loading
close
SON DAKİKALAR

Mahkum aileleri kardeşlik sofrasında buluştu

Mahkum aileleri kardeşlik sofrasında buluştu
Tarih: 19.06.2017 - 17:36
Kategori: Yerel

Merkezi Beylikdüzü'nde olan Kader Mahkumları Derneği, mahkum aileleri ve yardımseverleri bu yıl da kardeşlik sofrasında buluşturdu.

Merkezi Beylikdüzü'nde olan Kader Mahkumları Derneği, mahkum aileleri ve yardımseverleri bu yıl da kardeşlik sofrasında buluşturdu. Her yıl Beylikdüzü Belediyesi desteği ile hazırlanan iftar programında; vatandaşların katkılarıyla oluşturulan ve mahkumların taleplerini karşılayan 10 bin yardım kolisi, Beylikdüzü’nden Türkiye’deki birçok cezaevine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Genel merkezi Beylikdüzü’nde olan Kader Mahkumları Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da mahkum aileleri ve mahalle sakinlerini katıldığı iftarda buluşturdu. Beylikdüzü Belediyesi desteğiyle Ramazan ayının ruhuna yakışır bir organizasyonda bir araya gelen vatandaşlar, birlik ve kardeşlik mesajı verdi. Programa Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ve Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır da katılım gösterdi.
Kader Mahkumları Derneği’nin Türkiye’nin 400 noktasından ulaşan mahkum mektupları okunarak ve yardımseverlerin katkılarıyla mahkumlarının ihtiyaçlarını gidermek için hazırladığı 10 bin yardım kolisi içerisinde yoğun olarak kitap, kıyafet ve ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için gerekli malzemeler yer alıyor. Koliler, bayrama kadar Türkiye’nin dört bir yanındaki mahkumlara ulaşmış olacak.

13 Yıldır Veren El Alan Eli Görmüyor

Veren el alan eli görmeden13 yıldır cezaevinde olan mahkumlara yardım elini uzatan Kader Mahkumları Derneği Başkanı Necdet Yüksel, “İnsanların tanıdıklarına bile yardımcı oldukları şu ortamda tanımadığımız, bilmediğimiz insanlara el birliği ile yardımcı oluyoruz. Umarız bu arkadaşlarımız da yakın zamanda ıslah olurlar.” dedi. Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır ise “Her yıl onlarca mahkuma gönülden yardım eden sizlere çok teşekkür ediyorum.” diyerek herkesin yaklaşan Kadir Gecesi’ni ve Bayramını kutladı. Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur da, “Bu ay bolluk ve bereket ayı, bu zamanda çok güzel bir olaya şahitlik ediyoruz. Bu güzelliğe emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. İftar sonrası okunan duanın ardından hazırlanan 10 bin yardım kolisi el birliği ile araçlara yüklenerek yola çıktı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları