loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir, Antalya ve Eskişehir'de DHKP-C'ye yönelik operasyon

İzmir, Antalya ve Eskişehir'de DHKP-C'ye yönelik operasyon
Tarih: 01.04.2015 - 14:57
Kategori: Gündem

İzmir, Antalya ve Eskişehir'de DHKP-C terör örgütüyle bağlantılı olduğu öne sürülen 32 kişi gözaltına alındı.

İzmir, Antalya ve Eskişehir'de DHKP-C terör örgütüyle bağlantılı olduğu öne sürülen 32 kişi gözaltına alındı.

İstanbul ‘ da savcı Mehmet Selim Kiraz’ ın öldürülmesinin ardından Antalya’ da operasyona başlayan polis, hakkında yakalama kararı bulunan 23 DHKP-C üyesinden 22 ‘sini sabaha karşı gözaltına aldı.

Eskişehir’de de DHKP-C örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Polis ekipleri DHKP-C üyesi oldukları öne sürülen 5 kişiyi gözaltına aldı.

ESKİŞEHİR'DE OPERASYON

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri sabah erken saatlerde DHKP-C örgütüne yönelik operasyon başlattı. Operasyon kapsamında örgütle ilişkisi oldukları bildirilen 5 kişinin evlerine baskın düzenlendi.

BİRİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

Ekipler gözaltına aldıkları 5 kişinin evlerinde arama yaptı. Aramaların bazı evlerde halen sürdüğü bildirildi. Arama yapılan evlerin bulunduğu yerde çevik kuvvet polisleri de güvenlik önlemi aldı. Gözaltına alınanlardan birinin üniversitede araştırma görevlisi olduğu öğrenildi. 
İZMİR'DE 5 GÖZALTI

İzmir’de de sabaha karşı polis DHKP-C’ye yönelik operasyon yaptı, 5 kişiyi gözaltına aldı.

Sabaha karşı İzmir Polisi ikisi dernek 11 adreste DHKP-C’ye yönelik baskın yaptı. Çevik Kuvvet ekiplerinin de katıldığı operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Terörle Mücadele Şube Müdürlüğıü’ne götürüldü. Polis bu adreslerde arama da yaptı, bazı bilgisayar ve belgelere el koydu.

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları