loading
close
SON DAKİKALAR

Koç'lar büyük değişime hazır olun!

Koç'lar büyük değişime hazır olun!
Tarih: 10.07.2015 - 18:50
Kategori: Astroloji

Bugün oluşan Mars-Neptün olumlu açısı farkındalığımızı artıran, üretken, verimli, yaratıcı etkileşimi ortaya çıkaracak.

KOÇ

Başkalarına karşı olan tavırlarınız ve idealist düşünce yapınızla, geçmişi ve durumları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Değişimlerin sizi dönüştürdüğünü fark edecek, kendinizi yenileyeceksiniz.

BOĞA

Arkadaşlarınız ve çevrenizle yapacağınız ortaklaşa planlar sizi amacınıza daha fazla yaklaştırabilir. Sadece kendinizi değil, tüm çevrenizi işlerinizin ve dualarınızın içine dahil etmelisiniz.

İKİZLER

İş alanlarınızda kafanız karışıksa bugünlerin size yol gösterecek etkilerini iyi takip etmeye çalışın. İşinizdeki idealist düşünceleri, yaratıcılığınızla, verimliliğinizle lehinize çevireceksiniz.

YENGEÇ

Yüksek eğitim alanlarında kafanızda idealize ettiğiniz konuları istediğiniz gerçekliğe oturtabilirsiniz. Aşk hayatınızda yönünüzü iyi belirleyecek, sorumluluk almaktan kaçınmayacaksınız.

ASLAN

Ortaklaşa para alanlarınızdaki idealist yaklaşımlarınız, gerçek bilgi ve disiplinle birleşirse, ailevi konularda şansınız bir hayli açık olacak. Maneviyatınızı geliştiren olaylar yaşayacaksınız.

BAŞAK

Sevdiğiniz insanın hayatındaki belirsizlikler ve karmaşalar, iyi bir iletişimle, alınacak kararlarla çözüme ulaşabilir. Çevrenizdeki herkesin, size yardım ettiğini görecek, şansınızı artıracaksınız.

TERAZİ

İş alanlarınızda yaptığınız fedakârlıkların ve yardımların karşılığını almak, toplum desteği görmek çok kolay olacak. Maddi konularda sorumlu ve disiplinli adımlar, iş alanlarınızda mucizevi etkiler yaratabilir.

AKREP

Aşk ve çocuk alanlarınızda kafanızda idealize ettiğiniz konuları gerçekliğe kavuşturabilirsiniz. Yaratıcılığınız göz dolduracak, hayatınız adına atacağınız adımlarda üretkenlikle yol alabilirsiniz.

YAY

Aile hayatınızda gerçekçiliği elden bırakmayarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kendinizi olayların akışına bırakmak isteyeceksiniz. Siz rahatladıkça hayat size daha fazla gülümseyecek.

OĞLAK

İletişime dayalı işlerinizde yaratıcılığınız size yeni tarz işler sunacak. Kendinizi çevreniz ve ortaklıklarınız konusunda oldukça şanslı hissedebilirsiniz. Amacınıza hizmet eden işlerin peşinden gidin.

KOVA

Parasal konularda idealist yaklaşımlarınız varsa, iş potansiyeliniz ve gösterdiğiniz disiplin sonucunda hayallerinize kavuşmanız an meselesi. İş alanlarınızda önemli kararlar devrede olabilir.

BALIK

Hayatınızdaki kafa karışıklıklarını, belirsizlikleri ve aşırı idealize ettiğiniz konuları gerçekçi bir paltforma oturtabilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmekte yarar var.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları