loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul Tabip Odası kazadan dört ay önce tweet atmıştı

İstanbul Tabip Odası kazadan dört ay önce tweet atmıştı
Tarih: 07.09.2014 - 14:42
Kategori: Sendika

Torunlar İnşaat’ın yaptırdığı ve dün asansör kazasıyla 10 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili İstanbul Tabip Odası'ndan 4 ay önce şok bir tweet atıldığı ortaya çıktı...

Mecidiyeköy’de yıkılan Galatasaray’ın Ali Sami Yen Stadı’nın yerine Torunlar İnşaat’ın yaptırdığı ve dün asansör kazasıyla 10 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili İstanbul Tabip Odası'ndan 4 ay önce şok bir tweet atıldığı ortaya çıktı.

İstanbul Tabip Odası, 15 Mayıs'ta Twitter hesabına projenin fotoğrafını koyarak, "Bu günden sesleniyoruz maalesef yarın bu inşaatlarda 8-10 işçi kardeşimizi kaybedeceğiz" diye yazmıştı.


AZİZ TORUN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR
Tabip Odası'nın uyarısından yaklaşık 4 ay sonra da acı olay meydana geldi ve yaşanan asansör kazasında 10 işçi hayatını kaybetti.


İstanbul Tabip Odası kazadan dört ay önce tweet atmıştı


REZİDANS İNŞAATINDA FACİA: 10 ÖLÜ

AZİZ TORUN'A DA SORULDU
Öte yandan söz konusu tweet bu sabah açıklama yapan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'a da soruldu. Torun, "İşi tweet noktasına getirirsen herkes her şey için tweet atıyor. Bizim için esas olan bakanlığın belirlediği şartların şantiyemizde yerine getirilmesidir. Sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuz için karşınızdayız" dedi.   

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları