loading
close
SON DAKİKALAR

Maltepe Belediyesi istihdam şirketini törenle açtı

Maltepe Belediyesi istihdam şirketini törenle açtı
Tarih: 01.04.2015 - 17:05
Kategori: Yerel

İş arayanların yeni adresi MATİST olacak

İş arayanların yeni adresi MATİST olacak

İlçedeki işsizlik sorununa çare bulmayı amaçlayan Maltepe Belediyesi, Maltepe İstihdam Hizmetleri Anonim Şirketi’ni (MATİST), hizmete soktu. İş arayanlar, İŞKUR’un özel yetki belgesine sahip olan şirkete başvurabilecek. 
 
Uluslararası M’expo fuar projesiyle binlerce gence iş olanağı sağlamayı hedefleyen Maltepe Belediyesi, insan kaynakları seçme ve yerleştirme alanında danışmanlık hizmeti verecek bir şirket kurdu. Maltepe İstihdam Hizmetleri Anonim Şirketi (MATİST), düzenlenen törenle açıldı. Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekber Asker açılışta yaptığı konuşmada, İŞKUR’la ortak çalışacak olan şirketin aynı zamanda, İŞKUR’un özel yetki belgesine sahip olduğunu kaydetti. Asker, “MATİST, işsiz ve iş arayanlar ile istihdam ihtiyacı bulunan firmaları bir araya getirecek” dedi. Konuşmaların ardından, Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Çetiz ve Leyla Ünver, MATİST Yönetim Kurulu Başkanı Alev Dağlayan ile Yönetim Kurulu üyeleri tarafından şirketin açılışı gerçekleştirildi. 
 
İş arayanlar, MATİST’in Altayçeşme Mahallesi Bağdat Caddesi Gülcihan Sokak No:11/B adresine gelerek iş başvurusunda bulunabilecek. İş arayan firmalar da, www.matist.com.tr adresinden ilanlarını oluşturabilecek.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları