loading
close
SON DAKİKALAR

Küçük başkandan büyük talimatlar

Küçük başkandan büyük talimatlar
Tarih: 24.04.2015 - 17:34
Kategori: Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenciler koltuğa oturdu...

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenciler koltuğa oturdu...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Mezitli Belediyesi'ne öğretmeni Fatoş Alıcı Tombağ ve arkadaşlarıyla birlikte gelen Dr. Hakan Kundak İlkokulu 4-J sınıfı öğrencisi Ezgi Akın, Belediye Başkan Vekili Meclis Üyesi Olcay Tok’u ziyaret ederek, başkanlık koltuğuna oturup temsili olarak başkan oldu.

Ziyarette temsili Belediye Başkanı olan Ezgi Akın ve arkadaşlarını kabul eden Olcay Tok, koltuğunu minik öğrenciye teslim etti. Başkanlık koltuğuna oturan Ezgi Akın, Mezitli'nin daha yaşanır bir kent olması adına düşüncelerini dile getirdi.

Başkanlık koltuğuna oturan Ezgi, heyecanını yendikten sonra arkadaşlarının Mezitli ve okulları için dile getirdikleri talepleri dinledi. Sokak hayvanları, yol ve asfalt çalışmaları, üst geçitler, geri dönüşüm kutuları, okullarının eksikliklerinin giderilmesi gibi taleplerin yerine getirilmesi için minik başkan, ilgili birimlerin müdürlerine talimatlar verdi.
Minik Başkan Başkanlığı güzel fakat zor buldu. 

Minik Başkan Ezgi Akın; "Belediye Başkanlığı Bugün bu koltuğa oturduğum için çok mutluyum" insanların isteklerini gerçekleştirebildiğin için çok güzel bir duyguymuş. Belediye başkanlığı zor bir işmiş bunu anlamış oldum. Bundan sonra artık çevremize daha duyarlı olmamız gerektiğini tüm arkadaşlarımla paylaşacağım" diyerek duygularını ifade etti.

Malatya Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları'nın ziyaretine denk gelen minik başkan Ezgi Akın, Millioğulları ile kısa bir sohbetin ardından teşekkürlerini ileterek, koltuğu tekrar Belediye Başkan Vekili Olcay Tok'a teslim etti.

Dr. Hakan Kundak İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri bu güne kadar okullarına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a teşekkürlerini ileterek makamdan ayrıldılar.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları