loading
close
SON DAKİKALAR

Hüsnü Şenlendirici 27 Nisan'da Babylon'da

Hüsnü Şenlendirici 27 Nisan'da Babylon'da
Tarih: 27.04.2016 - 10:36
Kategori: Kültür & Sanat

Klarnetin büyüsünü kendine has üslubuyla ülke sınırları dışında da geniş kitlelere ulaştıran ve Türkiye’nin klarnet sesi olan Hüsnü Şenlendirici, Babylon'da müzikseverlerle buluşuyor.

Pozitif Grup, Klarnetin büyüsünü kendine has üslubuyla ülke sınırları dışında da geniş kitlelere ulaştıran ve Türkiye’nin klarnet sesi olan Hüsnü Şenlendirici, Babylon'da müzikseverlerle buluşturuyor...

Sanatçının kulaklara klarnetin büyülü sesini taşıdığı şarkılar ve farklı müzik ustalarının klasikleşmiş eserleri Hüsnü Şenlendirici’nin nefesinde yeniden hayat buluyor.

Program:

20:30 Kapı Açılış
21:30 Hüsnü Şenlendirici

Biletler 25 ile 45 YTL olarak satılıyor...

Pozitif Grup Kimdir?

Pozitif 1989’dan bu yana Türkiye’de canlı müzik ve etkinlik yönetiminde sektördeki öncü kurum olma ünvanını taşımaya devam etmektedir.

Canlı Etkinlik – Pozitif Live

Pozitif Live Türkiye’de canlı müzik ve etkinlik yönetiminde sektörde öncü kurum olarak faaliyet göstermektedir. Uzun süredir düzenlediği festivaller, konserler ve kültür-sanat etkinlikleriyle insanları ve markaları özgün deneyimlerde buluşturan Pozitif Live’ın en önemli amacı uluslararası çapta devamlılığı olan müzik ve kültür-sanat etkinlikleri yaratarak deneyimleyenler için pozitif deneyim yaşatmak.

Mekan Yönetimi

Pozitif’in canlı müzik mekan yönetimi altında Babylon ve Volkswagen Arena olmak üzere 2 oluşumu bulunmaktadır. 1999 yılında kurulan Babylon İstanbul açıldığı günden beri farklı türlerden ve disiplinlerden yerli ve yabancı birçok müzisyeni ve sanatçıyı ağırlıyor. 2014’te açılması hedeflenen Volkswagen Arena, Istanbul’da eğlence ve kültür sanat faaliyetlerinde en çok tercih edilen mekan olmaya aday.

Plak Şirketi

1998 yılında kurulan Doublemoon Records, Türkiye’de bağımsız plak şirketleri arasında ilk günden beri öncü konumunu sürdürüyor. Eski ve yeniyi, akustik ve elektronikayı, caz ve dünya müziğini birleştirerek 21. yüzyıla yeni sesler kazandıran Doublemoon, gelecek vadeden ve usta müzisyenleri buluşturarak müziğin evrensel dilini yeni bir anlayışla müzikseverlere sunuyor.

Medya ve Yayıncılık

Pozitif Grubu, Babylon imzasıyla Babylon Dergi’yi 2009 Eylül ayında hayata geçirdi. Medya ve yayıncılık altında bunun yanı sıra derleme albüm projeleri, web platformu ve www.radyobabylon.com adresi üzerinden dinlenebilecek Radyo Babylon ile de yeryüzüne ait tüm farklı sesler dünyaya yayılmakta.

Vişne haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları