loading
close
SON DAKİKALAR

Panathinaikos 75 - 80 Fenerbahçe

Panathinaikos 75 - 80 Fenerbahçe
Tarih: 20.04.2017 - 23:13
Kategori: Spor

THY Avrupa Ligi play-off turu 2. maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Yunan ekibi Panathinaikos'u 80-75 mağlup etti.

THY Avrupa Ligi play-off turu 2. maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Yunan ekibi Panathinaikos'u 80-75 mağlup etti. Oaka'da oynanan mücadelede temsilcimiz Fenerbahçe ilk maçta Panathinaikos'u deplasmanda yenerek seride avantaj elde etmişti. 2. maçı da kazanan sarı lacivertliler seride durumu 2-0'a getirdi.

Maçta ilk periyot 22-20 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarı sonucu da temsilcimizin 45-43 üstünlüğü ile bitti. Mücadelede 3. periyot nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Periyot sonunda temsilcimiz, rakibine 63-59 sayı üstünlüğü sağladı. Son periyotta da üstün oyununu sürdüren Fenerbahçe, Yunan devi Panathinaikos'u 80-75 mağlup etti ve Dörtlü Final için büyük avantaj yakaladı. 
 
GİANNAKOUPOLOS’TAN HAKEMLERE AZAR

Karşılaşmanın 3. Periyotunun bitmesi ile birlikte Panathinaikos Başkanı Giannakoupolos hakemlerin yanında ayağa kalkarak uzun süre el kol hareketleri ile sert söylemlerde bulundu. Daha sonra Giannakoupolos’un babası da tribünlere kadar gelerek taraftarlarını coşturmaya çalıştı.

MEŞALELER YANDI

Karşılaşmanın başında ve ikinci periyotta kapalı salon olmasına rağmen meşaleler yandı ve karşılaşma sis bulutuna büründü.

PAO

1- Mike James 22 sayısı ile takımını sürekli oyunun içinde tuttu. Ona Singelton da eşlik etse de karşılaşma boyunca üstünlüğü ele geçiremediler.
2- Muhteşem bir taraftarları var. Takımlarına çok bağlılar ama muhteşem oynayan Bogdanoviç’i alkışlayacak kadar da basketbolu seviyorlar

FENERBAHÇE

1- BOGDANOVİÇ inanılmaz bir oyun oynadı. Kullandığı 15 şutun 10’unda isabet sağlayı 8 ribaunt ve 6 da asist yaptı. Kusursuzdu…
2- Obradoviç takımını muhteşem kullandı. Sahaya giren her oyuncudan verim aldı. Mükemmel bir taktisyen olduğunu OAKA’ya yeniden hatırlattı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları