loading
close
SON DAKİKALAR

Nehir'in ayakkabıları bulundu

Nehir'in ayakkabıları bulundu
Tarih: 31.10.2014 - 09:34
Kategori: Sağlık, Yaşam

Van'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde dün gece kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın ayakkabıları evine 300 metre uzaklıkta yakınları tarafından bulundu.

Van'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde dün gece kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın ayakkabıları evine 300 metre uzaklıkta yakınları tarafından bulundu.
VAN'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde dün gece kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan; jandarma, köy korucuları, köylüler, AFAD ve Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri tarafından yapılan aranıyor. Minik Nehir'i bulmak için sabah saatlerinde askeri helikopter de bölgede uçuş yapmaya başladı.

Olay, akşam saatlerinde ilçeye yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Kırkgeçit Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin önünde oynayan Nehir Aslan, bir anda ortadan kayboldu. Aramaya çıkan ailesi Nehir'i bulamayınca durumu jandarmaya haber vererek yardım istedi. Bunun üzerine köye jandarma, köy korucusu, AFAD ve Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri sevk edildi.

Gece geç saatlere kadar yapılan aramalara çevredeki köylüler de katıldı ancak minik Nehir'e ulaşılamadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren geniş bir alana yayılan ekipler, kayalıklar ve çalılıkların altını detaylı bir şekilde kontrol ederek aramalarını sürdürüyor. Aile, çocuklarının hayatından endişe ettiklerini, bir an önce bulunmasını istediklerini belirtirken, çalışmalara sabah saatlerinden itibaren helikopter de katıldı. Askeri helikopter, mahalle çevresinde alçak uçuş yaparak minik Nehir'in izini sürüyor.

NEHİR'İN AYAKKABILARI BULUNDU

Nehir'in ayakkabıları bulundu

Van'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde dün gece kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın ayakkabıları evine 300 metre uzaklıkta yakınları tarafından bulundu. Ayakkabılarının bulunduğu alanda jandarma helikopteri, AFAD ve vatandaşlar tarafından arama çalışmaları sürüyor. Mahalle halkının oluşturduğu atlı ekiple de arama yapılıyor.

ARAMA ÇALIŞMALARINA ARA VERİLDİ

Van'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmaları bugün de sonuç vermedi. Karanlığın çökmesi üzerine arama çalışmalarına ara verildi. Bu arada köylüler anne Hatice Aslan'ı teselli etmeye çalışırken, baba Erkan Aslan çalışmaya katılan herkese teşekkür etti. Aslan, "Umarım kızımı sağ salim bir şekilde buluruz. Umudumuzu kaybetmedik" dedi. 

Murat Çağlar - DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları