loading
close
SON DAKİKALAR

İlk ve tek 'Festival Sitesi' canlı yayında

İlk ve tek 'Festival Sitesi' canlı yayında
Tarih: 16.05.2017 - 16:24
Kategori: Kültür & Sanat

Alanında birçok başarılı projelere imza atan ve dünyanın en önemli medya kuruluşlarında İstanbul sorumlusu olan Medyadoktoru Yapım bünyesinde kurulan 'www.festivaller.com.tr' alanında bir ilk olma özelliği taşıyor.

Alanında birçok başarılı projelere imza atan ve dünyanın en önemli medya kuruluşlarında İstanbul sorumlusu olan Medyadoktoru Yapım bünyesinde kurulan 'www.festivaller.com.tr' alanında bir ilk olma özelliği taşıyor. Savaş Uğurlu; 'Festivallerimiz dünyaya duyurulmalı. Ülkemiz adına gerçekleşen ve uluslararası platformlarda duyurulması gereken tüm etkinlikleri duyuracağız.' dedi.

FESTİVALLER ÜLKEMİZDE TAM OTURMUŞ DEĞİL.

22 yıllık deneyimlerini farklı projeler ile bütünleştiren Medyadoktoru Yapım firma sorumlusu yapımcı Savaş Uğurlu, "Ülkemizde birçok haber sitesi bulunuyor. Ama festivaller ile alakalı alanında bir ilk özelliği taşıyacak olan www.festivaller.com.tr sitemizde gerek ülkemizden gerekse dünyanın birçok yerinden festivalleri duyuracağız. Ayrıca ne nerede, festivaller ve tarihleri, en uyguna tatil festival içerikleri ile dopdolu bir festival haber sitesi okuyacaklar. Birçok ilimizde festivaller yapılmasına rağmen bölgenin dışına çıkılamıyor. Yurt dışında bir festival yapıldığında tüm dünyaya duyurulurken maalesef bizim ülkemizde festival kültür tam oturmuş değil. Çok kaliteli festivallerimiz var kendilerini tanıtma fırsatı bulamıyorlar. İnsanlar bize her türlü festival duyurusunu haber@festivaller.com.tr adresinden yollayabilirler.

" FESTİVALLER SİTEDEN CANLI YAYINLANACAK’’

www.festivaller.com.tr sayfasında festival TV’yi de kurduklarını belirten Uğurlu, "Yine bir ilk olma özelliği taşıyacak olan diğer hizmetimizde Festivalleri canlı yayınlama imkanı. Festivallere gidemeyenlerin ayağına canlı yayın ile festivalleri izleteceğiz, eğlendireceğiz."

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları