loading
close
SON DAKİKALAR

Nazlı Işıldak'tan Balçiçek İlter'e sert tepki!

Nazlı Işıldak'tan Balçiçek İlter'e sert tepki!
Tarih: 23.02.2017 - 12:20
Kategori: Gündem

Nagehan Alçı'ya, 'Bank Asya'dan aldığınız krediyle oturduğunuz yalıda vicdanınız nasıl rahat ediyor?' diye sorduğu için tutuklanan Nazlı Işıldak, olay sonrası Alçı'yı programına çıkararak haklı gibi gösteren Balçiçek İlter'e tepki gösterdi.

Tuğgeneral Fahri Işıldak'ın kızı piyanist Nazlı Işıldak, dün bir kafede gördüğü yandaş gazeteci Nagehan Alçı'ya, "Ergenekon ve Balyoz sürecinde toplumu yanlış yönlendirdiniz, yapmış olduğunuz konuşmalardan dolayı birçok insan mağdur oldu. Gerçek darbecilerin desteklediği Fetullahçı örgüttensiniz, bu örgüt yüzünden yüzlerce insan hayatını kaybetti. Bank Asya'dan aldığınız krediyle oturduğunuz yalıda vicdanınız nasıl rahat ediyor?" diyerek tepki göstermişti. Bu tepki sonrası Işıldak, Alçı'nın koruması tarafından gözaltına alınmıştı. Olay sonrasında Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı da Işıldak'a hakaret eden bir köşe yazısı kaleme alarak, Genelkurmay'dan kendilerine 'geçmiş olsun' telefonu geldiğini yazmıştı. Ancak daha sonra Genelkurmay'dan Kütahyalı'ya böyle bir telefon gelmediği de ortaya çıktı.

Olayın ardından Balçiçek İlter de Habertürk'teki Karşıt Görüş programına konuk ettiği Alçı'yı mağdur gibi göstererek, haklı çıkarmaya çalıştı. 

Programdaki konuşmalara tepki gösteren Işıldak, sosyal medya hesabından Balçiçek İlter'e ateş püskürdü. Işıldak, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Kabataş yalancısından mağdur yaratmaya çalıştığınız gibi Nagehan Hanım'a verdiğiniz omuz da elbette beni şaşırtmıyor. Gerçek mağdurların sesini duyurmak isteseydiniz Silivri'de babasız bırakılan çocukların yanında olurdunuz. Gerçek mağdurların yanında olsanız 15 Temmuz'da ülkemizin başına gelenleri gerçekten sorgular, verdiğimiz şehitlerin hesabını sorardınız. Ekranlarınızda yıllarca yalanlar söylendi,kumpaslara zemin hazırlandı.Ülkemize verilen zararın hesabını bu halk bir gün mutlaka soracaktır" dedi.


Nazlı Işıldak, Twitter hesabından İlter'e tepkisini şu sözlerle dile getirdi:


1. @Balciceki Hanım @Haberturk 'te #KarşıtGörüş programınızda konuklarınızla beraber Nagehan Alçı'dan bir mağdur yaratma çabanızı izledim.

2. Kabataş yalancısından mağdur yaratmaya çalıştığınız gibi Nagehan Hanım'a verdiğiniz omuz da elbette beni şaşırtmıyor.

3.Yine de sizin için etik olarak program öncesi benim de görüşlerimi sormanızı dilerdim @Balciceki

4. Tüm çabalarınıza rağmen artık bu ülkede Nagehan Alçı'lardan mağdur yaratmaya kalkmak en hafif tabirle saflık olur. @Balciceki @Haberturk

5. Gerçek mağdurların sesini duyurmak isteseydiniz Silivri'de babasız bırakılan çocukların yanında olurdunuz. @Balciceki

6.Gerçek mağdurların yanında olsanız 15 Temmuz'da ülkemizin başına gelenleri gerçekten sorgular, verdiğimiz şehitlerin hesabını sorardınız.

7.Ekranlarınızda yıllarca yalanlar söylendi,kumpaslara zemin hazırlandı.Ülkemize verilen zararın hesabını bu halk bir gün mutlaka soracaktır.









Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları