loading
close
SON DAKİKALAR

Orhan Pamuk Kadıköy'de

Orhan Pamuk Kadıköy'de
Tarih: 25.02.2015 - 12:38
Kategori: Kültür & Sanat

Orhan Pamuk, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan yeni romanı 'Kafamda Bir Tuhaflık'ı imzalamak için 28 Şubat Cumartesi günü Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde Kadıköylülerle buluşacak.

Orhan Pamuk, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan yeni romanı “Kafamda Bir Tuhaflık"ı imzalamak için 28 Şubat Cumartesi günü Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde Kadıköylülerle buluşacak.

Kadıköy Belediyesi yazar, şair ve gazetecilerle buluşmalarına bir yenisini daha ekliyor. Ünlü yazar Orhan Pamuk, altı yıl üzerinde çalıştığı yeni romanı "Kafamda Bir Tuhaflık" ile Kadıköylülerin konuğu olacak. Ünlü yazar, İstanbul ve Bursa’da gerçektirileşen imza günlerinden sonra kitaplarını Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde imzalayacak.
28 Şubat Cumartesi günü Caddebostan Kültür Merkezi'nde saat 14:00’te gerçekleşecek etkinlik, yazarla yapılacak bir söyleşi ile başlayacak. Modaretörlüğünü Erkan Irmak'ın yapacağı söyleşide; Edebiyat, Roman, Hayat ve tuhaflıkları hakkında konuşulacak. Söyleşinin ardından ise yazar "Kafamda Bir Tuhaflık” romanını imzalayacak.

Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan Kafamda Bir Tuhaflık, hem sürükleyici bir aşk hikâyesi hem de Türkiye'nin son 40 yılının genel bir görünümü... Pamuk’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı kitap, 1970’lerden 2010’lara Türkiye’nin geçirdiği dönüşümü gösterip tartışırken, kişisel öyküleri büyük bir lezzet ve mizahla aktarıyor ve onları temel felsefi, ahlaki sorulara bağlıyor. 

Aralık ayında çıkan ve kısa sürede 3. baskısı yapılan Kafamda Bir Tuhaflık, Pamuk’un ‘bu kadar kısa sürede en çok satan kitabı’ olma özelliğini kazanarak yazarın kitapları arasında da ayrı bir yer edindi.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları