loading
close
SON DAKİKALAR

İMOK'tan 'Anayasal Güvenceden Siyasi Vesayete' paneli

İMOK'tan 'Anayasal Güvenceden Siyasi Vesayete' paneli
Tarih: 23.02.2017 - 13:38
Kategori: Sendika

İstanbul Meslek Odaları Koordinasyonu, 'Anayasal Güvenceden Siyasi Vesayete' başlıklı panel düzenliyor. Panele Prof. İbrahim Kaboğlu ve Av. Can Atalay konuşmacı olarak katılacak.

İstanbul Meslek Odaları Koordinasyonu (İMOK)'nun düzenlediği 'Anayasal Güvenceden Siyasi Vesayete' başlıklı panel bugün (23 Şubat Perşembe) saat 19.00'da Şişli Kent Kültür Merkezi'nde yapılacak. 

'Yeni Düzenleme Neyi Değiştiriyor, Neyi Çözer, Neye Yol Açar?' gibi konuların konuşulacağı, Prof. Dr. Özdemir Aktan'ın oturum başkanı olacağı panele Prof. İbrahim Kaboğlu ve Av. Can Atalay konuşmacı olarak katılacak.

Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu "Yeni Anayasa Paketi Nedir, Neleri Değiştiriyor ve Olası Etkileri”, Av. Can Atalay da
"Meslek Örgütleri ve Mesleki Faaliyetlerimiz Açısından Neler Değişebilir ve Olası Mesleki ve Toplumsal Etkileri, Sonuçları” konuları hakkında bilgi verecek.

Panel ile ilgili İstanbul Meslek Odaları Koordinasyonu tarafından yapılan açıklamada, "Bu ülkenin avukatları, doktorları, eczacıları, diş hekimleri, veteriner hekimleri, mühendis, mimar, şehir plancıları, muhasebeci ve mali müşavirleri olarak ülkemizin, mesleklerimizin ve meslek örgütlerimizin geleceği için Anayasa referandum sürecinde söyleyecek sözümüz, büyütecek umudumuz var" denildi.



İstanbul Meslek Odaları Koordinasyonu:

İstanbul Barosu
İstanbul Dişhekimleri Odası
İstanbul Eczacı Odası
İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası
İstanbul Tabip Odası
İstanbul Veteriner Hekimler Odası
TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu

Tarih: 23 Şubat 2017, Perşembe
Saat: 19.00
Yer: Şişli Kent Kültür Merkezi



Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları