loading
close
SON DAKİKALAR

Mezitli Belediyesi yine halka soruyor

Mezitli Belediyesi yine halka soruyor
Tarih: 23.09.2016 - 18:02
Kategori: Yerel

Mezitli Belediyesi, Merkezi Mahallesi’nde bulunan eski belediye garajına ne yapılması gerektiğini halka soruyor.

Daha önce Viranşehir Sahil Yolu’nun kullanımını referandum ile halkın görüşüne sunan Mezitli Belediyesi, bu kez de Merkez Mahallesi’nde bulunan bir alana ne yapılacağı konusunu sordu.

Mezitli Belediyesi, Merkezi Mahallesi’nde bulunan eski belediye garajına ne yapılması gerektiğini halka soruyor. 1280 metrekarelik alana komşu olan binaların kapısını çalan Mezitli Belediyesi ekipleri, Merkez Mahallesi, 52102 Sokağın köşesinde bulunan alanla ilgili anket yaptı. ‘Mezitli Belediyesi Yakın Çevre Kamuoyu Yoklaması’ başlıklı ankette ‘Belediyemizin sınırları içersinde aşağıda resmi yer alan, Merkez Mahallesi 52102 sk. köşesinde ki, belediye eski garajının bulunduğu BELEDİYE HİZMET ALANIMIZ belediyemizce çevrede ki vatandaşlarımızın istemleri doğrultusunda değerlendirilecektir. Yapılmasını istediğiniz talebi işaretleyerek belirtebilirsiniz. Farklı bir öneriniz olması durumunda noktalı alanı doldurabilirsiniz' ibarelerine yer verildi. Ankette katılanlara tercih olarak; Gençlik Merkezi (Müzik-Dans-Bilim Derslikleri-Mini Konferans Salonu), Kapalı Çocuk Yüzme Havuzu ve mini konferans salonu, Kapalı Yetişkin Yüzme Havuzu, Nikah ve Konferans Salonu ve sizin tercihiniz' şıkları eklendi.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

Apartmanların kapısını tek tek çalarak anketi doldurmalarını isteyen belediye ekiplerine vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gösterildi. Mezitli Belediyesi’nin yapılacak hizmeti kendilerine danışarak eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attığı ifade eden apartman sakinleri, “Burada yaşayanlar olarak en büyük eksiğimizin ne olduğunu en iyi biz biliriz diye düşünüyoruz. Bizim çok fazla kullanamadığımız bir tesis yapılması yerine hep birlikte karar vermemiz en mantıklı ve en demokratik yöntem” şeklinde konuştular.

DEMOKRATİK VE BİRLİKTE YÖNETİM

Mezitli’yi yönetirken demokratik ve birlikte hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Viranşehir sahil yolu için yaptığımız oylamadan sonra vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler aldık. Biz her zaman önce halkımızın isteklerine önem verdik. Bunu da en demokratik yöntemle yani vatandaşlarımıza sorarak uyguladık. Bu tarz alanlarımızın değerlendirilmesinde en iyi halkımız karar verecektir" şeklinde konuştu.

HERKESİN GÖRÜŞE SAYGI GÖSTERİYORUZ

Başkan Tarhan şöyle devam etti; "Yapmış olduğumuz kamuoyu yoklaması sayesinde vatandaşlarımızın almış olduğu karar doğrultusunda çalışmalarımızı başlatacağız. İlçemizde yaşayan herkesin görüşüne saygı gösteriyoruz. Halkın Belediyesi olacağımızı söylemiştik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyor, halkımıza güveniyor, önemsiyor ve mutluluğunu istiyoruz. Bölge sakinlerine dağıttığımız anketimizin sonucu doğrultusunda çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları