loading
close
SON DAKİKALAR

İranlı anne 'barış' konserinde ayakta alkışlandı

İranlı anne 'barış' konserinde ayakta alkışlandı
Tarih: 02.09.2015 - 12:40
Kategori: Yerel

Maltepe’nin tarihi Beşçeşmeler Meydanı’nda, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde barış ve kardeşlik şarkıları yankılandı.

Maltepe’nin tarihi Beşçeşmeler Meydanı’nda, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde barış ve kardeşlik şarkıları yankılandı.

Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen konserin onur konuğu, İran’da oğlunun katilini affederek, idam edilmesine engel olan Samareh Ali Nezhad oldu. Anne Nezhad, Maltepeliler tarafından ayakta alkışlandı.

Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinliğine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, Maltepe Belediyesi tarafından yılın annesi seçilen İranlı Samareh Ali Nezhad ve ailesi ile çok sayıda Maltepeli katıldı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç: "Küçük adımlar, büyük devrimler yaratır. İran’da oğlunun katilini idam sehpasında affeden Samareh Ali Nezhad’ı, Maltepe’de ağırlamaktan onur duyuyorum. Anneler ayağa kalksa, dünyaya barış, sevgi, kardeşlik ve dostluk egemen olur." diye konuştu.

ALKIŞLAR O ANNEYİ DUYGULANDIRDI

Başkan Kılıç tarafından sahneye davet edilen ve etkinliğin onur konuğu olan anne Samareh Ali Nezhad, Maltepeliler tarafından ayakta alkışlandı. Kısa bir konuşma yapan Nezhad, Maltepe’de olmaktan dolayı mutluluğunu ifade ederken, oğlunun katilini idam sehpasında affettiği günü ve yaşadıklarını Maltepelilerle paylaştı. Konuşmaların ardından sahne alan şarkıcı Hacer Özil, barış ve kardeşlik şarkılarını Maltepeliler için söyledi.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları