 13’ünde Merkür’ün güçlü konumda olduğu İkizler burcuna ilerlemesiyle birlikte sevgilinizle daha sık görüşebilir, daha çok sohbet edebilir, gezebilir, birlikte ilgi ve merak duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Fonda ise her zaman romantizm ve aşk olabilir. Çünkü ayın 20'sine kadar Güneş de bu alanda sizi motive etmeye devam ediyor. Aşk için yaşamak, tutkularınızın peşinden koşmak, keyif ve eğlenceye daha çok zaman ayırmak, merak duyduğunuz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızda sanata, sanatsal paylaşımlara, müziğe, resme, sinemaya daha çok yer verebilirsiniz. Ayın 14’ünde ise Neptün geri hareketine başlıyor. Maddi konularda ister istemez daha gerçekçi olabilirsiniz. Üstelik gelecekle ilgili planlarınız ve vizyonunuz sizi bu alanda daha somut ve ciddi düşünmeye itecek. Ayaklarınızın yere basmaya ihtiyacı var ve 18’inden itibaren başlayacak olan Satürn-Neptün karesi uyandırma zilini çalıyor olacak. Bunun aslında bir de yararı var. Eğer sosyal konularda, arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi çok sıktıysanız ve çok fazla seçici ve eleştirel olduysanız, bağları da yine gerçekçi bir biçimde gevşetme ve biraz daha rahatlatma fırsatına sahip olabilirsiniz. 20 Haziran’daki dolunay bu konuda farkındalığınızı artırarak gözlerinizi açmanıza yardımcı olabilir. Ayın 18’inde Venüs'ün, 20’sinde Güneş’in ve son olarak 30’unda Merkür'ün Yengeç burcuna ilerlemesiyle birlikte akılcı yönlerinizin ağırlığı yerini sulara, yani duygusallıa, daha fazla empatiye, daha çok sıcaklığa, sımsıkı saran şefkat ve sıcaklık kollarına bırakacak. Size destek olan, yardım eden kişilere, işyerinizde astlarınıza, çalışanlarınıza, günlük yaşamınızda size farkında olarak ya da olmadan hizmet edenlere iyi bakın. Çünkü bu dönemde en büyük desteği onlardan görebilirsiniz. Ayrıca sizin de başkalarına hizmet etme ve yardımcı olma yönündeki istek ve motivasyonunuz artabilir. 30 Haziran da ise Mars düze dönüyor ve size özellikle iş yaşamınızla ilgili bir nebze rahatlama getiriyor. Kariyeriniz ve iş hayatınızdaki karmaşa ve çılgınca kontrolünüz dışında ilerleyen gelişmeler sona ererken, hayatınızın ve hedeflerinizin kontrolü yeniden elinize alabilirsiniz.

Balık Burcu 

Daha gerçekçi bir bakış açısı kazanıyorsunuz

Haziran ayında aileniz, yuvanız ve yaşadığınız yer ve ortamla ilgili hareketlilik, giderek dozunu daha da artıracak şekilde devam ediyor olacak. Bu hareketliliğe paralel olarak aslında köklerinizle bağlantılı sorgulama eşliğinde ruhunuzdaki çalkantı da dinmiyor gibi ancak merak etmeyin olumlu etkiler sayesinde kendinizi iyi hissettirecek fırsatlarınız ve her daim yanınızda olan şansınız var. 5 Haziran'da İkizler burcundaki yeni ay sizi yeni bir eve, yeni bir aile ortamına taşıyabilir, evinizin dekorasyonunda değişiklikler yapabilirsiniz. Merkür'ün de bu alana ilerlemesiyle birlikte ailenizle daha sıkı bir iletişim ve görüşme halinde olabilirsiniz. Ailenize, geçmişinize ve köklerinize merak sarabilir, bilgi toplayabilir, araştırma halinde olabilirsiniz. Aslında genel olarak merak ve sorgulayıcı bakış açısı yaşamınızın bir parçası haline gelebilir ancak bu derin bir merak olmaktan ziyade her şey hakkında çok şey öğrenmekle ilgili yüzeysel bir merak olabilir. Eğitim konusunda bir adım atabilir, bir kursa yazılabilirsiniz. Ayın 14’ünde Neptün retro hareketi başlıyor ve bu hareket kendinize ve yaptıklarınıza yönelik bakışınızı daha realist hale getirebilir. İnsanlar da sizi daha gerçekçi şekilde objektif olarak algılayabilir. Üzerinize bürünen sis perdeleri kalkarken, ışıltılar ve pırıltılar kayboluyor, hem siz hem de etrafınız daha ciddi ve gerçekçi bir görünüm alıyor, kısaca siz ve herkes neyse o halde görüneceksiniz birbirinizin gözüne. Bu durumu Satürn Neptün açısı 18'inden itibaren hızlandıracak, dolayısıyla özellikle iş hayatınız ve kariyerinizdeki zorluk ve aksaklıklar bu durumu adeta mecbur kılacak. Özel hayatınızda biraz daha gerçekçi olurken, iş hayatınızda elinize sıkı sıkı aldığınız ipleri biraz gevşetebilirsiniz artık. 20 Haziran’da bu alanda meydana gelen dolunay bu konuda farkındalığınızı daha da artırabilir. Venüs, Güneş ve ardından Merkür sırasıyla Yengeç burcuna ilerliyor ayın ikinci yarısında ve aşk hayatınızla ilgili size güzel gelişmeler getiriyor. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Hayallerinizi, düşlediklerinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayabilir, yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Her türlü sanatsal konu ve aktivite de ilgi alanınızda olacak. 30 Haziran’da ise Mars’ın düz hareketine dönmesiyle birlikte yurt dışı, yabancılar ve seyahatlerle ilgili konularda daha aktif olabilirsiniz, zira yaşadığınız kontrolsüz aksaklıklar sona ermeye başlıyor.

Pınar Atmaca

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları