loading
close
SON DAKİKALAR

MUÇEP'ten 'Muğla cennet kalsın' şenliği

MUÇEP'ten 'Muğla cennet kalsın' şenliği
Tarih: 18.10.2017 - 16:44
Kategori:

Doğal sit alanlarının derecelerinin düşürülerek imara açılmasına karşı başlattıkları mücadeleyi sürdüren Muğla Çevre Platformu (MUÇEP), sonbahar şenliği düzenliyor.

Muğla Çevre Platformu, doğal sit alanlarının imara açılmasına ve sit alanlarının derecelerinin düşürülmesine karşı yürüttüğü mücadeleyi büyük bir kararlılıkla sürdürüyor. Platform, bu kapsamda 'Muğla cennet kalsın' sloganıyla bir sonbahar şenliği düzenliyor. 

22 Ekim Pazar günü saat 14.00’da başlayacak şenlik, Akbük Koyu’nda yapılacak. 

Platformdan yapılan şenlikle ilgili yapılan açıklamada, "Kurulmamıza da vesile olan 'Doğal Sit Alanlarının Derecelendirme Değişikliği'ni bugüne kadar kabul etmedik. Yine de etmeyeceğiz. Muğla’nın eşsiz doğal güzelliklerini, tarım alanlarını, denizlerini ve geçimlerini buradan temin eden üreticilerimizi, esnafımızı, işletmecimizi gelecek her türlü zarara karşı uyarmaya, kollamaya çalıştık. Bu eşsiz güzelliklere kazanç kapısı olarak bakılmasına, tabiatın mevduat yapılmasına tahammül etmeyiz, göz yummayız! Şimdi de, 22 Ekim 2017 Pazar Günü Mavi yolculuğu, Gökova Körfezi’ni, turizmi, denizcileri, biyolojik türleri, ekosistemi, çarpık, plansız ve yoğun yapılaşmayı, koylara otel yapılmasını, ‘Muğla nasıl cennet kalır’ı konuşacağız. Sizleri de aramızda görmek isteriz" denildi.

MUÇEP'ten sonbahar şenliği

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları