loading
close
SON DAKİKALAR

İki kurumdan örnek işbirliği

İki kurumdan örnek işbirliği
Tarih: 04.09.2015 - 10:15
Kategori: Yerel

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı arasında yapılan görüşmeler sonucunda ortak istişare komisyonu oluşturuldu.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) ve Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı (KVDB) arasında yapılan görüşmeler sonucunda ortak istişare komisyonu oluşturuldu.

İki kurum arasında kurulan çalışma komisyonuyla, KSMMMO üyelerinin sorunlarının giderilmesi ve muhasebeciler ile vergi daireleri arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine katkı sunulması hedefleniyor.

KURUM YÖNETİCİLERİ KATILDI

KSMMMO ve Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı arasında kurulan istişare komisyonunun ilk toplantısı geçtiğimiz günlerde KVDB toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya; Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir İdaresi Grup Müdürü Halil İbrahim Temiz, Gelir İdaresi Grup Müdür Vekili Mustafa H. Küçükbalkaya, İnsan Kaynakları Müdür Vekili Mesut Mirzaoğlu, KSMMMO Başkan Yardımcısı Remzi Özcan, KSMMMO Oda Sekreteri Taner Öner, KSMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Güngör katıldı.

İSTİŞARE KOMİSYONU KURULDU 

Toplantıya ilişkin konuşan KSMMMO Oda Sekreteri, Çalışma Komisyonu Başkanı Taner Öner, “vergi dairesi başkanlığıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde istişare komisyonu oluşturduk. Her ay düzenli olarak toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Komisyonla birlikte meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeyi ve üyelerimiz ile vergi daireleri arasındaki ilişkileri geliştirmeyi amaçlıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.


Vişne Haber Ajansı


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları