loading
close
SON DAKİKALAR

Pamuk, ABD'de çok satanlar listesinde

Pamuk, ABD'de çok satanlar listesinde
Tarih: 25.11.2015 - 12:37
Kategori: Kültür & Sanat

Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan Orhan Pamuk'un son romanı 'Kafamda Bir Tuhaflık', ABD'de yayımlanışının ilk ayında çok satanlar listesine girdi.

Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan Orhan Pamuk'un son romanı "Kafamda Bir Tuhaflık", ABD'de yayımlanışının ilk ayında çok satanlar listesine girdi. Washington Post gazetesinde yayımlanan listede 8 numara olan kitap, Türkiye'de 2014 Aralık ayında piyasaya çıkmıştı.

Orhan Pamuk'un şimdiden 38 dile çevrilen son romanı "Kafamda Bir Tuhaflık", yurtdışında da büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Yakın zamanda Londra'da çok satanlar listesinde 1 numara olan roman, ABD'de de Ekim ayında piyasaya çıkışından hemen sonra çok satanlar listesine 8 numaradan girdi.

Roman, Washington Post'un ciltli, kurgu (fiction) kategorisinde Stephen King, John Grisham ve Michael Colleny gibi çok satan yazarlarla aynı listede yer alıyor.

Yazarına 2015 yılının roman dalında verilen Aydın Doğan Vakfı ve Erdal Öz Ödülleri'ni kazandıran "Kafamda Bir Tuhaflık" kitabı, İdefix'in Aralık 2014, Kasım 2015 soruşturmasında en beğenilen roman seçildi.

Ekin Oklap tarafından İngilizce'ye çevrilerek Eylül 2015'te İngiltere'de satılmaya başlanan roman, ABD'de 20 Ekim'de piyasaya çıktı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları