loading
close
SON DAKİKALAR

Mezitli sahillerinde şezlong ve şemsiyeler ücretsiz

Mezitli sahillerinde şezlong ve şemsiyeler ücretsiz
Tarih: 18.08.2017 - 17:12
Kategori: Yerel

Mezitli Belediyesi, denize giren vatandaşların ücretsiz olarak kullanabilmesi amacıyla şemsiye, şezlong, duş ve tuvaletler yerleştiriyor.

Mezitli’nin kültürel zenginliklerinden olan yaşamlarını sepet üreterek sürdüren Roman vatandaşlar, Mezitli Belediyesi’nin ücretsiz olarak kullanıma sunduğu hasır şemsiyeler örüyorlar. Bu sayede hem aile bütçesine katkı sağlayan Romanlar, en sağlıklı ve doğada en çabuk kaybolan malzemelerden ürettikleri şemsiyeleri vatandaşın kullanımına sunmuş oluyorlar. Mezitli Belediyesi de sepetçilerin ördüğü ve doğaya zarar vermeyen malzemelerden üretilen bu hasır şemsiyeleri sahillerde denize giren vatandaşların ücretsiz olarak kullanabilmelerini sağlıyor.

HALKIMIZA DESTEK OLUYORUZ

Sosyal belediyeciliğin gereği olarak tüm vatandaşların refahı için çalıştıklarına dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Halkımızın en rahat kullanabilmesi için sahillerimize şezlong, şemsiye, duş gibi hizmetleri de ücretsiz sağlıyoruz. Bunları da Tece’de geçimini hasır örme işinden sağlayan vatandaşlarımıza yaptırarak, bütçelerine katkı sağlama yoluna gittik. Bu yolla aynı zamanda doğaya zarar veren malzemeler yerine kendiliğinden yok olan doğal malzeme kullanmış oluyoruz” şeklinde konuştu.

ÇEVREMİZİ KORUMALIYIZ

Yapılan hizmetlerin korunmasının hizmet yapmaktan daha önemli olduğuna da dikkat çeken Başkan Tarhan, “En büyük sıkıntımız, halkımızın ücretsiz olarak kullanması amacıyla koyduğumuz, şemsiye, şezlong ve WC’lerin art niyetli kişiler tarafından tahrip edilmesidir. Her bölgeye güvenlik koyma imkânımız bulamıyoruz. Yapılan bu hizmetleri korurken en büyük görev yine vatandaşlarımıza düşüyor. Böylesi durumla karşılaştıklarında uyarıda bulunsunlar ve emniyet güçleriyle irtibata geçsinler” şeklinde uyarıda bulundu. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları