loading
close
SON DAKİKALAR

Naim Süleymanoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor

Naim Süleymanoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor
Tarih: 19.11.2017 - 11:43
Kategori: Sağlık, Yaşam

6 Ekim’de karaciğer nakli olan, beyindeki kanama nedeniyle hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu bugün öğle vakti Fatih Camisi’nde düzenlenecek cenaze namazının ardından, Edirnekapı Mezarlığı’nda defnedilecek.

Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu'nun cenazesi Fatih Camii'ne getirildi.
28 Eylül'den bu yana tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu (50) için bugün Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek. Öğle namazını müteakip düzenlenecek tören öncesi Süleymanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu camiye getirildi.

Tabutun üzerine altın madalya kazandığı bir müsabaka sonrası çekilmiş fotoğrafının konulduğu ve fotoğrafın üzerinde "Kalbimizdesin" yazıldığı görüldü. Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılımının beklendiği törene Süleymanoğlu'nun yakınları gelmeye başladı.

Cenazeye namazı için saf tutmaya başlayan vatandaşlar arasında, Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Bak, eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal bulunuyor.

Cenaze öncesinde konuşan Bakan Bak, "Bu millete çok büyük sevinçler yaşattı. Çok üzgünüz. Mekanı cennet olsun acımız büyük." ifadelerini kullandı.

.



ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları