loading
close
SON DAKİKALAR

İnşaat temelinde boğuldu!

İnşaat temelinde boğuldu!
Tarih: 29.06.2015 - 09:48
Kategori: Sendika

Sancaktepe’de bir İnşaatın temelinde biriken suya bir şahsın düştüğü ihbarı İtfaiye ekiplerini harekete geçirdi.

Sancaktepe’de bir İnşaatın temelinde biriken suya bir şahsın düştüğü ihbarı İtfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Geçtiğimiz aylarda aynı inşaattın temelindeki birikinti suda bir şahsın daha boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay, Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Uysal Caddesi’nde 23. 00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre inşaat halindeki binanın temelinde biriken suya bir şahsın düştüğü öğrenildi. Görgü tanıkları ve çevre esnafının ihbarı üzerine inşaat alanına itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri inşaatın etrafına emniyet şeridi çekerek su tahliye aracıyla temele dolan suyu boşaltmaya başladı. Binanın içine giren polise ekipleri ise el feneriyle su yüzeyine arama yaptı. İtfaiye ekipleri botla suyun üzerinde arama yaptı. İtfaiye ekiplerinin su tahliyesi ve arama çalışmaları devam ediyor.

Mahalle sakini: “İkinci kez oldu burada adam boğuluyor. Bütün gün 10 yaşındaki 20 tane çocuk akşama kadar yüzüyor. Herkeste görüyor hiç kimse de umursamıyor. Bu ikinci kez oldu adam boğuluyor” dedi.
Aynı inşaat temelindeki su birikintisinde daha öncede bir şahsın boğulduğu ortaya çıktı.

İHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları