loading
close
SON DAKİKALAR

Kıbrıs’ın Otoparkçılık Sistemini İSPARK Kuruyor

Kıbrıs’ın Otoparkçılık Sistemini İSPARK Kuruyor
Tarih: 14.09.2014 - 21:39
Kategori: Ekonomi

İSPARK İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. AŞ/ Kıbrıs’ın Otoparkçılık Sistemini İSPARK Kuruyor...

Lefkoşa Türk Belediyesinden İSPARK’a ziyaret

Kardeş şehir protokolü, parkmetre, kent bilgi sistemi, otopark sistemleri ve uygulamaları gibi konuları içeren alanlarda bir dizi temaslarda bulunmak üzere İstanbul’a gelen Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Vekili Akın Aktunç ve beraberindeki heyet görüşmelere başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarıyla temaslara başlayan heyet İSPARK’ı da ziyaret etti. Başkan vekili Aktunç ve beraberindeki heyeti İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut ve birim müdürleri karşıladı. İSPARK’ın kent genelinde uyguladığı otopark sistemleri ve teknolojileri, cep otogarı, akıllı bisiklet sistemi, tekne park, heliport ve taksi çağrı merkezi gibi projelerin yer aldığı detaylı bir sunum ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kıbrıs’ın otoparkçılık sistemini İSPARK kuracak

Daha önce İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik ve Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut Lefkoşa Türk Belediye başkanı Kadri Fellahoğlu’nun davetlisi olarak kentte bir dizi temaslarda bulunmuştu. Bu görüşmelerin ardından İSPARK’ın yaptığı proje ve uygulamaları yakından tanımak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette otopark sistemleri ve uygulamalarının Lefkoşa’da önümüzdeki yıl hayata geçmesi amacıyla görüş birliğine varıldı. Toplantının ardından heyet otopark alanlarında kullanılan sistemleri ve teknolojileri yakından inceledi.

Yakın zamanda imzalanacak anlaşmayla otopark uygulamaları ve sistemleri, yol üstü otopark işletmeciliği ve otopark yapımı, akıllı otopark sistemleri, el terminali ile parklanma ve otomasyon uygulamaları gibi birçok proje noktasında Lefkoşa’ya danışmanlık verilecek.

Modern ve teknolojik otopark yatırımları, alternatif parklanma sistemleri ve hizmet çeşitliliği ile yerel yönetimlerin, yerli ve yabancı yatırımcıların örnek aldığı İSPARK, dünyanın farklı şehirlerine otoparkçılık ihraç etmek amacıyla görüşmelerini sürdürüyor.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları