loading
close
SON DAKİKALAR

Küçükçekmecespor'da Atınç Nukan bayramı

Küçükçekmecespor'da Atınç Nukan bayramı
Tarih: 03.07.2015 - 10:47
Kategori: Spor

Amatör küme takımı Küçükçekmecespor, Beşiktaş'ın 5 milyon Euro'ya Red Bull Leipzig'e sattığı Atınç Nukan için 25 bin Euro 'yetiştirme bedeli' alacak.

Amatör küme takımı Küçükçekmecespor, Beşiktaş'ın 5 milyon Euro'ya Red Bull Leipzig'e sattığı Atınç Nukan için 25 bin Euro 'yetiştirme bedeli' alacak. Bu haber parasızlık nedeniyle elektriği ve suyu kesik olan yeşil beyazlılarda bayram sevinci yaşattı.

Beşiktaşlı Atınç Nukan'ın 5 milyon Euro'ya Alman 2. Lig ekibi Leipzig'e transfer olması, yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek Küçükçekmecespor'un başına talih kuşu kondurdu.


Alman ekibinin, Atınç'ın futbola başladığı kulüp olan Küçükçekmecespor'a 'yetiştirme bedeli' olarak 25 bin Euro ödemesi gerekiyor.

'Dayanışma primi' adı verilen bu ücret, 300 bin TL'lik bütçesi bulunan Küçükçekmecespor'da büyük sevinç yarattı. Başkan Ahmet Kurşun, "Atınç'ı 11 yaşındayken Beşiktaş'a 10 bin liraya vermiştik. Elektriğimiz kesiliyor, sularımız akmıyor. Atınç bizden yetişti. Beşiktaş'tan da bu konuda jest bekliyoruz" diye konuştu.

Cevdet ERGUN - Habertürk

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları