loading
close
SON DAKİKALAR

Nisan ayı burç yorumları geldi…

Nisan ayı burç yorumları geldi…
Tarih: 01.04.2016 - 12:17
Kategori: Astroloji

Bahar geldi bakalım baharın burcunuza etkisi nasıl olacak. İşte Nisan ayı burç yorumları.

Koç 21 Mart-21 Nisan
Maddi başlıklı konulara ağırlık vermeniz gerekebilir. Aya çok fazla yorulmadan bazı kişilerin izinde başlamak istemenize rağmen içten içe özgün fikirlere veya farklı şeylere de ilginiz yüksek ve kendi bildiğiniz yolun en iyisi olduğundan eminsiniz. 
7 Nisan civarında, bazı amaç ve hedefleriniz var ve bu doğrultuda gitmenizi gösteren çok fazla evrensel işaretle karşılaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve girişimler söz konusu olabilir. Ancak yine de, 19 Nisan'a kadar olan süreç, üzerinde yoğunlaştığınız işler veya iş hayatınız açısından biraz stresli geçebilir. Ay ortası civarında, evinizi, özel ilişkilerinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda öneri, fikir ve desteklere ihtiyacınız olabilir. Bu durumda ailenizin bayan üyeleri veya yakın arkadaşlarınız size yardım etmeye gönüllü olabilirler. Ya da yeni aşklar veya mevcut ilişkide verilen sözler gündeme gelebilir. Maddi başlıklı konularda ise, yeni olanaklar veya fırsatlar söz konusu olabilir.
21 Nisan civarında, kendinize güveniniz tam ve bazı talep, istek ya da girişimlerinizi bu tarihlere alabilir, yeni plan ve projelere başlayabilirsiniz. 22 Nisan civarı, ödemeler, banka hesapları, bütçeniz, ortak kaynak kullanımı gerektiren konular, alacak verecek meseleleri hassasiyet gerektiriyor. Ani, ama kısa süreli ilişkiler de olasılık dâhilinde.
26 Nisan civarında yaşam tarzınızda veya hayata bakışınızı ilgilendiren başlıklarda yenilikler söz konusu olabilir. Kötü alışkanlıklarınızı bir an da terk etmeniz söz konusu olmasa bile, yeni alışkanlıklar edinerek süreci hızlandırabilirsiniz. Kendinizi üzmemeli, istikrarı korumalısınız.
17 Nisan 30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle, belli girişimleri başlatmak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır. Girişimlerinizi 17 Nisan tarihine kadar yapmanızda fayda var. Zira devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.

Boğa 21 Nisan- 20 Mayıs
Ayın ilk günlerinde orijinal fikirleriniz, özgün tarzınız ve farklı denemelerinizle klasik Boğa stilinizin dışına çıkarak herkesin hayranlığını kazanabilirsiniz. Gizli ilişkiler, platonik aşklar söz konusu olabilir. Ancak, iş de ya da aşk da önemli girişimler için doğru bir ayda değilsiniz.
6 Nisan civarında, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, hukuk, eğitim ve bilişim başlıklı konularda aksilikler yaşanabilir. 9 Nisan civarında, istediğiniz şeylerin olmasını sağlayabilirsiniz, ama ani değişiklikler için de hazırlıklı olmanızda fayda var. Ay ortalarında, yüksek egonuz tartışma ve rekabet ortamlarının önünü açabilir. Her zamanki alçakgönüllülüğünüzü elden bırakmamanızda fayda var.
18 Nisan civarında beklenmedik yerlerden gelen destek ve yardımlar sizi sevindirebilir. Ancak, sizden de bu anlamda bazı karşılıklar beklendiğini de unutmamalısınız. İlişkiler zorlanabilir.
22 Nisan dolun ayında evliliğiniz, iş birlikleriniz veya ortaklıklarınızla ilgili konularda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri mevcut. Stresli durumlar oluşabilir.
26 Nisan civarında, üzerinde yoğunlaştığınız işlerde bazı engellerle veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Biraz sabırlı olmanız halinde aşılamayacak engel yoktur.
17 Nisan 30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle, belli girişimleri başlatmak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır. Girişimlerinizi 17 Nisan tarihine kadar yapmanızda fayda var. Zira devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.

İkizler 21 Mayıs- 20 Haziran

Sosyal yaşamınızda yenilik, özgür ilişkiler ve özgün planlar arayışında olacaksınız ve aktif bir sosyal hayat sizi bekliyor. Ayın ilk günlerinde takıntılı veya sabit fikirli taraflarınız ön plana çıkabilir. Oysa sizin kadar esnek bir burç burçlar skalasında yok gibidir! Fabrika ayarlarınıza dönüp, diğerlerinin fikir ve önerilerini de dikkate almanızda fayda vardır derim Niobe’ce. 6 Nisan civarında rüyalarınızda artış olabilir. Rüyalarınızı analiz etmenizde ve neyin size ne anlatmak istediğini anlamaya çalışmanızda fayda var. Borç alacak meselelerinde sorunlar yaşanabileceği için mecbur olmadıkça uzak kalmakta fayda var.
12 Nisan civarında, tüm bu olup bitene ve rüyalarınıza daha fazla anlam vermeye başlayabilirsiniz. Kısa süreli ilişkiler ve yeni kişiler gündeme gelebilir. Ön plana çıkmadığınız işlerle ilgilenebilirsiniz.
21 Nisan civarında ise, yeni hobilere ilgi duyabilir, yeni kurslar, dersler, kitaplar veya seminerlerle yeni şeyler öğrenebilirsiniz. 22 Nisan dolunayında hassas diyaloglar yaşanabilir. İş hayatınızı, birlikte çalıştığınız kişileri, mesai arkadaşlarınızı veya iş yerinizi ilgilendiren olaylar ön planda. Aşk hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren kısa süreli hassasiyetler de oluşabilir.
25 Nisan civarında sizinle benzer problemler yaşayan bazı kişiler yaşadıkları sorunlar hakkında sizden fikir almak isteyebilirler. Aynı durumda olmanız bu kişilerin de morallerini bozmanız anlamına gelmiyor unutmayın! Elinizden geldiğince yardım etmeye çalışabilirsiniz ne de olsa.
17 Nisan 30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle, belli girişimleri başlatmak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır. Girişimlerinizi 17 Nisan tarihine kadar yapmanızda fayda var. Zira, devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.

Yengeç 21 Haziran- 22 Temmuz
Nisan ayı kariyerinizi, ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu, iş hayatınızı ve imajınızı ilgilendiren konular, yenilikler veya yenileyici enerjiler ön planda. Ayın ilk günlerinde güvenlik ve huzur en önemli öncelikleriniz. Hiçbir konuda risk almamanızda ya da şartları zorlamamanızda fayda var. Aslen sakinliğinizi korumaya ve sabırlı olmaya çalışıyorsunuz, ama özellikle 7 Nisan civarı bazı kişiler gerek sözleriyle gerekse hareketleriyle sabrınızı taşırabilirler. Ne kadar üzülseniz de, ileride pişmanlık duyacağınız şeyler söylememeye veya yapmamaya dikkat etmenizde fayda var. İş hayatınızda mutsuz olduğunuz şeyleri değiştirmek, iş de yeni bir yöne ilerlemek veya işinizde değişiklik yapmak türünde şeylerle ilgilenebilirsiniz. Yenilikçi ve özgün fikirleriniz var. Ay ortalarında sizden beklenmeyen hareketleriniz olabilir. Bu esnada, şimdiye kadar çok gayret gösterdiğiniz işleri, planları veya ilişkileri bozmamaya önem göstermelisiniz. Yakın çevreyle yapılacak planlar ve işler açısından ise güzel günlerde olacaksınız.
17 Nisan civarında sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. 22 Nisan civarında, sizin için önemli veya uzun süreli iş birliği, ilişki veya ortaklıklarınızdan bazılarında sorunlar yaşanabilir. Aşk hayatınızda bazı konularda netice alabilir veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz.
26 Nisan çevresinde, kendinize güveniyor ve sizin için tuhaf olan değişiklikler yapmaktan çekinmiyorsunuz. Ancak, değişimden korkarsanız yaşanacaklar farklı bir hal alabilir. 17 Nisan 30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle, belli girişimleri başlatmak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır. Girişimlerinizi 17 Nisan tarihine kadar yapmanızda fayda var. Zira, devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.

Aslan 23 Temmuz-23 Ağustos

İş hayatınızı ve kariyerinizi ilgilendiren gelişmelere açık aydasınız. Biraz maymun iştahlı olmanız, ayın ilk günlerinde, ailenizin veya yakınlarınızın belli konularda göstereceğiniz heyecanı anlayamamalarına veya geçici olduğunu düşünerek üzerinde durmamalarına neden olabilir.
8 Nisan civarında bazı planlarınız ya da üzerinde yoğunlaştığınız işler sorunlarla karşılaşabilir veya bazı konularda fikrinizi değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Ama esnekliğiniz ve olaylara geniş açıdan yaklaşmanız nedeniyle diğerleri size hayranlık duyacaktır.
16 Nisan civarında, saygın kişilerden oluşan gruplara dâhil olabilir ve keyifli planlar yapabilirsiniz. Bu kişiler sayesinde kafanızdaki şeyleri gerçekleştirebilir veya neler yapabileceğinizi herkesin görmesini sağlayabilirsiniz. Yeni teklifler söz konusu olabilir. Ya da üzerinde yoğunlaştığınız bir iş paraya çevrilebilir. 17 Nisan' dan itibaren 28 Mayıs tarihine kadar ise, aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya çocuklarınızla ilgili konular aksiliklere, gecikmelere ve yavaşlamalara açık. 19 Nisan civarında, sizi kıskanan kişiler söz konusu olabilir.
22 Nisan civarında, evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda sonuçlanma enerjisi devrede. BU konular zaman alabilir. 24 Nisan civarında ise, tam tersi çekingenliğiniz üzerinizde olabilir, ama bu seferde başka kişiler imdadınıza yetişebilirler. Sahneye yeni kişiler dâhil olmaya başlayabilir.
17 Nisan 30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle, belli girişimleri başlatmak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır. Girişimlerinizi 17 Nisan tarihine kadar yapmanızda fayda var. Zira, devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.

Başak 24 Ağustos- 23 Eylül

Ortak kaynak(alacak verecek, kredi, vergi, nafaka, prim, sigorta, miras, burs, sponsorluk v.b) kullanımı gerektiren konuların ön plana çıktığı bir aydasınız. Ayın ilk günlerinde, hayata olumlu bakmanızı ve hayatta her şeyin mümkün olabileceğini düşünmenizi sağlayacak kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Yapılan işlerin kalitesine önem vereceksiniz.
7 Nisan civarında, paragraf başında bahsettiğim konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak gergin ilişkiler dikkat gerektiriyor. 9 Nisan civarında yakın bölgelere yapacağınız ziyaretler veya keşfedilmesi gereken yerler var. Bu olaylara icabet göstermemeniz durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz. Tutkulu ilişkilere açık günlerdesiniz.
14 Nisan civarında, yeteneklerinize ve kendinize güveniyorsunuz ve de etrafınızdaki kişilerin size duyduğu hayranlık artıyor. Bilişim, medya veya eğitimle ilgili konularda teklif ve anlaşmalar söz konusu olabilir ya da okul hayatıyla ilgili gelişmeler gündemde. 18 Nisan gayretlerinizin karşılığını gördüğünüz ve yepyeni alanlarda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz tarihlerden olabilir. Yaşanan onca aksilikten sonra her şeyin bu şekilde yoluna girdiğini görmek hoşunuza gidecek. Ancak, güç mücadeleleri ve ilişkilerde gerilim de söz konusu ve maddi açıdan risk almamak gerekiyor.
22 Nisan dolunayında, yayıncılık, halkla ilişkiler, medya, bilişim, iletişim, satış pazarlama ve ulaştırma alanlarında sonlanma ve sonuçlanma enerjileri hâkim. Olgunlaştırdığınız işleriniz neticelenebilir. 26 Nisan civarında, siz hariç herkes hızlı düşünüp hızlı hareket etmeye başlıyor, ama siz bulunduğunuz pozisyondan memnunsunuz ve diğerlerinin farkı açmasını umursamıyorsunuz.
17 Nisan 30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle, belli girişimleri başlatmak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır. Girişimlerinizi 17 Nisan tarihine kadar yapmanızda fayda var. Zira, devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.

Terazi 24 Eylül- 23 Ekim
Bu ay, ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, iş birlikleriniz ve evliliğinizle ilgili başlıklar ön planda, bu alanda yeni başlangıçlar, yenilikler veya tam tersi aksilikler ve gerilimler yaşanabilir. Nisan ayı başında işlerin umduğunuz gibi gitmemesi sizi üzebilir veya hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ancak, 4 Nisan civarı karşılaşacağınız yeni kişiler romantik yaşamınıza veya iş hayatınıza renk getirerek tekrar umutlanmanızı sağlayabilirler. İlginç kişilerle tanışabilirsiniz. Bazı anlaşmalar söz konusu olabilir. Yeni iş birlikleri ve ilişkiler gündeme gelebilir.
10 Nisan civarında, görünenin dışında olan biten çok şey olsa da, siz kontrolü elinizde tutuyor olacaksınız ve her detayı bilmeseniz de olur gerçekten.
16 Nisan civarında parlak fikirlerinize destek olmak isteyen çok sayıda kişi olabilir. Ancak, arkadaşlarla yapılan işler ilginizi çekmediği için bu durumdan uzak kalabilirsiniz. Eğer maddi desteğe ihtiyaç duyarsanız aile veya arkadaş kartını kullanmak yerine, banka ve kredi kartlarına oynamak size daha cazip gelebilir. 19 Nisan civarında özel hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ve ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz.
22 Nisan dolunayı ise, maddi başlıklı konularda sonlanma veya neticelenme enerjilerini haber veriyor. Para girişi ya da çıkışı söz konusu olabilir. Ayın sonu geldiğinde bazı konuları uygulamaya geçirme, gerçekleştirme veya tamamlama fırsatını en iyi şekilde kullanmış olabilirsiniz.
17 Nisan 30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle, belli girişimleri başlatmak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır. Girişimlerinizi 17 Nisan tarihine kadar yapmanızda fayda var. Zira devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.

Akrep 24 Ekim- 22 Kasım
İş hayatınızı, sunduğunuz hizmetleri ve servisleri, çalışma arkadaşlarınızı, işle ilgili kullanılan yöntemleri ilgilendiren başlıkların ön planda olacağı bir aya giriyorsunuz. 7 Nisan civarında bu alanlarda yenilikler söz konusu olabilir. Ayın ilk haftasında zaman zaman bazı rahatsız edici durumlar yaşayabilirsiniz, ama her şey geçici. Dolayısıyla, rahatsızlıklarınızı diğerleriyle paylaşmamanız daha doğru olabilir. Zira, yaşananlar geride kalacak ve size kendinizi daha güçlü hissettirecektir. Yakınlarınızın sağlığıyla ilgilenmeniz de gerekebilir.
12 Nisan civarında enerjiniz düşebilir, ama sizi motive edecek şeyler de yok değil. Başka insanlara faydalı olmak veya bazı kişileri bazı olaylardan kurtarmak adına kendi istek ve ihtiyaçlarınızı arka planda bırakabilirsiniz veya size destek olmak isteyen kişiler söz konusu olabilir. Ay ortalarında, size destek olacak veya her koşulda size güzel şeyler söyleyecek özel kişilere ihtiyacınız var. Sosyal yaşantınızda teklifler ve aşklar gündeme gelebilir.
18 Nisan civarında sizinle paylaşılan sırları ve bazı kişilerin itiraflarını sonsuza kadar saklamanız gerekebilir. İlişkilerinizde sakinliğinizi korumalı ve ani tepkiler vermemelisiniz.
22 Nisan dolunayı hayatınızla ilgili özel kararları devreye sokabilir. Bazı alanlarda yola yalnız devam etmek isteyebilirsiniz. 26 Nisan civarında ise, amaçlarınızın, planlarınızın veya hayallerinizin önünde engeller belirebilir, ama bu durum sizi durduramayacaktır.
17 Nisan 30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle, belli girişimleri başlatmak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır. Girişimlerinizi 17 Nisan tarihine kadar yapmanızda fayda var. Zira devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.

Yay 23 Kasım- 21 Aralık
Nisan ayı aşk hayatınızı, sosyal yaşamınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi ve çocuklarınızla ilgili konuları ön plana taşıyor. Bu alanda yenilikler yapılabilir, yeni ilişkilere başlanabilir. 6 Nisan civarında nostaljik diyaloglar sizi eskilere götürebilir. Duygusallaşabilir, eskiden neler yaptığınızı, şu an ise nelerle meşgul olduğunuzu sorgulayabilirsiniz. Bu durum hayatınızda sizi memnun edecek değişiklikler yapmanız için yolunuzu da açabilir. Maddi başlıklı konularda ise gergin ilişkiler ve durumlar söz konusu olabilir.
12 Nisan civarında bazı planlarınızı motive şekilde ortaya koyabilirsiniz, ama aslında bu tür bir hamleye hazır olmadığınızın da farkındasınız. Dolayısıyla, en iyi koşulları oluşturmak, en iyi seçenekleri bulmak ve alternatifler üzerinde durmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Her ne kadar teklifler veya oluşumlar hayata iyimser bakmanızı sağlasa da, dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tarihlerde bazı kişiler sizi oldukça etkileyebilir veya aşk hayatınıza renk getirebilirler.
21 Nisan civarında, bazı kişilerin anlamsız problemleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Siz saçma bulsanız da bu kişiler bu konuları kendilerine dert ediyor olacaklar maalesef. 22 Nisan dolunayı işle ilgili gizli olayları su yüzüne çıkartabilir. Problemlerin kaynağını anlayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Aynı zamanda ummadığınız şekilde, oldukça farklı kişilere ilgi duyabilirsiniz.
28 Nisan bazı konularda kısıtlanmış veya demode yollarla ilerliyor hissedebileceğiniz tarihlerden, ama siz yine de orijinal Yay zekânızla olayları renklendirebilirsiniz derim Niobe’ce. 17 Nisan 30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle, belli girişimleri başlatmak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır. Girişimlerinizi 17 Nisan tarihine kadar yapmanızda fayda var. Zira devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.

Oğlak 22 Aralık- 20 Ocak

Ayın ilk günlerinde bazı iş, plan veya projelerinizin olgunlaşmaya başladığına şahit olabilirsiniz. Bundan sonrası size bağlı, liderliği ele alabilir ve yapacağınız işlerle göz doldurabilirsiniz. 6 Nisan civarında, yaratıcılığınızı göstererek yakın çevrenizdeki kişileri şaşırtabilirsiniz. Sanatsal temalar yaptığınız işlere yansıyabilir.
7 Nisan civarında, evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda yenilikler, yeni başlangıçlar gündemde. 14 Nisan civarında ise, medya, seyahatler, bilişim, Uluslararası ilişkiler, yabacılarla bağlantılı işler, eğitim, halkla ilişkiler, seyahatler v.b başlıklı konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Duyacağınız farklı fikirlerin, tekliflerin veya planların ne kadar gerçekçi olduğu üzerine daha fazla kafa yorabilirsiniz. Elinize geçen bilgiler gerçeği yansıtmıyor da olabilir. Gereken araştırmaları yapmadan yola çıkmamalısınız. Ancak, eğer yeterince güvenli bulursanız, bazı konuları hızlıca halletmeniz de mümkün olabilir.
17 Nisan 28 Mayıs aralığında, sağlık başlıklı konularda daha temkinli olmanızda fayda vardır. 19 Nisan civarında, bazı ilişkilerde gerilimler yaşanabilir. Aşk hayatınız, hobileriniz, yaratıcılık gerektiren işleriniz ve çocuklarınızla ilgili başlıklar ön planda.
28 Nisan civarında, istediğiniz sonuçlar ortaya çıkmaya başladığında insanlar sizin kim olduğunuzu daha iyi anlamaya başlayabilirler. Değerli şeyler ortaya çıkartmak sizi de çok mutlu edecektir.
17 Nisan 30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle, belli girişimleri başlatmak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır. Girişimlerinizi 17 Nisan tarihine kadar yapmanızda fayda var. Zira devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.

Kova 21 Ocak- 18 Şubat

Bu ay iletişim, medya, bilişim, yayıncılık, ulaştırma, seyahatler, satış pazarlama başlıklı konularda yeni başlangıçlar, yenilikler ve yenileyici enerjiler devrede olabilir. 4 Nisan civarında sınırları ve kuralları iyi algılamanız gerekliliği ön plana çıkıyor. Sezgileriniz neyi yapıp neyi yapmamanız gerektiğini veya nerede durup nerede durmamanız gerektiğini anlamanızı sağlayacaktır. İletişim başlıklı konularda ya da işlerde ise, şanslısınız.
10 Nisan civarında içinizdeki Dahi Kova ortaya çıkabilir ve ortaya atacağınız fikirler ya da projelerle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu sayede yeni bir ilişkinin ve/veya yeni bir işin de yolları açılabilir. 12 Nisan civarında sosyal yaşamınızda renkli anlar veya tanışılacak yeni kişiler söz konusu olabilir
14 Nisan'da ise, ev ve aile başlıklı konularda olumlu gelişmelere açıksınız. 16 Nisan civarında zorlu anlaşmalar, pazarlıklar veya üzerinde uzlaşılması gereken konular devrede. Çok fazla kendinizden ödün vermek istemeyebilirsiniz. Hakkınız olanı almak isteyeceksiniz.
19 Nisan civarında ev ve aile başlıklı konularda daha fazla enerji harcamanız gerekiyor. 22 Nisan dolunayı, kariyerinizi, imajınızı veya ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu ilgilendiren alanlarda hassasiyetleri ve beklenmedik durumları ön plana çıkartabilir. 24 Nisan civarında ise, olan şeyler sizi çok şaşırttığı kadar çok sevindirebilir de. Olan bitene inanmakta zorluk çekebilirsiniz.
17 Nisan 30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle, belli girişimleri başlatmak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır. Girişimlerinizi 17 Nisan tarihine kadar yapmanızda fayda var. Zira devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.

Balık 19 Şubat-20 Mart
Nisan ayı zaman zaman zorluklar olsa da, maddi başlıklı konularda yeni başlangıçları ve yenilikleri (7 Nisan +/- on beş gün)destekliyor. 4 Nisan civarında, artan tavsiye, fikir ve öneriler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz sevgili Balıklar. Rutinin dışına çıkmanın ve farklı görüşlere ya da orijinal fikirlere fırsat vermenin faydasını görebilirsiniz.
10 Nisan civarında popüler(ünlü), konusunda uzman veya toplumun önde gelen kişileriyle tanışabilir, ilginç anlar yaşayabilirsiniz. İlginç bir teklif ummadığınız yerlerden kazançları gündeme getirebilir. Beklemediğiniz kişilerin desteklerini alabilirsiniz.
14 Nisan civarında pazarlama, satış, medya, bilişim başlıklı konularda teklifler alabilir veya bazı olanaklara kavuşabilirsiniz. 19 Nisan civarında sakinliğinizi koruyun ve tartışmalardan uzak durun.
21 Nisan civarında ise, farklı şeyler denemek, farklı yerlere gitmek, rutinin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. 22 Nisan civarında, yabancılarla ilişkiler, uluslar arası konular, eğitim, hukuk, seyahatler, bilişim, ulaştırma, dış ticaret başlıklı alanlarda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri mevcut. Toplu para girişleri ya da çıkışları söz konusu olabilir.
24 Nisan civarında, ailenize veya arkadaşlarınıza yapacağınız yardımlar ve vereceğiniz destek ön plana çıkıyor. Bu esnada iyi niyetinizin suiistimal edilmemesine özen göstermeniz gerekebilir.
17 Nisan 30 Haziran aralığında, geri hareketteki gezegenler nedeniyle, belli girişimleri başlatmak ve yeni başlangıçlar yapmak doğru olmayacaktır. Girişimlerinizi 17 Nisan tarihine kadar yapmanızda fayda var. Zira devamında daha çok düzeltilmesi gereken işlerle ve aksiliklerle uğraşılması gerekebilir.

Aylık burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

Niobe Aslı Temel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları