loading
close
SON DAKİKALAR

Mayıs Ayı Burç Yorumlarınız!

Mayıs Ayı Burç Yorumlarınız!
Tarih: 02.05.2016 - 11:10
Kategori: Astroloji

Mayıs ayında burcunuzu neler bekliyor

Aylık burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

Koç 21 Mart - 20 Nisan
Öncelikle Merkür’ün 22 Mayıs’a kadar maddi başlıklı konuları içine alan alanlarda gerilemekte olduğunu unutmalı ve bu alanda dikkatli olmalısınız. Ayın ilk günlerinde bazı konulara tümüyle adapte olmadan önce, belli durumları araştırmanızda fayda var. Problemlerinizden kaçmaya çalışarak onları ortadan kaldıramazsınız unutmayın. Bu durumu aklınızda tutabilirseniz, iş hayatınızda veya üzerinde yoğunlaştığınız işlerde ilerleme veya kendinizi geliştirme şansınız daha fazla olacaktır. 

9 Mayıs civarında, olanaklar, fırsatlar ve şanslar yanınızda. Problemsiz günlerde olduğunuzu hissedebilir ve önemsediğiniz bazı konuşmalar yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak, kelimelerinizin yanlış anlaşılma riskini doğru hesaplamalısınız. Sağlığınızla ilgili kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz günlerde olacaksınız. 16 Mayıs civarında, kendinize daha iyi bakmak, diyete başlamak, sağlıklı beslenmek veya spor yapmak ihtiyacı duyabilirsiniz.

22 Mayıs uzaklardaki yakınlarla ilgili olaylar veya haberler gündeme gelebilir. Ayın son haftasında üzerinizdeki yüklerin veya baskının arttığını düşünebilirsiniz veya yeni yükler söz konusu olabilir. İstemediğiniz şeyleri yapmak zorunda değilsiniz. Geçte olsa bu anlamda size destek çıkan kişilerde olabilir, ama siz çoktan bir yola giriş yapmış olacaksınız. Anlaşmazlıklara açıksınız. 31 Mayıs civarında parasal konularda görüşmeler söz konusu olabilir.

Boğa 21 Nisan 20 Mayıs
22 Mayıs tarihine kadar geri harekette olan Merkür, iletişim sorunlarının devamı anlamına geliyor. Ayın ilk günlerinde, ikili ilişkilerinizde elektrikli diyaloglar ve birbirine meydan okuyan kişiler söz konusu olabilir. Sakin olmalı ve sakin kafayla düşündükten sonra harekete geçmelisiniz. Ancak, farklı alanlarda da bir o kadar şanslısınız ve farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ya da ikili ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler yaşanabilir. 

7 Mayıs civarında, kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Bu olumlu enerjinizi verimli şekilde kullanmalı ve kar etmenin yollarını bulmalısınız. Ortaklık isteyen veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde olumlu olaylar yaşanabilir. Çevrenizde sizin kadar iyi hissetmeyen kişiler varsa, bu kişiler için bir şeyler yapmak size iyi gelebilir. 10 Mayıs civarında, yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenen Boğalar için olumlu görünüyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. 16 Mayıs civarında da, aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından türlü hoşluklara açıksınız. Bazı kısıtlamaları ortadan kaldırabilir veya esnek düşünebilirseniz güzel şeyler yaşayabilirsiniz. 

21 Mayıs civarında bazı alanlarda imajınızı korumakta zorlanabilir veya bazı planlarınıza yakın çevrenizden kişileri(akrabalar, komşular, arkadaşlar vb.) dâhil edemeyebilirsiniz. 22 Mayıs dolunayı, maddi başlıklı konularda sıkıntılı gelişmeleri, ödemeleri veya yüksek meblağlı harcamaları akla getiriyor. 26 Mayıs civarında, planlama becerilerinizi ve disiplinli yapınızı gösterme şansınız olabilir. Seyahatlere veya keyifli planlara açık günlerde olacaksınız. Ancak, maddi riskler almamakta fayda vardır. 

27 Mayıs sonrasında geçmişle bağlantılı ilişkiler gündeme gelebilir. Ayın son günlerinde, iş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız işleri ilgilendiren başlıklarda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

İkizler 21 Mayıs 20 Haziran
İkili ilişkilerinizde Haziran sonuna kadar dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Ayın ilk günlerinde en başta size mantıklı görünse dahi, ileride yeterince mantıklı olmadığını anlayacağınız düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. 3 Mayıs civarında, eviniz veya ailenizle ilgili başlıklarda olumlu günleriniz veya ailenizin desteği size iyi gelebilir. 6 Mayıs civarında her ne kadar yeni adım atmak isteseniz de, bir süre beklemenizde fayda var. 

9 Mayıs civarında ise, güzel kelimeleriniz, nüktedanlığınız ve etkileyici konuşmanızla aşk hayatınız, ikili ilişkileriniz ve sevgi temalı ilişkilerinizde herkesi etkileyebilecek potansiyeldesiniz. İstediğinizi alabilirsiniz. Maddi anlamda size destek olacak kişiler söz konusu olabilir. 

14 Mayıs civarında, kapalı kapılar arkasında yapılan konuşmalar, gizli ilişkiler vb. konular söz konusu olabilir. 18 Mayıs civarında, yeni şeyler öğrenme isteğiniz artıyor. Yeni kurslar, kitaplar, eğitimler gündeme gelebilir ya da farklı kültürlerden kişilerle fikir alışverişleriniz artabilir. 

22 Mayıs(+/_ 5 gün), ikili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. 26 Mayıs civarında, bazı konularda net olma ihtiyacı duyabilir ve sizi başka taraflara çekmeye çalışan kişilerin arkasından gitmeyebilirsiniz. Yolunuzdan dönmemenizde fayda var. İlişkilerde sıkıcı durumlar oluşabilir. Ayın son günlerinde ise, bazı hatalarınızı görmeniz gerekebilir ve bu hataları düzeltmek için fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Yengeç 21 Haziran - 22 Temmuz
Ayın ilk günlerinde, kafanızda çok fazla şey olduğu için konsantrasyon sorunu yaşayabilir, belli hedefleri arka plana atabilirsiniz. Hayaller gerçekçi olmanızı zorlaştırıyor. Seyahat planları, grup aktiviteleri, arkadaşlarla programlar ön planda. Sosyal çevreniz genişliyor ve arkadaşlarınız yanınızda. Özellikle 6 Mayıs civarında, yazlık seyahatlerinizi planlayabilir veya geleceğe dönük sevdiğiniz kişileri de kapsayan planlar yapabilirsiniz. 9 Mayıs civarında ekip çalışmaları esnasında ya da ortaklık ve iş birliği gerektiren konularda şanslısınız.

11 Mayıs civarında, dışarıdan mesafeli davrandığınız bir kişinin içten içe ilgisini çekebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Utangaçlığın işe yaradığı zamanlarda vardır elbette, ama bu o zamanlardan mı bilemiyorum. 13 Mayıs civarı sosyal anlamda olumlu tarihlerden. 16 Mayıs civarında, belli planları uygulamaya koyarak veya belli sistemleri çalıştırarak yaptıklarınızın onaylanmasını veya takdir görmesini sağlayabilirsiniz. Ancak, belli noktalarda sorun yaşanırsa üstüne gitmemenizde fayda var. 

21 Mayıs civarında, ilginç kaynaklar kanalıyla yaratıcılığınız artabilir, gizli kalmış yetenekleriniz su üstüne çıkabilir. Bu sayede herkesin dikkatini çekmenizde kolay olacaktır. Farklı teklif ve davetleri göz ardı etmemelisiniz. Olaylar aniden gelişebilir ve ardı ardına gelebilir. 22 Mayıs (+/- 5 gün) yakın çevre ilişkilerinizde sonuçlanma ve sonlanma enerjileri ön planda. Platonik aşklara veya gizli ilişkilere eğilim artabilir. 

25 Mayıs civarında sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz ya da yakın çevrenin sağlık problemleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. 28 Mayıs civarında, duygusal ve hassassınız. İş ilişkileriniz ve sağlığınız dikkat gerektiriyor. Eski arkadaşlar veya eski sevgililer aklınızda olabilir.

Aslan 23 Temmuz - 23 Ağustos
22 Mayıs tarihine kadar geri hareketteki Merkür kariyerinizde ve iş hayatınızda iletişim sorunlarına dikkat etmeniz gerektiğine işaret ediyor. Ayın ilk günlerinde yüksek egonuzu kontrol etmekte zorlanabilir, arkadaşlarınızın bu konudaki uyarılarını dikkate almayabilirsiniz. Ancak, Mayıs ayının ilk yarısında önemli pozisyondaki kişiler tarafından destekleniyor olacaksınız. Kariyerinizi veya toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren önemli gelişmeler söz konusu olabilir.

5 Mayıs civarında, size meydan okuyan kişilerle ve mücadele ortamı yaratan farklı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Rekabet ortamları oluşabilir ya da geleceğe dönük rekabetin sinyalleri oluşabilir, ama genelde iş arkadaşlarınız, birlikte iş yaptığınız kişiler veya dostlarınız tarafından desteklendiğiniz zamanlardasınız.

13 Mayıs civarında, karşılık beklemeden bazı arkadaşlarınızın yardımına koşabilir, ihtiyaç duydukları zamanlarda yanlarında olabilirsiniz. Şu an olmasa bile, ihtiyacınız olduğunda bu kişiler de size yardıma gelecektir. 22 Mayıs civarında, aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Bazı kişilerden öğrenmek istediğiniz şeyleri öğrenebilmek için uğraşmanız gerekebilir. Arkadaşlık ilişkileriniz hareketli ve yaratıcılık gerektiren işlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

26 Mayıs civarında maddi başlıklı konularda dikkatli hareket etmelisiniz. Harcamalarınız artabilir. 28 Mayıs civarında, aşırı özgüveniniz yanlış anlaşılabilir. Bırakın değerinizi anlayan taraf karşı taraf olsun. Ayın son günü iş hayatınız veya üzerinde yoğunlaştığınız işler açısından olumlu bir gün.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül
Ayın ilk haftasında eğitim, kişisel gelişim, kendinizi ve yaşamınızı geliştirebileceğiniz her tür başlıkta olumlu olanaklara kavuşabileceğiniz günlerdesiniz. Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler söz konusu(ayın ilk yarısı romantik etkiler içeriyor). Bazı kişiler ortaya çıkıp uzun zamandır gayret gösterdiğiniz konulara zarar vermek isteyebilirler. Sabırlı olmalı ve bu kişileri durdurmalısınız.

11 Mayıs civarında, etrafta olan bitenle çok fazla ilgilisiniz, her şeyi öğrenmek istiyorsunuz. Ancak, haber akışını ve konuşulanları takip etmek o kadar kolay olmayabilir.

13 Mayıs civarında, Yaratıcılık gerektiren işlerde, sanatsal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir veya kendinizi gösterebilirsiniz. 16 Mayıs civarında kendinizi ispat etmek arzunuz artabilir. Başarısızlıktan korkabilirsiniz, ama herkese neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz. 

23 Mayıs civarında daha rahat hareket etme, esnek düşünme ve davranma eğiliminiz artabilir, sonuçları bir kenara bırakıyorsunuz ve kendinizi eğlenceye veriyorsunuz. Değişik yerleri ziyaretler, farklı alışverişler ve tatlar ilginizi çekebilir. İş hayatınızda da beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz günlerde olacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 23 Ekim
Ayın ilk günlerinde ortak kaynak kullanımı gerektiren başlıklarda(kredi, nafaka, burs, sponsorluk, alacak verecek, sigorta, vergi, miras v.b) kendinizi iyi hissedebilirsiniz. 5 Mayıs civarında uzlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz bazı kişileri mutlu edebilmek için bazı ödünler vermeniz veya bazı şeylerden tümüyle vazgeçmeniz gerekebilir. Bonkörlüğünüzün ve fedakarlığınızın karşılığını alabilirsiniz. 6 Mayıs civarında yine ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda yenilikler var, ama 22 Mayıs tarihine kadar yeni başlangıçlar yapmamaya özen gösterin.
9 Mayıs civarında eğlenceli aktiviteler ve toplantılar sizi bekliyor olacak. Fikirlerinizi ve hayallerinizi sevdiğiniz kişilerle paylaşma fırsatı bulabilirsiniz ya da ortaklaşa para kullanımı gerektiren konularda(vergi, prim, tazminat, sigorta, kredi v.b) şanslı durumlar oluşabilir. 

13 Mayıs civarında, sevdiğiniz kişilerle iletişiminiz artabilir. 18 Mayıs civarında çekiciliğiniz artıyor, size olan ilgi veya aynadaki görüntünüz sizi memnun edebilir. 

22 Mayıs civarında yakın çevre(akraba, kardeş, komşu v.b) ilişkileriniz veya yakın çevrenizdeki kişilerin hayatlarındaki olaylar ya da yazılı sözlü iletişim ve eğitim başlıklı konular ön plana çıkıyor. 30 Mayıs civarında tanışacağınız bazı kişiler sizi heyecanlandırabilirler, ama bu kişilerle samimiyet kurabilmeniz güven esasına dayalı olacaktır.

Akrep 24 Ekim - 22 Kasım
22 Mayıs tarihine kadar ikili ilişkilerinizi, iş birliklerinizi veya ortaklıklarınızı ilgilendiren alanlarda geçmişe yönelik olaylarla uğraşmanız gerekebilir. Ayın ilk günlerinde çevrenize çeki düzen vermek veya evinizi toparlamak zorunda hissedebilirsiniz. Yerli yerinde olmayan her şey sizi rahatsız edebilir. 3 Mayıs civarında, özel ilişkileriniz destekleniyor, hoşlandığınız kişilerin ilgisi hoşunuza gidebilir. 6 Mayıs Yeni Ay’ı ikili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda yenilikleri ve yeni başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. 

7 Mayıs civarında, düşüncelerinizi dile getirirken dolaylı veya şakayla karışık değil net cümleler kurmanız herkesi şaşırtabilir ve onların tepkilerindeki değişikliği görmekten memnuniyet duyabilirsiniz. 9 Mayıs civarında maddi başlıklı konular artık sizi rahatsız etmemeye başlayabilir. 

18 Mayıs civarında yeni fikirleriniz var ve yaratıcısınız, ama fikirlerinizi önemli kişilerle paylaşmadan önce, iyi bir ön hazırlık ihtiyacınız var. 20 Mayıs civarında ortak kaynak(kredi, prim, sigorta, vergi, nafaka v.b) kullanımı gerektiren konular ön planda. 

22 Mayıs civarında, maddi başlıklı konularda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. 26 Mayıs civarında, aşırı harcamalar yapma ve lükse kaçma eğiliminiz artabilir. Dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda geleceğinizi ilgilendiren bazı konularda sınırlanmışlık hissi artabilir veya gecikme erteleme ya da sonlanma türünde olaylar yaşanabilir. Ayın son günlerinde mental anlamda kafanız çok çalışıyor olacak. Düşüncelerinizin sizi nereye taşıyacağını merak ediyorum doğrusu Niobe’ce.

Yay 23 Kasım - 21 Aralık
Ayın ilk günlerinde kavrayışınız ve zekânızla diğerlerinin önüne geçebilirsiniz. Aklınız çok iyi çalışıyor ve en karışık sorunları çözebilecek veya konuları anlayabilecek kapasitedesiniz. Çevrenizdeki kişiler dahi zekânızdan faydalanmak isteyebilirler. Ailenizle ilişkileriniz olumlu. 6 Mayıs civarında, iş hayatınızı, iş arkadaşlarınızı, işte kullandığınız yöntemleri veya iş koşullarınızı ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir. İşle ilgili yeni başlangıçlar değil, eskiden konuşulmuş ve geçmişle bağlantılı işleri yenilemeye ya da hızlandırmaya yönelik çalışmalar yapmanız daha doğru olabilir(malum Merkür geriliyor halen!). 

7 Mayıs civarında, güzel şeylere olan ilginiz ve iştahınız artabilir. Aşırılıklardan uzak durmalısınız. 10 Mayıs civarında maddi başlıklı konularda görüşmeler veya teklifler söz konusu olabilir. 

16 Mayıs civarında çalışmalarınızın takdir edilmesini veya ödüllendirilmesini bekliyor olabilirsiniz, ama diğerleri henüz yaptıklarınızı görecek durumda olmayabilirler. Sabırlı olun. 22 Mayıs civarında ikili ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren başlıklarda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. 24 Mayıs ise, aynı konularda olumlu gelişmelere dikkat ekiyor olacak. 

25 Mayıs civarında, ailenizden kişiler veya bazı arkadaşlarınız geçmişle ilgili olumsuz konuları tekrar gündeme taşıyabilirler, mantıklı ve uzlaşmacı yaklaşımlarla olayı tamamen geçmişte bırakmanız daha doğru olacaktır. Ayın son günü, işle bağlantılı konular açısından olumlu etkiler altındasınız.

Oğlak 22 Aralık - 20 Ocak
Ayın ilk günleri, yeni projeleriniz veya destek beklediğiniz işler için uygun zamanlar olabilir, ama Merkür’ün geri gittiğini unutmamalı somut başlangıçlar için üç hafta daha beklemelisiniz. Bazı kişilerin dikkatini çekmeyi başarabilirsiniz. Ailenizden veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. 3 Mayıs civarında, seyahatler, bilişim, ticaret, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim başlıklı konularda olumlu etkiler altındasınız. 

5 Mayıs civarında, ailenizi veya evinizi ilgilendiren konular sizi endişelendirebilir. Bazı görev ve sorumluluklarınızın altından kalkabilmek için bazı tanıdıklarınızdan destek alabilirsiniz(çocuğu okuldan alanlar, faturalarınızı yatıranlar v.b). 6 Mayıs (+/- 5 15 gün) aşk hayatınızda ve sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu olaylara ve planlara açık günlerdesiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerinizde destekleniyor. 

14 Mayıs civarında, kimseyi hafife almayın, aleyhinize çalışan veya konuşan kişileri ortaya çıkartmanızda fayda olabilir. Güveninizi kötüye kullanan kişilerle yüzleşmeniz gerekebilir. 22 Mayıs civarında imajınızı veya ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu ilgilendiren konularda zorlanabilirsiniz, ama diğerleri sizinle uğraşmamaları gerektiğini anlayacaklar. İş hayatınızda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Ya da işinizdeki sorunların asıl nedenleri ortaya çıkabilir. Sağlığınıza da önem vermeniz gerekiyor!

25 Mayıs civarında ani tepkiler vermekten sakınmanızda fayda var. Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, bilişim, hukuk, medya başlıklı konularda sorunlar oluşabilir. Ayın son günlerinde yazılı ve sözlü olarak kendinizi en iyi şekilde ifade edebilir ve önemli pozisyondaki kişileri ya da etkilemek istediğiniz toplulukları yüksek oranda etkileyebilirsiniz veya aşk hayatınız açısından olumlu etkileşimler devrede olabilir.

Kova 21 Ocak - 18 Şubat
Ayın ilk günlerinde diğerlerini motive edecek veya arkanızdan sürükleyecek enerjidesiniz. Yaptıklarınız, başardıklarınız veya söylediklerinizle ilham verici olabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren maddi gelişmeler herkesin mutlu hissetmesini sağlayabilir. 6 Mayıs (+/- 15 gün) aile ilişkilerinizi güçlendirebileceğiniz, kırgınlıkları giderebileceğiniz ev ziyaretlerinin arttığı bir sürece işaret ediyor.

7 Mayıs civarında ise, imajınızı kuvvetlendiren veya şansınızı arttıran gelişmeler söz konusu olabilir. Bazı konularda ne kadar iyi olduğunuz ortaya çıkabilir. Daha fazla bilgi edinmek veya sorularınıza cevap bulmak için sabırsızlanabilirsiniz. Önemli pozisyondaki insanların desteği söz konusu olabilir. Ay ortalarında ise, kendinizi anlatmanız veya iletişim kurmak istediğiniz kişilere ulaşabilmeniz o kadar kolay olmayabilir. Bu durumda bazı konuları kendi kendinize halletme veya o konunun uzmanı kişilere danışma şansınızı kullanmalısınız.

22 Mayıs dolunayı(+/- 5 gün) sosyal çevrenizi veya arkadaşlık ilişkilerinizi ilgilendiren ufak tefek problemlere ve hassasiyetlere dikkat çekiyor. 23 Mayıs civarındaki tarihlerde, mevcut ilişkilerinizi, alışkanlıklarınızı veya düzenli ödemelere neden olan zevklerinizi gözden geçirebilir ve aralarından bazılarından vazgeçebilirsiniz. Bu sayede ilginizi çeken diğer konulara para aktarmanızda daha kolay olacaktır.

28 Mayıs civarında yaşamsal hedeflerinizi sorgulayabilir ve daha fazla geri dönüş almanızı sağlayacak şekilde gayret gösterebilirsiniz.

Balık 19 Şubat - 20 Mart
Ayın ilk günlerinde, dikkatleri üzerinize çekmeniz, destek toplamanız veya istediğiniz alanlarda ilerlemeniz zor olmayacaktır. Özellikle, iletişim, pazarlama, halkla ilişkiler, kısa seyahatler, ziyaretler, bilişim alanlarında olumlu günler. 7’si civarında, türlü çeşitli tuhaflıklar ya da ilginç olaylar sizi bulabilir veya etrafınızda gelişebilir. Takdir görebileceğiniz günlerde olacaksınız. 10 Mayıs civarında özel yaşamınızı ilgilendiren davetler ve teklifler söz konusu olabilir.

14 Mayıs civarında ise, kulağınıza gelen haberler veya hakkınızda yapılan konuşmalar sizi rahatsız edebilir. Duymamazlıktan gelseniz dahi, söylenenlerin ardı arkası kesilmeyebilir. 20 Mayıs evinizde ve ailenizle vakit geçirmek isteyeceğiniz, yaşadığınız yeri ilgilendiren konuların ön plana çıkacağı bir gün.
22 Mayıs civarında yanıltıcı etkiler, belirsizlikler veya kararsızlıklar doğru karar almayı zorlaştırabilir. İleride pişman olmamak için önemli kararları ertelemenizde fayda var. 

26 Mayıs civarında, insanların çeşitli ihtiyaç ve talepleriyle yine size gelmesi, sabrınızı oldukça zorlayabilir. Ancak, olumlu yaklaşmak veya uzaklaşmak sizin elinizde olacak. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda da zorluklar söz konusu olabilir. Ayın son günü, oldukça konuşkan olduğunuz ve iletişimi en iyi şekilde kullanabileceğiniz bir gün olabilir.

Niobe Aslı Temel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları