loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Halk-Lis üyesi genci ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Halk-Lis üyesi genci ziyaret etti
Tarih: 06.02.2016 - 12:56
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk-Lis Niğde İl Başkanı Mahmut Genç'i tedavi görmekte olduğu Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk-Lis Niğde İl Başkanı Mahmut Genç'i tedavi görmekte olduğu Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret ederek, " Geçmiş Olsun" dileğinde bulundu.
." Sayın Genel Başkanım gerçekten siz misiniz? çok teşekkür ediyorum. Keşke sizi böyle karşılamasaydım" diyen Mahmut Genç'e, Kemal Kılıçdaroğlu; " Yine karşılaşacağız, birlikte oturup çay içip sohbet edeceğiz. Tedavin tamamlansın. Şimdilik önemli olan bu. Seni iyi gördüm, umarım bir an önce sağlığına kavuşur yine aramıza dönersin" dedi.

Çocuk Hastalıkları Servisinde Hematoloji Bölümünde tedavi olan 16 Yaşında lise öğrencisi Mahmut Genç'in sağlık durumuyla ilgili hastane Başhekimi Kadriye Altok'dan bilgi alan CHP Lideri, Genç'in anne ve babasıyla da görüşerek bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu.


Halk-Lis üyesi Mahmut Genç'i ziyarete Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Genel Başkan danışmanı Dr. Recep Cengiz, Halk-Lis Genel Başkanı Doğukan Kurnaz ve Deniz Demir de katıldı. 


Vişne Haber Ajansı - Sevcan Yörük

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları