loading
close
SON DAKİKALAR

Kadir Topbaş’ın veto ettiği 5 dosya, İBB Meclisi’nde aynen kabul edildi

Kadir Topbaş’ın veto ettiği 5 dosya, İBB Meclisi’nde aynen kabul edildi
Tarih: 21.09.2017 - 17:41
Kategori: Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın, ileride İBB Meclis'ini sıkıntıya sokabileceği gerekçesiyle iade ettiği 5 imar dosyası, hiçbir değişiklik yapılmadan kabul edildi!

İBB Meclisi’nde, Kadir Topbaş'ın eksikleri nedeniyle ileride Meclis’i sıkıntıya sokabileceği gerekçesiyle yeniden tartışılıp görüşülmek üzere iade ettiği 5 imar değişikliği dosyasına, bugünkü oturumda raporlarda hiçbir değişiklik yapılmadan AKP grubu aldığı karar doğrultusunda “Kabul” oyu kullandı.

Hürriyet’ten Fatma Aksu’nun haberine göre; CHP’nin bir kez daha ret verdiği 5 imar dosyası, İBB Meclisi’nde salt çoğunlukla kabul edilirken, oylama öncesi iktidar ve muhalefet sıraları karıştı.

Topbaş, daha önce yaptığı açıklamada “Dosyalarda bazı eksiklikler ve hatalar var. Bir teknik adam ve mimar olarak gözden geçirdiğimde bazı şeyler gözden kaçırılmış olabilir, düzeltilmesi gerekir. Yarın aldığı bu karardan dolayı bu meclis de sorgulanır. Bunu gözlemledim, imzayı ona göre attım ve geri iade ettim, tekrar görüşülecek” demişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları