loading
close
SON DAKİKALAR

iOS 8'i ilk günden indirmeyin!

iOS 8'i ilk günden indirmeyin!
Tarih: 06.09.2014 - 16:59
Kategori: Bilim & Teknoloji

Büyük gün yaklaşıyor, dünyanın 1 yıldır beklediği iPhone 6, 9 Eylül'de TSİ 20:00'da tanıtılıyor...

Apple ’ın Haziran ayında tanıttığı yeni iOS güncellemesi iOS 8, 9 Eylül ’de iPhone 6 ile birlikte son kullanıcıların da hizmetine sunulacak. Özellikle hem iPhone hem de Mac sahibi kişiler için çok önemli özellikleri içerisinde barındıran bu yeni güncelleme, başınızı ağrıtabilir.

BGR’ın haberine göre Apple şimdiden iOS 8.0.1 güncellemesi üzerinde çalışıyor. iOS 8 güncellemesinden kısa süre sonra dağıtılmaya başlanacak olan iOS 8.0.1, iOS 8 ile gelen çeşitli hataları düzeltecek. Apple’ın daha iOS 8 yayınlanmadan 8.0.1 sürümü üzerinde çalıştığı iddiaları, akıllara iOS 8’in sorunlar ile birlikte gelebileceği fikrini getirdi.



Her firma güncellemelerde ufak hatalar yapabiliyor. Apple’ın Samsung ’un ya da diğer üreticilerin daha önce de başına gelen sorunlu güncelleme vakaları, bundan sonra da devam edecek. Bunun için yapmanız gereken ise güncellemeyi çıktığı saniyede indirmek yerine bir süre beklemek.

Eğer iddialar doğruysa iOS 8 ile ortaya çıkabilecek sorunlar çok kısa bir süre sonra yayınlanacak olan iOS 8.0.1 sürümü ile düzeltilecek. Sizde kendinizi riske atmak istemiyorsanız iOS 8 yayınlandıktan sonra en azından bir iki gün (hatta mümkünse iOS 8.0.1 çıkana kadar) bekleyin.

Shiftdelete'in haberine göre iOS 8 Haziran ayından beri uygulama geliştiriciler tarafından test ediliyor. Bir çok Beta sürümü yayınlanan güncellemenin final sürümüne geldiğinde ufak sorunlar çıkartması imkansız değil. iOS 7 ilk çıktığından özellikle iPhone 4 sahipleri büyük sorunlar yaşamış ve Apple sorunları çözmek için yeni güncellemeleri birbiri ardına yayınlamıştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları