loading
close
SON DAKİKALAR

Mezitli'de, Demokrasi Şenliği öncesi tek yürek oldular

Mezitli'de, Demokrasi Şenliği öncesi tek yürek oldular
Tarih: 24.08.2016 - 10:56
Kategori: Yerel

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Odaları ile bir araya gelerek, Down Kafe'de toplantı yaptı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Odaları ile bir araya gelerek, Down Kafe'de toplantı yaptı. Toplantıda, Mezitli Belediyesi ve STK'ların ortaklaşa gerçekleştireceği 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Demokrasi Şenliği değerlendirildi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Sivil Toplum Kuruluşları ve Odaları, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Demokrasi Şenliği öncesi tek çatı altında topladı. Her fırsatta STK'larla ortak çalışmalara imza atan Başkan Tarhan, Zafer Bayramı ve Demokrasi Şenliği'nde herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına Down Kafe'de STK'larla bir araya geldi. Toplantıda, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yapılacak olan etkinliğin, Menderes Mahallesi Denizhan 2 Sitesi karşısında bulunan 'Demokrasi Parkı'nda gerçekleştirileceği kararlaştırıldı. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan toplantıda, sürpriz bir de gelişme yaşandı. Mezitli Lions Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak katılan Sibel Gelbul'un doğum günü olması nedeniyle sürpriz pasta kesildi. Gelbul, yeni yaşını toplantıya katılan yakın dostlarıyla kutlayarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

ŞENLİK RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLACAK

STK'ların yerel yönetimlerle sürekli iş birliği içerisinde olması gerektiğini vurgulayan Başkan Tarhan, toplantı hakkında kısa bir açıklama yaptı. STK'ların Mersin'in en önemli dinamiklerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Tarhan, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nda STK'larla ortak hareket ederek, Demokrasi Meydanı'nda yapmayı planladığımız şenliğimizin programını kararlaştırdık. Şenliğimizin korteji, 30 Ağustos Salı günü saat 19.30'da, Mezitli Belediyesi Ana Hizmet Binası önünden hareket edecek. Şenlikte, Mersin Devlet Opera ve Balesi, vereceği konser ile davetlilerle buluşacak. Öte yandan zeybek, kafkas ve tango gibi benzeri gösteriler sergilenecek. Bunun yanı sıra Belediye ve STK kardeşliğimizi sürekli sürdüreceğiz. STK'lar ile her fırsatta ortak hareket ederek, yeni projelere imza atacağız. Bizleri hiçbir çağrımızda yalnız bırakmayan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca, Mezitli Lions Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Gelbul hanımefendinin doğum gününü de en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur ile nice seneleri hep birlikte geçirmeyi temenni ediyorum" dedi. 

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları