loading
close
SON DAKİKALAR

Modernizm Konferansı için ünlü filozoflar Bakırköy'e geliyor

Modernizm Konferansı için ünlü filozoflar Bakırköy'e geliyor
Tarih: 17.04.2015 - 12:21
Kategori: Kültür & Sanat

Modernizm Konferansı için ünlü filozoflar Agamben, Stoterdijk, Steigler ve Vattimo Bakırköy'e geliyor.

Modernizm Konferansı için ünlü filozoflar Agamben, Stoterdijk, Steigler ve Vattimo Bakırköy'e geliyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun öncülüğünde Bakırköy Belediyesi ve MonoKL (Mono Kurgusuz Labirent) Yayınları tarafından 18-19 Nisan 2015 tarihlerinde 14.00-20.30 saatleri arasında düzenlenecek Filozoflarla Bakırköy’de: Modernizm konferansına hukuk ve siyaset teorisi alanındaki yapıtları dünyada büyük yankı uyandıran ünlü İtalyan filozof Giorgio Agamben, yeni mekan ve melez gerçeklikler anlayışı ile ün yapan Alman filozof Peter Sloterdijk, teknik ve farmakoloji alanındaki yapıtlarıyla tanınan Fransız filozof Bernard Steigler ve Hermeneutik Komünizm projesinin sahiplerinden İtalyan filozof GianniVattimo katılacak.

Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde katılımın ücretsiz olacağı etkinlik boyunca simultane tercüme de yapılacak.

Volkan Çelebi ve Ahmet Soysal’ın konuşmacı ve moderatör olarak katılacağı etkinliğin birinci gününde “Modernizm ve Nihilizm”, ikinci gününde de “Modernizm ve Devlet Sorusu” konulu açık oturumlar düzenlenecektir.

Konferansa katılım için Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy’den kaldırılacak servisler ve konferans merkezine ulaşım güzergahları ile konferans programı için modernizm.monokl.net adresine bakılabilir.

YER: Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi
TARİH: 18-19 Nisan 2015
SAAT: 14.00-20.30

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları